Getac rozšiřuje nabídku o výkonný částečně odolný notebook s udržitelnou konstrukcí

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 26. 9. 2023
Getac rozšiřuje nabídku o výkonný částečně odolný notebook s udržitelnou konstrukcí

Zdroj: Protext

Tchaj-pej (Tchaj-Wan) 26. září 2023 (PROTEXT/PRNewswire) - Model S410 nové generace nabízí nejpokročilejší procesor, který je v současné době na poli odolných zařízení k dispozici, a šasi využívající recyklované materiály

Novinky v kostce:

• Notebook S410 nové generace je prvním zařízením Getac, které je standardně vybaveno procesorem Intel® CoreTM 13. generace – nejpokročilejším procesorem, který je v současnosti na poli odolných zařízení k dispozici.1.

• Jedná se také o ekologicky nejšetrnější zařízení, které společnost Getac dosud vyrobila, neboť více než 24% šasi je vyrobeno z recyklovaných materiálů (PCR).

• S410 je ideální pro profesionály v oblasti obrany, výroby, veřejné bezpečnosti a veřejných služeb, kteří nevyžadují plnou odolnost, ale přesto nechtějí mít obavy při práci v rušném nebo náročném prostředí.

Společnost Getac dnes oznámila uvedení částečně odolného notebooku S410 nové generace, který přináší vysoký výpočetní a grafický výkon v novém udržitelném provedení, aniž by byla ohrožena jeho odolnost. Výsledkem je neuvěřitelně všestranné zařízení, které zvyšuje efektivitu v terénu a zároveň odbourává obavy uživatelů v pracovním prostředí, kde často dochází k náhodným nárazům, otřesům a pádům.

Vynikající výpočetní výkon

Notebook S410 nové generace je prvním zařízením od společnosti Getac, které je standardně vybaveno procesorem Intel® CoreTM 13. generace i5/i7 poskytujícím uživatelům pozoruhodný výpočetní výkon a rychlou odezvu. Integrovaná grafická karta Intel® Iris® Xe je zárukou bohatého vizuálního zážitku, zatímco volitelný dedikovaný čip GPS nabízí ve srovnání s předchozími generacemi výrazně lepší přesnost určení polohy. Pokud jde o konektivitu, notebook S410 nové generace standardně zahrnuje Wi-Fi 6E a Bluetooth 5.3, volitelně 4G LTE a/nebo 5G Sub-6 s integrovanou GPS, takže uživatelé budou ve spojení i na vzdálených místech.

Vysoká konfigurovatelnost pro různé uživatelské scénáře

Mnoho zákazníků společnosti Getac má velmi specifické potřeby, pokud jde o technologie, a proto lze novou generaci S410 plně nakonfigurovat tak, aby vyhovovala různým uživatelským scénářům. To zahrnuje až tři baterie vyměnitelné za provozu pro ty, kteří vyžadují výjimečnou výdrž baterie mezi nabíjeními, a také mnoho možností v prostoru pro média – od samostatné grafické karty NVIDIA GeForce GTX 1650, čtečky čárových kódů 1D/2D, mechaniky DVD nebo Blu-ray až po druhé úložné zařízení SSD nebo další baterii 2. Široká škála kompatibilního příslušenství a možnosti bezpečného přenášení a dokování ještě více rozšiřují funkčnost a zvyšují produktivitu v terénu.

Nový udržitelný design, stejná robustní spolehlivost

Notebook S410 nové generace je také ekologicky nejšetrnější zařízení, které společnost Getac dosud vyrobila, neboť více než 24% šasi je vyrobeno z recyklovaných materiálů (PCR). Tento nový konstrukční přístup snižuje emise uhlíku i množství elektronického odpadu během výrobního procesu, čímž přispívá k ekologicky odpovědnější budoucnosti.

I přes tuto změnu v konstrukci šasi nedošlo k žádným kompromisům v oblasti robustní spolehlivosti. Stejně jako jeho oblíbený předchůdce se model S410 nové generace pyšní certifikací MIL-STD-810H a IP53 a je odolný proti vibracím i pádu z výšky až 0,9 m, což pomáhá chránit před náhodným poškozením v rušném nebo náročném pracovním prostředí.

Špičkový displej a vyšší míra zabezpečení

Základem modelu S410 nové generace je funkčnost. Jeho vynikající 14" obrazovka s technologií Getac pro čtení na slunci zajišťuje vynikající viditelnost (1000 nitů) v uvnitř i venku, zatímco vícedotykové režimy podporují různé případy použití, takže úkoly lze dokončit rychle a efektivně.

Vylepšené bezpečnostní funkce také pomáhají chránit citlivé údaje uživatelů. Patří mezi ně technologie TPM2.0 a Intel® vPro®, uživatelsky vyměnitelné úložiště PCIe NVMe SSD a možnosti vícefaktorového ověřování, jako jsou webová kamera Windows Hello, čtečka HF RFID, čtečka čipových karet a čtečka otisků prstů.

"Notebook S410 nové generace je výkonné a zároveň všestranné zařízení, které vyniká v nejrůznějších průmyslových scénářích a podnikových pracovních prostředích," prohlásil James Hwang, prezident společnosti Getac Technology Corporation. "Nejenže poskytuje vynikající výpočetní výkon, ale jeho nové k přírodě šetrné šasi odráží filozofii udržitelného designu společnosti Getac, která podporuje lepší svět, v němž se všem daří."

Dostupnost

Nový model S410 bude možné objednat v prosinci 2023. Další informace najdete na stránkách společnosti Getac.

1. Stav aktualizován k 26. září 2023.

2. Všechny konfigurovatelné možnosti v zásobníku médií S410 se vzájemně vylučují.

O společnosti Getac

Společnost Getac Technology Corporation je celosvětovým lídrem v oblasti odolných mobilních technologií a inteligentních video řešení, včetně notebooků, tabletů, softwaru, kamer nošených na těle, kamerových systémů v automobilech, správy digitálních důkazů a podnikových řešení pro analýzu videa. Řešení a služby společnosti Getac jsou navrženy tak, aby umožňovaly mimořádné zážitky pracovníkům v náročném prostředí. V současné době společnost Getac poskytuje služby zákazníkům ve více než 100 zemích světa na poli obrany, veřejné bezpečnosti, záchranných služeb, hasičských a záchranných složek, veřejných služeb, automobilového průmyslu, přírodních zdrojů, výroby, dopravy a logistiky. Další informace najdete na adrese: https://www.getac.com. Zapojte se na oborovém blogu společnosti Getac, případně můžete společnost sledovat na sítích LinkedIn a YouTube.

Getac a logo Getac jsou ochranné známky společnosti Getac Holdings Corporation nebo jejích přidružených společností. Ostatní značky nebo ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků. ©2023 Getac Technology Corporation.

Další informace získáte na adrese:rhys.chi@getac.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2214540/S410G5_03_3.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2214541/Getac_S410_Scenario_230907.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1997483/Getac_Logo.jpg

PROTEXT

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Ostrava 19. července 2024 (PROTEXT) - Významným milníkem architektury v Ostravě je záchrana ikonického „mrakodrapu“ na Ostrčilově ulici. Dům podstoupí komplexní rekonstrukci pod taktovkou... celý článek

Vital Strategies: Mezinárodní olympijský výbor vyzván k ukončení sponzoringu prodejci slazených nápojů

Paříž 19. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední globální odborníci a aktivisté v oblasti zdraví vyzývají k celosvětovému ukončení sponzoringu sportovních akcí výrobci slazených... celý článek

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Počátkem roku lidé čekali další mírný pokles cen nemovitostí a zároveň pokles cen hypoték. Řada lidí si proto říkala, zda koupit byt hned, nebo až... celý článek

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Dubaj (SAE) 18. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Bybit, druhá největší burza s kryptoměnami na světě podle objemu obchodů, s potěšením oznamuje spuštění 12 nových spotových párů... celý článek

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Česko čelí výzvě v proměně technických oborů spojených s dekarbonizací. Podstatnou roli v ní mohou hrát ženy jako klíčová posila technologického... celý článek

Partners Financial Services