Prezident skupiny Hisense Fisher Yu na veletrhu IFA 2023 představil technický systém typu "obrazovka, operační systém a platforma"

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 2. 9. 2023
Prezident skupiny Hisense Fisher Yu na veletrhu IFA 2023 představil technický systém typu "obrazovka, operační systém a platforma"

Zdroj: Protext

Berlín 2. září 2023 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Hisense ve stánku Go Tech, and Beyond představuje ucelenou řadu produktů pro domácí použití.

Společnost Hisense, globální výrobce spotřební elektroniky a zařízení, jako hlavní partner veletrhu IFA 2023 poprvé měla tu čest ujmout se hlavního projevu. Byl na téma Budoucnost techniky řízená scénáři a přednesl jej prezident Hisense Group Holdings Co., Ltd Fisher Yu. Přislíbil, že společnost bude i nadále pokračovat ve svém přístupu k inovacím, který se řídí možnými scénáři, a že se zaměří na vysoce kvalitní růst na domácím trhu i jinde. Zároveň oznámil, že Hisense bude oficiálním partnerem UEFA EURO 2024™, což bude již třetí rok spolupráce po sobě.

Společnost Hisense dosáhla pozoruhodného úspěchu v mezinárodní expanzi. Nyní působí ve více než 160 zemích a v roce 2022 se stane druhým největším výrobcem televizorů na světě. Využitím obrazovek k propojení integrovaných sítí a cloudových služeb a poskytováním personalizovaných služeb na základě scénářů vytvořila společnost Hisense silný technický systém: Obrazovka, operační systém a platforma. Společnost Hisense do budoucna plánuje rozšiřovat síť obrazovek a neustále zdokonalovat svůj systém VIDAA OS a platformu ConnectLife. Doufá také, že se jí podaří zlepšit personalizované služby a celkový uživatelský prožitek.

Utváření technologické budoucnosti s lidmi na prvním místě

Na letošním veletrhu IFA představuje společnost Hisense svou hlavní řadu produktů pro bydlení a inovativních technologií pro propojené bydlení pod heslem Go Tech, and Beyond a představuje nejnovější novinky ve svém portfoliu. Jedná se o modely UX, U8, Laser TV, chladničky řady PureFlat s chytrými velkoplošnými obrazovkami a produkty pro vaření, mytí nádobí a praní prádla a způsoby, jakým spotřebitelům pomáhají v jejich každodenním životě.

Společnost Hisense využívá účast na veletrhu IFA také k tomu, aby zdůraznila inovativní technologie a předvedla sílu a interaktivitu svého sortimentu. Zaměřuje se přitom na nejmodernější technologie, umělecký design a layout prostřednictvím různých scénářů životního stylu včetně speciální herní zóny využívající televizor U7 a umělecké galerie využívající televizor Frame TV, která má inspirovat umělecký domov. Ve stánku Hisense se nachází trofej UEFA EURO 2024™, po dřívějším oznámení o sponzorování turnaje.

Kromě některých nejnovějších produktů jsou k vidění také některé technologie Hisense, včetně kvality obrazu, VIDAA a ConnectLife. Platforma ULED X posouvá hranice kvality obrazu díky zajímavým inovacím, jako jsou optický systém Hi-Light, čipová sada Hi-View Engine X a nejmodernější zobrazovací komponenty Obsidian. Systém VIDAA OS zvyšuje laťku pro streamování obsahu a přináší bezkonkurenční hodnotu díky prémiovému obsahu, špičkovým funkcím a úspornému hardwaru. ConnectLife se zaměřuje na potřeby uživatelů co do zdraví, pohodlí a úspory energie a nabízí uživatelům širokou škálu scénářů a služeb včetně chytré kuchyně, chytré energie, chytrých služeb, chytrého čištění vzduchu a chytré péče. Společnost Hisense také vyvinula novou generaci digitálního laserového motoru (LPU) s využitím vlastní technologie. Dokáže přesně řídit světlo v nanoměřítku, čímž dosahuje širokého barevného spektra a přesného obnovování barev.

Jak najít společnost Hisense na veletrhu IFA 2023

Společnost Hisense s radostí dává na odiv, jak díky inovacím utváří budoucnost domácího bydlení, zábavy a dalších oblastí a zve všechny, aby ji na veletrhu IFA 2023 navštívili u jejího stánku.

Veletrh IFA 2023 se koná na adrese Messe Berlin, Messedamm 22, 14055 od 1. do 5. září 2023 od 10 do 18 hodin. Společnost Hisense můžete navštívit v hale 23a.

Fotohttps://mma.prnewswire.com/media/2199782/1.jpg

Fotohttps://mma.prnewswire.com/media/2199783/2.jpg

KONTAKT:patrick.chen@bluecurrentgroup.com

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Ostrava 19. července 2024 (PROTEXT) - Významným milníkem architektury v Ostravě je záchrana ikonického „mrakodrapu“ na Ostrčilově ulici. Dům podstoupí komplexní rekonstrukci pod taktovkou... celý článek

Vital Strategies: Mezinárodní olympijský výbor vyzván k ukončení sponzoringu prodejci slazených nápojů

Paříž 19. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední globální odborníci a aktivisté v oblasti zdraví vyzývají k celosvětovému ukončení sponzoringu sportovních akcí výrobci slazených... celý článek

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Počátkem roku lidé čekali další mírný pokles cen nemovitostí a zároveň pokles cen hypoték. Řada lidí si proto říkala, zda koupit byt hned, nebo až... celý článek

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Dubaj (SAE) 18. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Bybit, druhá největší burza s kryptoměnami na světě podle objemu obchodů, s potěšením oznamuje spuštění 12 nových spotových párů... celý článek

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Česko čelí výzvě v proměně technických oborů spojených s dekarbonizací. Podstatnou roli v ní mohou hrát ženy jako klíčová posila technologického... celý článek

Partners Financial Services