Black Friday u TCL: Objevte umění strhující zábavy a zpříjemněte si život s televizory LED QD-Mini

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 22. 11. 2023
 Black Friday u TCL: Objevte umění strhující zábavy a zpříjemněte si život s televizory LED QD-Mini

Zdroj: Protext

Paříž (Francie) 22. listopadu 2023 (PROTEXT/PRNewswire) -  Společnost TCL jako přední světová značka spotřební elektroniky chápe, jak důležité je vytvořit pohodlné a dobře udržované domácí prostředí, které přispívá k celkové pohodě.

Tento Black Friday proto TCL nabízí sortiment velkoformátových televizorů QD-Mini LED a chytrých domácích spotřebičů, které zdokonalí váš všestranný divácký zážitek a obohatí váš životní styl.

*Následující produktové řady a funkce se mohou na jednotlivých trzích lišit. Více informací získáte na nejbližším prodejním místě.

TCL X955: Váš filmový únik slibující nezapomenutelné okamžiky

Dopřejte si filmové mistrovské dílo s televizorem TCL X955, vaší vstupenkou k zábavě, jaká tu ještě nebyla. Tento televizor s ohromnou 85palcovou obrazovkou a dechberoucím rozlišením 4K Ultra HD se může pochlubit špičkovými technologiemi Mini LED Premium, QLED a Full Array Local Dimming (FALD), které vytvářejí bezkonkurenční vizuální zážitek. Kdykoli dostanete náladu na velkolepý kinovečer, tento televizor promění váš obývací pokoj v ráj pro milovníky filmů.

Zažijte kouzlo HDR díky specializované technologii HDR Premium 5000 nitů, která podporuje HDR10, HDR10+, HDR HLG a Dolby Vision IQ a přináší ohromující kontrasty a živé barvy, které vás vtáhnou do každé scény. Výjimečná kvalita zvuku díky zvukovému systému 4.2.2 navíc zajistí, že každý zvuk bude stejně podmanivý jako obraz.

TCL 98C955: Dokonalá pohoda: QD-Mini LED TV jako brána k vnitřnímu klidu

Ponořte se do světa pohody a podmanivé zábavy s televizory Mini LED a QLED, které vytvářejí dokonalé prostředí pro vychutnání vaší vlastní společnosti. Nechte se pohltit nádherou hluboké černé, oslnivého jasu a precizního kontrastu, které vytvoří vizuální hostinu pro vaše smysly. Vychutnejte si bohaté a realistické barvy technologie QLED, kdy se každá scéna stane mistrovským dílem plným živých odstínů a poskytne vám vizuální zážitek, který rozproudí vaše emoce.

Díky nativnímu 144Hz displeji jsou hry a akční sekvence dokonale plynulé a přinášejí vzrušující zážitek. Bez ohledu na zdroj signálu je naše multiformátové HDR zárukou dokonalé kvality obrazu, která vám zajistí perfektní odpočinek kdykoli a kdekoli si budete přát. Zvukový systém ONKYO 2.2.2 Dolby Atmos vás zahalí do působivého zvuku a nabídne akustický zážitek, který zklidní vaši mysl a pohladí po duši.

TCL 98C805: Nový level vaší herní cesty s QD-Mini LED TV

Odstartujte herní dobrodružství, jaké nemá obdoby, s naším špičkovým televizorem QD-Mini LED. Není to jen televizor, je to váš portál k mimořádným herním zážitkům, které si můžete vychutnávat o samotě a zároveň se u nich skvěle bavit.

Díky obrovské 98palcové obrazovce a úchvatnému rozlišení 4K Ultra HD ožije každá hra s nenapodobitelnou realističností. Maximální jas 1600 nitů (v úhlopříčce 98") rozzáří barvy do živých tónů a vytvoří dynamické a pohlcující herní prostředí. Nativní variabilní obnovovací frekvence 144 Hz zajišťuje, že vaše herní seance budou neuvěřitelně plynulé a dokonale se hodí pro rychlé akce a napínavá dobrodružství.

Skutečnou specialitou tohoto televizoru jsou ale jeho neuvěřitelné HDR kvality. Co to znamená? Vaše oblíbené hry a filmy vás oslní ohromujícím kontrastem a dynamickým rozsahem a nabídnou nezapomenutelný zážitek i při samostatném hraní.

Zdokonalte své herní dovednosti a ponořte se do světa podmanivé zábavy, kde je sólo hra v centru pozornosti a každý okamžik je vzrušující.

TCL 98P745: Váš tip pro ještě úžasnější domácí zábavu

Televizor TCL 98P745 4Kje vším, co potřebujete pro výjimečný zážitek ze zábavy v pohodlí domova. Nechte se pohltit kouzlem filmu s technologiemi Dolby Vision a Dolby Atmos. Tento televizor nabízí živé rozlišení 4K, více než miliardu barev a zvuk, který vás obklopí filmovou atmosférou a dodá vám pocit, že jste v luxusním kině.

Díky podpoře HDMI 2.1 slibuje také prvotřídní herní zážitek s vysokým rozlišením obrazu, automatickou optimalizací obrazu a nízkou latencí. Herní akcelerátor 120 Hz zaručuje ostré a plynulé hraní.

V jeho elegantním designu bez okrajů a tenkém kovovém zasazení se snoubí funkčnost s elegancí, která pozvedne jakýkoli interiér. Kromě zábavy se však televizor TCL P745 stane i vaším komunikačním centrem s funkcí Google Duo pro okamžité videohovory a hlasové poznámky.

S Google TV získáte přístup k více než 700.000 přehledně uspořádaným filmům a seriálovým epizodám, mezi nimiž můžete vyhledávat pomocí hlasových příkazů.

Klimatizace TCL FreshIN: Pro domov jako oázu zdraví a pohodlí

Proměňte svůj domov v ráj pohody s klimatizacemi TCL řady FreshIN. Tyto klimatizace dokážou víc, než jen pečovat o tepelný komfort – jsou navrženy tak, aby navíc zlepšovaly kvalitu vzduchu v interiéru. Vytvoří tak pro vás zdravé a příjemné prostředí, ve kterém můžete s klidnou myslí relaxovat.

Technologie FreshIN+ 2.0 společnosti TCL představuje obousměrný systém výměny čerstvého vzduchu, který přivádí venkovní vzduch bohatý na kyslík a zároveň vypuzuje nezdravý vzduch z interiéru ven. Efektivně zbavuje prostředí nežádoucích příměsí, jako je prach, zvířecí chlupy a znečišťující látky, a stává se obzvláště ceněným pomocníkem v momentech, kdy není kvalita vzduchu v interiéru právě nejlepší. Díky čtyřvrstvému filtračnímu systému je cirkulující vzduch také mnohem zdravější pro alergiky.

S klimatizačními jednotkami TCL řady FreshIN naplní váš domov zdraví a pohoda.

O společnosti TCL Electronics

Společnost TCL Electronics (1070.HK) je rychle rostoucí společností v oblasti spotřební elektroniky a předním hráčem v celosvětovém televizním průmyslu. Byla založena v roce 1981 a nyní působí na více než 160 trzích po celém světě. Společnost TCL se specializuje na výzkum, vývoj a výrobu produktů spotřební elektroniky, od televizorů přes audio zařízení až po chytré domácí spotřebiče. Navštivte webové stránky společnosti TCL na adrese https://www.tcl.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2282437/TCL_QD_Mini_LED_4K_TV_X955.jpg 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2282438/TCL_QD_Mini_LED_4K_TV_C955.jpg 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2282439/1.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2282440/2.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2282441/3.jpg

 

KONTAKT: Mason Zhong, mason.zhong@tcl.com

 

PROTEXT

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Ostrava 19. července 2024 (PROTEXT) - Významným milníkem architektury v Ostravě je záchrana ikonického „mrakodrapu“ na Ostrčilově ulici. Dům podstoupí komplexní rekonstrukci pod taktovkou... celý článek

Vital Strategies: Mezinárodní olympijský výbor vyzván k ukončení sponzoringu prodejci slazených nápojů

Paříž 19. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední globální odborníci a aktivisté v oblasti zdraví vyzývají k celosvětovému ukončení sponzoringu sportovních akcí výrobci slazených... celý článek

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Počátkem roku lidé čekali další mírný pokles cen nemovitostí a zároveň pokles cen hypoték. Řada lidí si proto říkala, zda koupit byt hned, nebo až... celý článek

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Dubaj (SAE) 18. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Bybit, druhá největší burza s kryptoměnami na světě podle objemu obchodů, s potěšením oznamuje spuštění 12 nových spotových párů... celý článek

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Česko čelí výzvě v proměně technických oborů spojených s dekarbonizací. Podstatnou roli v ní mohou hrát ženy jako klíčová posila technologického... celý článek

Partners Financial Services