Společnost Huawei podpořila evropské MSP na konferenci Global Peter Drucker Forum

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 6. 12. 2023
Společnost Huawei podpořila evropské MSP na konferenci Global Peter Drucker Forum

Zdroj: Protext

Vídeň 56. prosince 2023 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Huawei se zúčastnila 15. ročníku konference Global Peter Drucker Forum probíhajícího do 1. prosince a vůbec poprvé zde připravila doprovodný workshop pro evropské startupy. Tento „vzdělávací bootcamp" se konal v rámci závazku společnosti Huawei vychovat do roku 2025 na celém světě 10.000 startupů a do roku 2027 specificky 1000 startupů v Evropě.

The Global Peter Drucker Forum je mezinárodní konference na počest manažerské filozofie zesnulého gurua podnikání Petera Druckera, který se narodil ve Vídni v roce 1909. K diskusím o nejlepších manažerských postupech se zde každoročně scházejí přední světoví podnikatelé i vědci. Tématem letošního ročníku bylo „Creative Resilience – Leading in an age of discontinuity." (Cesta k odolnosti – vedení v éře diskontinuity).

Radoslaw Kedzia, senior viceprezident společnosti Huawei pro evropský region, při svém projevu na hlavní konferenci řekl: „Věřím, že technologické inovace, jako je model Huawei Cloud AI Pangu, evoluce managementu, který se přizpůsobí neustále se měnícímu prostředí, a budování partnerství – včetně partnerství s malými a středními podniky – jsou hlavními kroky k nalezení odolnosti a zotavení se z chaosu."

Společnost Huawei a Global Peter Drucker Forum oslovily přibližně 20 malých a středních podniků z Vídně a celé Evropy, nabídly jim praktické školení v oblasti podnikání a také cennou příležitost navázat kontakty a učit se od špičkových podnikatelských kapacit. Součástí doprovodného semináře byly interaktivní masterclasss kurzy praktických dovedností v oblasti získávání ideálních zaměstnanců a prezentace produktů. K přednášejícím patřili Carla Arellano, partnerka společnosti Greyhound Capital, či profesor Curt Carlson, významný rezidentní manažer z institutu Worcester Polytechnic Institute.

Účastníci se mimo jiné dozvěděli, jak společnost Huawei pomáhá akcelerovat růst malých a středních podniků. Zhuang Fen, ředitelka pro globální rozvoj odvětví v divizi globálního marketingu a prodejních služeb Huawei Cloud Global Marketing and Sales Service, uvedla: „Prostřednictvím naší specializované technologické podpory, společného marketingu a cloudových služeb pomáháme začínajícím podnikům rozvinout jejich globální potenciál. Startupy také mohou těžit z výhod individuálních cloudových úvěrů a přístupu k naší rozsáhlé globální síti a ekosystému, které přispívají k úspěchu na konkurenčním trhu." Další řečníci společnosti Huawei připomněli program Acceleration4Change a International Startup Scale Up v Itálii a Irsku.

Na semináři vystoupili také manažeři mladých technologických firem, které spolupráci se společností Huawei využily v minulosti. „Naší zkušeností je kolaborativní cesta k migraci našich on-premise platforem do škálovatelné, bezpečného a efektivního cloudu Huawei," popsal generální ředitel společnosti Blue Tensor Jonni Malacarne. Společnost poskytuje AI framework pro počítačové vidění/prediktivní analýzu s předpřipravenými aplikacemi Eyerus a platformu pro správu dokumentů Linguanalysis.

Poděkování za uspořádání semináře vyjádřil společnosti Huawei Wolfgang Lassl, strategický ředitel konference Global Peter Drucker Forum. „Tato aktivita dokonale odpovídá vizi Petera Druckera i naší: potřebujeme podnikatelskou společnost, a MSP jsou její hybnou silou. Inovují, vytvářejí základ jejího bohatství a produktivního využívání zdrojů. Jejich kreativita nám pomáhá na cestě k větší odolnosti."

Před zahájením samotné konference Global Peter Drucker Forum měly MSP příležitost navštívit sídlo UNIDO (Organizace OSN pro průmyslový rozvoj) a seznámit se s iniciativou AIM-Global ( Global Alliance on AI for Industry & Manufacturing, Globální aliance umělé inteligence pro průmysl a výrobu) a dalšími iniciativami v oblasti digitalizace.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2291747/image_1.jpg

KONTAKT: Annie Zhou, ancky.zhou@huawei.com

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Ostrava 19. července 2024 (PROTEXT) - Významným milníkem architektury v Ostravě je záchrana ikonického „mrakodrapu“ na Ostrčilově ulici. Dům podstoupí komplexní rekonstrukci pod taktovkou... celý článek

Vital Strategies: Mezinárodní olympijský výbor vyzván k ukončení sponzoringu prodejci slazených nápojů

Paříž 19. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední globální odborníci a aktivisté v oblasti zdraví vyzývají k celosvětovému ukončení sponzoringu sportovních akcí výrobci slazených... celý článek

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Počátkem roku lidé čekali další mírný pokles cen nemovitostí a zároveň pokles cen hypoték. Řada lidí si proto říkala, zda koupit byt hned, nebo až... celý článek

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Dubaj (SAE) 18. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Bybit, druhá největší burza s kryptoměnami na světě podle objemu obchodů, s potěšením oznamuje spuštění 12 nových spotových párů... celý článek

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Česko čelí výzvě v proměně technických oborů spojených s dekarbonizací. Podstatnou roli v ní mohou hrát ženy jako klíčová posila technologického... celý článek

Partners Financial Services