Huawei Cloud: Plné uplatnění cloudových řešení a zvyšování obchodní úrovně v Evropě

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 17. 11. 2023
Huawei Cloud: Plné uplatnění cloudových řešení a zvyšování obchodní úrovně v Evropě

Zdroj: Protext

Paříž (Francie) 17. listopadu 2023 (PROTEXT/PRNewswire) - Dnes byla v Paříži zahájena konference HUAWEI CONNECT 2023. Během summitu "Accelerate Intelligence for Europe" seznámila společnost Huawei Cloud účastníky se svými zkušenostmi a podělila se o příklady jejich úspěšného využití v různých odvětvích po stránce technologií, obchodu i ekosystému.

Jacqueline Shiová, prezidentka Huawei Cloud Global Marketing and Sales Service, ve svém úvodním projevu poděkovala zákazníkům a partnerům za jejich vytrvalou podporu, která přispívá k pokračujícímu růstu společnosti Huawei Cloud v Evropě. Potvrdila odhodlání společnosti budovat v tomto regionu skutečné hodnoty. „Společnost Huawei Cloud se snaží budovat vysoce kvalitní místní ekosystém a umožnit prostřednictvím našich cloudových řešení evropským podnikům globální růst," uvedla. „Těšíme se na to, že s našimi zákazníky a partnery dosáhneme společných úspěchů."

V současné době společnost Huawei Cloud působí v celkem 30 regionech a její služby jsou celosvětově dostupné v 84 zónách, má 42 000 partnerů a je k dispozici pro celkem 5 milionů vývojářů. Společnost Huawei Cloud uvedla na trh celou řadu inovativních cloudových služeb a řešení. Její modely Pangu jsou široce používány v řadě různých odvětví. Databázový systém GaussDB představuje revoluci v tvorbě databází. MetaStudio, digitální linka pro tvorbu obsahu společnosti Huawei Cloud, nabízí možnosti využití služeb virtuálních pracovníků skutečně každému jednotlivci i každému podniku.

Tim Tao, prezident společnosti Huawei Cloud Europe, přednesl hlavní projev s názvem „Translate Our Cloud Expertise to Your Business Excellence" (Dosažení obchodních úspěchů s našimi cloudovými zkušenostmi). Podělil se o pokroky, kterých společnost Huawei Cloud v uplynulém roce dosáhla v Evropě: Huawei Cloud spustila cloudové regiony v Irsku a Turecku a dále tak rozšířila svou celosvětovou působnost. Kromě toho byly v Irsku, Turecku, Maďarsku, Německu a Francii nasazeny místní týmy, které zajišťují špičkovou provozní spolehlivost a technickou podporu. V Evropě zaznamenala společnost Huawei Cloud pozoruhodný 121% nárůst zákaznické základny a výrazný nárůst počtu partnerů. Huawei Cloud si také jednoznačně uvědomuje důležitost startupů a spustila proto specializované programy, které dosáhly značných pokroků.

Tim Tao dále poznamenal: „V budoucnu se budeme snažit ve spolupráci s vámi usilovněji pracovat na urychlení digitální transformace a inteligentní modernizace v Evropě."

Objevují se také další místní příklady úspěšného nasazení jejích řešení. Společnost Travelgate, přední provozovatel online sítě v oblasti cestovního ruchu, navázala se společností Huawei Cloud spolupráci na vytvoření vysoce dostupné, výkonné a škálovatelné nativní cloudové architektury. SLA jejích služeb dosahuje úctyhodné výše 99,95 % a škálování systémů probíhá prakticky okamžitě. 433. největší fotbalová komunita na světě, také navázala se společností Huawei Cloud spolupráci v rámci svého úsilí o modernizaci svých aplikací, které umožňují fanouškům po celém světě zapojit se velice snadno do diskusí a oslav během libovolného fotbalového zápasu přímo v reálném čase.

Společnost Huawei Cloud navrhuje tři opatření, která umožní i dalším zákazníkům využívat jejích digitálních technologií, znalostí a obchodní úrovně:

1. Vytvoření týmu pro zajištění špičkové provozní úrovně. Společnost Huawei Cloud neustále navyšuje své investice v evropském regionu, aby zde vytvořila týmy pro zajištění špičkové provozní úrovně a úspěchu zákazníků a vybudovala tak systém služeb pro rychlou a na míru přizpůsobenou podporu, sestávající ze třech úrovní. Místní týmy pro zajištění špičkové provozní úrovně a techničtí odborníci, působící přímo na místě, pomáhají zákazníkům navrhovat, plánovat a realizovat jejich strategii pro migraci na cloudová řešení. Místní technický tým společnosti Huawei Cloud poskytuje nepřetržitou online technickou podporu a komplexní služby špičkové podpory, aby tak svým zákazníkům zajistil bezproblémový provozní zážitek.

2. Vytvoření modelu zajišťování špičkové provozní úrovně. Společnost Huawei Cloud pomáhá zákazníkům budovat organizace, architekturu i procesy nejvyšší úrovně, přizpůsobené jejich jedinečným obchodním scénářům na základě celosvětově doporučených postupů a zkušeností s přizpůsobením služeb Huawei Cloud. Zajištěním optimální architektury a deterministického provozu tak společnost Huawei Cloud otevírá zákazníkům cestu k lepšímu využití a správě cloudových služeb.

3. Vytvoření platformy špičkové provozní úrovně. Nadstandardní služby a robustní místní ekosystém umožňují dosažení udržitelné digitální transformace. V následujících třech letech hodlá společnost Huawei Cloud prostřednictvím svých aktivit Huawei Cloud Academy vyškolit celkem 20 000 místních vývojářů a ve spolupráci s 1 000 místních partnerů vyvíjet řešení, která jim pomohou s rozšířením úrovně jejich podnikání v místním i globálním rozsahu. Programy pro startupy pomohou s rozšířením cloudových zdrojů, technologií a podpory při uvádění na trh celkem 800 evropským začínajícím podnikům.

Na akci představili Ray, viceprezident Huawei Cloud Europe Marketing and Solutions, a Leon Yu, viceprezident Huawei Cloud Global Ecosystem, cloudové technologie a služby ekosystému Huawei Cloud ve svých projevech „Make the Most of Cloud and Become a New Cloud Native" (Jak využít cloudových řešení na maximum a zařadit je do svých standardních aktivit) a „Driving Growth Through Cloud Ecosystem" (Podpora růstu prostřednictvím cloudového ekosystému).

Akce vyvrcholila evropským spuštěním programu Huawei Cloud Startup a spuštěním partnerského programu „Go Cloud, Grow Cloud". Oba tyto kroky dále stvrzují odhodlání společnosti Huawei Cloud podporovat komplexní spolupráci s evropskými startupy a partnery za účelem dosažení společného úspěchu.

Fotohttps://mma.prnewswire.com/media/2278075/image_1.jpg

Fotohttps://mma.prnewswire.com/media/2278077/Image2.jpg

Fotohttps://mma.prnewswire.com/media/2278076/image_3.jpg

Kontakt: Lavanda Wangová, lavanda.wang@huawei.com

 

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Ostrava 19. července 2024 (PROTEXT) - Významným milníkem architektury v Ostravě je záchrana ikonického „mrakodrapu“ na Ostrčilově ulici. Dům podstoupí komplexní rekonstrukci pod taktovkou... celý článek

Vital Strategies: Mezinárodní olympijský výbor vyzván k ukončení sponzoringu prodejci slazených nápojů

Paříž 19. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední globální odborníci a aktivisté v oblasti zdraví vyzývají k celosvětovému ukončení sponzoringu sportovních akcí výrobci slazených... celý článek

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Počátkem roku lidé čekali další mírný pokles cen nemovitostí a zároveň pokles cen hypoték. Řada lidí si proto říkala, zda koupit byt hned, nebo až... celý článek

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Dubaj (SAE) 18. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Bybit, druhá největší burza s kryptoměnami na světě podle objemu obchodů, s potěšením oznamuje spuštění 12 nových spotových párů... celý článek

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Česko čelí výzvě v proměně technických oborů spojených s dekarbonizací. Podstatnou roli v ní mohou hrát ženy jako klíčová posila technologického... celý článek

Partners Financial Services