Binance Labs vybralo projekty do inkubačního programu. Další se mohou přihlásit

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 5. 10. 2023
Binance Labs vybralo projekty do inkubačního programu. Další se mohou přihlásit

Zdroj: Protext

Praha 5. října 2023 (PROTEXT) - Binance Labs, odnož rizikového kapitálu a akcelerátor společnosti Binance, ohlásil jména 12 nových projektů, které byly vybrány do aktuálního kola Binance Labs Incubation programu.

Vybrané projekty z oblastí DeFi, infrastruktury a aplikační vrstvy se zapojí do komplexního dvouměsíčního vzdělávacího programu, který je navržen tak, aby poskytoval zakladatelům osobní mentorství, technickou i finanční podporu. Binance Labs v aktuální sezoně vybralo celkem 12 týmů, které prošli důkladným náročným výběrovým procesem. Nyní je čeká dvouměsíční vzdělávací program.

Společnost Binance Labs byla vytvořena s cílem investovat do nejlepších startupů v kryptografickém průmyslu. Inovační program Binance Labs byl zahájen v roce 2018 a v průběhu let pomohl již mnoha startupům realizovat jejich plány. V rámci inkubačního programu Binance například dozrály hardwarová peněženka SafePal, protokol Injective, Akio Labs a mnoho dalších.

"Naším posláním v Binance Labs je vyhledávat a podporovat zakladatele v rané fázi vývoje, kteří prokázali schopnost vytvářet inovativní technologická řešení, a tím pozitivně ovlivňovat širší ekosystém Web3. Prostřednictvím našeho inkubačního programu využíváme zdroje celého našeho ekosystému k poskytování poradenské podpory, což zakladatelům projektů v rané fázi umožňuje růst společně s námi," poznamenala Yi He, spoluzakladatelka společnosti Binance a vedoucí Binance Labs.

V segmentu blockchainové infrastruktury byly do aktuální sezony programu vybrany společnosti Vistara a UXUY. Za zmínku stojí, že Vistara je framework pro nasazení rollupu na jedno kliknutí zaměřený a navrhování škálovatelné infrastruktury v různých prostředích. UXUY je naproti tomu nejlépe popsatelná jako "multi-chain" platforma založená na technologiích peněženek MPC a AA.

V segmentu DeFi vybrala Binance Labs společnosti BBOX, Derivio, Ethena a Shogun. Mezi zástupci umělé inteligence (AI) se budou programu účastnit společnosti MyShell, NFPrompt a QnA3. V sektorech SocialFi a GamiFi vybraly Binance Labs společnosti Cellula, Crypto Café a MetaCene.

Binance Labs pokračuje v průběžné recenzi přihlášek a bude přijímat projekty do dalšího kola inkubace. Pokud máte zájem stát se součástí našeho programu, můžete se přihlásit zde.

O Binance Labs

Binance Labs jako odnož rizikového kapitálu a akcelerátor Binance nyní narostla na hodnotu přes 9 miliard USD. Její portfolio pokrývá 200 projektů z více než 25 zemí na šesti kontinentech a má více než desetinásobnou návratnost investic. Padesát společností z portfolia Binance Labs jsou projekty, které prošly jejími inkubačními programy.

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Ostrava 19. července 2024 (PROTEXT) - Významným milníkem architektury v Ostravě je záchrana ikonického „mrakodrapu“ na Ostrčilově ulici. Dům podstoupí komplexní rekonstrukci pod taktovkou... celý článek

Vital Strategies: Mezinárodní olympijský výbor vyzván k ukončení sponzoringu prodejci slazených nápojů

Paříž 19. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední globální odborníci a aktivisté v oblasti zdraví vyzývají k celosvětovému ukončení sponzoringu sportovních akcí výrobci slazených... celý článek

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Počátkem roku lidé čekali další mírný pokles cen nemovitostí a zároveň pokles cen hypoték. Řada lidí si proto říkala, zda koupit byt hned, nebo až... celý článek

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Dubaj (SAE) 18. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Bybit, druhá největší burza s kryptoměnami na světě podle objemu obchodů, s potěšením oznamuje spuštění 12 nových spotových párů... celý článek

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Česko čelí výzvě v proměně technických oborů spojených s dekarbonizací. Podstatnou roli v ní mohou hrát ženy jako klíčová posila technologického... celý článek

Partners Financial Services