SPOLEČNOST TEEKANNE POUŽÍVÁ NOTEBOOKY GETAC VE SVÉ VÝROBĚ JIŽ 14 LET – UDRŽITELNOST V KAŽDÉ FÁZI PROVOZU

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 18. 10. 2023
SPOLEČNOST TEEKANNE POUŽÍVÁ NOTEBOOKY GETAC VE SVÉ VÝROBĚ JIŽ 14 LET – UDRŽITELNOST V KAŽDÉ FÁZI PROVOZU

Zdroj: Protext

Tchaj-pej (Tchaj-wan) 18. října 2023 (PROTEXT/PRNewswire) - - Vysoká efektivita procesů díky plnému využití všech výrobních kapacit

- Výkon a spolehlivost odolných notebooků Getac zajišťují bezproblémový provoz

- Velmi nízké celkové náklady na vlastnictví díky více než 14 letům používání

Společnost Getac, přední výrobce odolných počítačů, navrhuje a vyrábí robustní a vysoce kvalitní notebooky a tablety pro širokou škálu odvětví a scénářů použití. V oblasti průmyslové výroby poskytuje společnost již řadu let některým z největších světových značek inovativní řešení zaměřená na zákazníka.

Skupina Teekanne, založená v roce 1882, je dnes celosvětově působící tradiční rodinnou společností se sídlem v Düsseldorfu. Čajové sáčky se zde vyrábějí od roku 1954. V roce 2014 byla v Düsseldorfu uvedena do provozu jedna z nejmodernějších hal na výrobu čaje v Evropě, kde se ročně vyrobí, zabalí a prodá do celého světa až 3,2 miliardy čajových sáčků. Pro zajištění hladkého průběhu výroby v Düsseldorfu se společnost Teekanne GmbH & Co. KG již více než 14 let s velkou spokojeností spoléhá na řešení společnosti Getac – robustní notebooky zakoupené v roce 2009 jsou dodnes v každodenním provozu.

Společnost Teekanne používá notebooky Getac pro bezproblémové výrobní procesy od roku 2009. Rozsáhlá nabídka rozhraní a vysoká kompatibilita pro ovládání staršího softwaru a strojů byly pro výběr modelu S400 od společnosti Getac stejně důležité jako jeho robustnost a odolnost pro všechna použití při výrobě, údržbě a i logistice.

Getac S400 i jeho nástupce S410 se v provozu Teekanne osvědčily: Stroje, a dokonce i systémy s různými sériovými rozhraními, lze bezpečně ovládat a připojovat, což zajišťuje hladký průběh procesů bez zbytečně nákladných odstávek. Notebooky Getac podporují prediktivní údržbu, servis strojů, řešení problémů a programování. Údržbu lze racionálně plánovat, čímž se snižují náklady.

Výrobní kapacity jsou i nadále plně využívány, a to včetně starších strojů. Vysoký výkon, uživatelsky přívětivý displej, který dobře čitelný za každých podmínek, odolnost a vysoká spolehlivost odolných notebooků Getac se v průběhu let vyplatily.

Robustní konstrukce, pevný výklopný mechanismus displeje a kvalita zobrazení notebooků S400 / S410 zaručují stabilní a bezproblémový provoz ve společnosti Teekanne i po více než deseti letech – a to v prostředí s všudypřítomným prachem a vibracemi i po pádech a nárazech.

Díky vysokému výkonu a spolehlivosti notebooků Getac těží společnost Teekanne z plynulého provozu a plného využití své cenné výrobní kapacity. To snižuje náklady a zajišťuje spokojenost zákazníků.

"Ze zkušenosti víme, že spotřebitelské notebooky nemají dlouhou životnost. Kvalita má zkrátka svou cenu a po 14 letech vidíme, že investice do robustních notebooků Getac se více než vyplatila," říká Mehmet Agar s odstupem času. "Zařízení vypadají jako nová i dnes a uvedení ještě lehčího modelu S410 nás dále podporuje v optimalizaci procesů. Naše starší speciální systémy s ním lze dokonale ovládat a nadále je bez omezení integrovat do výrobních procesů."

Eric Yeh, výkonný ředitel společnosti Getac, vysvětluje: "Dlouhodobé používání notebooků Getac ve společnosti Teekanne je působivým příkladem odolnosti, spolehlivosti a vysoké robustnosti našich produktů. Díky různým rozhraním mohou i starší, ale pro společnost Teekanne obzvláště důležité speciální pracoviště fungovat bez problémů – tomu říkám skutečná udržitelnost!"

O společnosti Getac

Společnost Getac Technology Corporation je celosvětovým lídrem v oblasti odolných mobilních technologií a inteligentních video řešení, včetně notebooků, tabletů, softwaru, kamer nošených na těle, kamerových systémů v automobilech, správy digitálních důkazů a podnikových řešení pro analýzu videa. Řešení a služby společnosti Getac jsou navrženy tak, aby umožňovaly mimořádné zážitky pracovníkům v náročném prostředí. V současné době společnost Getac poskytuje služby zákazníkům ve více než 100 zemích světa na poli obrany, veřejné bezpečnosti, záchranných služeb, hasičských a záchranných složek, veřejných služeb, automobilového průmyslu, přírodních zdrojů, výroby, dopravy a logistiky. Další informace najdete na adrese: https://www.getac.com . Zapojte se na oborovém blogu společnosti Getac , případně můžete společnost sledovat na sítích LinkedIn a YouTube.

Getac a logo Getac jsou ochranné známky společnosti Getac Holdings Corporation nebo jejích přidružených společností. Ostatní značky nebo ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků. ©2023 Getac Technology Corporation.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2245098/IMG_0223.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1997483/Getac_Logo.jpg

Pro další informace se obraťte na: Rhys Chi, +8862227857888, rhys.chi@getac.com

PROTEXT

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Ostrava 19. července 2024 (PROTEXT) - Významným milníkem architektury v Ostravě je záchrana ikonického „mrakodrapu“ na Ostrčilově ulici. Dům podstoupí komplexní rekonstrukci pod taktovkou... celý článek

Vital Strategies: Mezinárodní olympijský výbor vyzván k ukončení sponzoringu prodejci slazených nápojů

Paříž 19. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední globální odborníci a aktivisté v oblasti zdraví vyzývají k celosvětovému ukončení sponzoringu sportovních akcí výrobci slazených... celý článek

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Počátkem roku lidé čekali další mírný pokles cen nemovitostí a zároveň pokles cen hypoték. Řada lidí si proto říkala, zda koupit byt hned, nebo až... celý článek

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Dubaj (SAE) 18. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Bybit, druhá největší burza s kryptoměnami na světě podle objemu obchodů, s potěšením oznamuje spuštění 12 nových spotových párů... celý článek

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Česko čelí výzvě v proměně technických oborů spojených s dekarbonizací. Podstatnou roli v ní mohou hrát ženy jako klíčová posila technologického... celý článek

Partners Financial Services