Společnost itel představuje nové logo i koncept služeb Smart life na rozvíjejících se trzích

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 2. 12. 2023
Společnost itel představuje nové logo i koncept služeb Smart life na rozvíjejících se trzích

Zdroj: Protext

Šen-čen (Čína) 2. prosince 2023 (PROTEXT/PRNewswire) - Globální značka pro „chytrý život" itel se představením nového loga a identity výrazně posunula kupředu a slibuje revoluční přístup k chytrému životu na trzích s nedostatečnou nabídkou služeb.

Společnost itel, přední světová značka pro smart life (chytrý život), která se zaměřuje na poskytování cenově dostupných a vysoce kvalitních produktů spotřební elektroniky, s potěšením oznamuje transformační akci, jejíž součástí je představení nového loga a identity značky. Tento krok, který signalizuje klíčový okamžik v historii značky, obohacuje její hlavní poslání – uspokojovat technologické potřeby nedostatečně pokrytých trhů o moderní styl.

V rámci svého trvalého závazku zvyšovat kvalitu života spotřebitelů v rozvíjejících se ekonomikách oslovila společnost itel DesignStudio, globální designérský tým se sídlem v Austrálii, aby vytvořil mladistvé, energické a perspektivní logo. Nový vizuál představuje výrazný odklon od předchozího designu, zachovává si však motiv ikonické řečové bubliny, která symbolizuje oddanost společnosti itel principům komunikace a propojení.

Živý purpurový odstín zvolený pro nové logo vyzařuje pozitivní, mladistvou atmosféru a odráží odhodlání společnosti itel zachovat si dynamiku v rychle se vyvíjejícím technologickém prostředí. Zachování sklonu loga směrem dopředu symbolizuje perspektivní zaměření značky itel na posilování a podporu komunit prostřednictvím nabídky inovativních produktů a služeb.

Společnost itel se od svého vzniku před 16 lety vyvinula ze značky mobilních telefonů v komplexní značku pro chytrý život, která nabízí různorodý ekosystém produktů. Pod značkou itel nyní najdeme chytré telefony, příslušenství, produkty pro osobní péči a domácí spotřebiče, to vše směřující k poskytování komplexních služeb, které zlepšují život zákazníků na rozvíjejících se trzích.

Společnost si i nadále udržuje významné postavení v oboru a podle údajů společnosti IDC o prodejích v druhém čtvrtletí roku 2023 se nyní pyšní celosvětovým druhým místem v kategorii telefonů střední třídy a prvním místem mezi značkami chytrých telefonů za méně než 75 USD.

„Inovace není jen otázka změn – představuje vývoj, který vychází vstříc neustále se měnícím potřebám zákazníků. Rebranding společnosti itel je důkazem našeho trvalého odhodlání poskytovat dostupné a inovativní chytré technologie, které zlepšují postavení jednotlivců a komunit na rozvíjejících se trzích. Zůstáváme věrni našemu původnímu mottu – ‚Vychutnejte si lepší život' – a nová transformace je dalším odvážným krokem na této cestě," říká generální ředitel společnosti itel Bruno Li.

O společnosti:

Globální značka itel nabízí cenově dostupnou a vysoce kvalitní elektroniku. Z výrobce mobilních telefonů se vyvinula ve značku pro „chytrý život" a v roce 2023 dosáhla na pozici světové jedničky v kategorii pod 75 dolarů a vedoucí značky mobilních telefonů střední třídy.

https://www.itel-life.com/ 

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2289366/image_1.jpg 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2289367/image_2.jpg 

KONTAKT: marketing@itel-mobile.com

 

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Ostrava 19. července 2024 (PROTEXT) - Významným milníkem architektury v Ostravě je záchrana ikonického „mrakodrapu“ na Ostrčilově ulici. Dům podstoupí komplexní rekonstrukci pod taktovkou... celý článek

Vital Strategies: Mezinárodní olympijský výbor vyzván k ukončení sponzoringu prodejci slazených nápojů

Paříž 19. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední globální odborníci a aktivisté v oblasti zdraví vyzývají k celosvětovému ukončení sponzoringu sportovních akcí výrobci slazených... celý článek

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Počátkem roku lidé čekali další mírný pokles cen nemovitostí a zároveň pokles cen hypoték. Řada lidí si proto říkala, zda koupit byt hned, nebo až... celý článek

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Dubaj (SAE) 18. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Bybit, druhá největší burza s kryptoměnami na světě podle objemu obchodů, s potěšením oznamuje spuštění 12 nových spotových párů... celý článek

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Česko čelí výzvě v proměně technických oborů spojených s dekarbonizací. Podstatnou roli v ní mohou hrát ženy jako klíčová posila technologického... celý článek

Partners Financial Services