Alukov představí revoluční produkt CARPORT SOLAR na e-Salon 2023

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 6. 11. 2023
Alukov představí revoluční produkt CARPORT SOLAR na e-Salon 2023

Zdroj: Protext

Praha 6. listopadu 2023 (PROTEXT) - S mottem „Dáváme parkování další smysl“ se představí společnost Alukov, přední výrobce inovativního zastřešení na nadcházejícím veletrhu e-SALON 2023. Na této prestižní události, která se koná od 9. do 12. listopadu 2023 v PVA EXPO v Praze Letňanech, bude společnost představovat svůj premiérový produkt – CARPORT SOLAR.

CARPORT SOLAR je revolučním zastřešením, které v sobě kombinuje dvě důležité funkce: ochranu vozidla a fotovoltaiku. Tento produkt umožňuje majitelům elektromobilů a dalších vozidel využívat energii ze slunce k dobíjení svých elektromobilů. Takový způsob je nejen ekologický, ale také šetří náklady na elektřinu. Solární panely na CARPORTU SOLAR jsou elegantně integrovány do zastřešení, takže výkon a praktičnost jdou ruku v ruce s estetikou.

Jan Zitko, majitel společnosti Alukov a.s., řekl: "CARPORT SOLAR je naším způsobem, jak přispět k udržitelnosti a inovacím v oblasti elektromobility. Chceme nabídnout majitelům nejen elektromobilů elegantní a funkční řešení pro jejich vozidla, které také zároveň snižuje jejich náklady a ekologický dopad a velmi nás těší, že můžeme tento produkt představit na veletrhu e-SALON."

e-SALON je známý jako největší veletrh elektromobility a inovací v oblasti automobilů v České republice, a letos přináší zcela nový rozměr díky prezentaci inovativních produktů, které spojují ekologické aspekty s technickým pokrokem. Proto se společnost Alukov rozhodla představit CARPORT SOLAR – produkt, který reprezentuje spojení technologie, estetiky a udržitelnosti.

CARPORT SOLAR bude představen na veletrhu e-SALON 2023 v expozici 2C03 v hale 2, kde návštěvníci budou moci produkt vidět na vlastní oči, seznámit se s jeho funkcemi a potenciálem.

Veletrh e-SALON je jednou z nejvýznamnějších událostí v oblasti elektromobility a inovativních automobilových technologií v České republice. Tato událost přitahuje pozornost významných hráčů v automobilovém průmyslu, technologických inovátorů a motoristických nadšenců.

 

O společnosti Alukov:

Společnost Alukov a.s. má téměř třicetiletou historii v oblasti zastřešení bazénů, teras, SPA a nově i solárních zastřešení. Je známá pro své odborné know-how, excelentní design a inovace v oblasti zastřešení exteriérových prostor. Alukov je příkladem společnosti rozšiřující své inovační produkty i do oblasti elektromobility, aby přispěla k udržitelné budoucnosti.

Pro více informací o CARPORTU SOLAR a dalších produktech společnosti Alukov, navštivte oficiální webové stránky společnosti nebo sledujte její aktivity na sociálních sítích.

 

www.alukov.cz

www.alukov-solar.cz

 

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Ostrava 19. července 2024 (PROTEXT) - Významným milníkem architektury v Ostravě je záchrana ikonického „mrakodrapu“ na Ostrčilově ulici. Dům podstoupí komplexní rekonstrukci pod taktovkou... celý článek

Vital Strategies: Mezinárodní olympijský výbor vyzván k ukončení sponzoringu prodejci slazených nápojů

Paříž 19. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední globální odborníci a aktivisté v oblasti zdraví vyzývají k celosvětovému ukončení sponzoringu sportovních akcí výrobci slazených... celý článek

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Počátkem roku lidé čekali další mírný pokles cen nemovitostí a zároveň pokles cen hypoték. Řada lidí si proto říkala, zda koupit byt hned, nebo až... celý článek

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Dubaj (SAE) 18. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Bybit, druhá největší burza s kryptoměnami na světě podle objemu obchodů, s potěšením oznamuje spuštění 12 nových spotových párů... celý článek

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Česko čelí výzvě v proměně technických oborů spojených s dekarbonizací. Podstatnou roli v ní mohou hrát ženy jako klíčová posila technologického... celý článek

Partners Financial Services