Stěhování těžkých břemen a strojů až do 300 tun už dnes není problém

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 7. 12. 2023
Stěhování těžkých břemen a strojů až do 300 tun už dnes není problém

Zdroj: Protext

Praha 7. prosince 2023 (PROTEXT) - JUMBO stěhování, s.r.o. je česká firma poskytující profesionální stěhovací služby. Zajišťuje stěhování těžkých břemen a strojů o hmotnosti až 300 tun včetně jejich montáže a demontáže a kompletního stěhovacího servisu. Dále se věnuje stěhování domů, bytů, kanceláří, firem, bank, úřadů, skladů, dílen, sklepů a půd. Stěhuje nejen po celé České republice, ale také do zahraničí, a to včetně celního odbavení. Na svou práci je skvěle vybavena jak technicky, tak personálně.

Ať už je zákazníkem fyzická či právní osoba, JUMBO řeší vše individuálně a dokáže pracovat se sebenáročnějšími požadavky. Její pracovníci rádi boří představy o stěhování jako o náročné operaci. Se svým profesionálním přístupem, rychlostí a komplexními službami přestěhuje téměř cokoliv jedna dvě a vše za své klienty vyřeší.

Plán stěhování na míru

Aby vše proběhlo hladce a byl dostatečný čas na přípravu, doporučuje JUMBO zajistit své služby alespoň 10 až 14 dní předem. Obzvlášť pokud plánujete stěhovaní o víkendu nebo o svátcích. Podle požadavků a lokality vytvoří plán stěhování na míru. Zajistí veškerou potřebnou dokumentaci, demontáž a odpojení stěhovaných předmětů, pokud je třeba, a jejich naložení. Všechny stěhované věci JUMBO kompletně zabalí a připraví, včetně osobních.

Křehké, umělecké a zároveň těžké předměty stěhuje s maximální opatrností

Poradí svým klientům, na co nezapomenout, čemu se vyvarovat a pomůže jim připravit a zabalit všechny stěhované věci, včetně těch osobních. Pracovníci firmy mají také bohaté zkušenosti se stěhováním křehkých a cenných předmětů. Bezpečně a s maximální opatrností přestěhují i starožitnosti nebo umělecké předměty.

Kvalifikovaný personál a speciální manipulační technika je základ

Pro stěhování strojů a dalších břemen nadměrných rozměrů či hmotnosti využívá speciální manipulační zvedací a nosnou techniku. A samozřejmě – příplatek za stěhování do pater se neplatí.

JUMBO dělá vždy vše pro to, aby byl průběh stěhování bezproblémový, a na případné komplikace je schopná pružně reagovat. Základem jsou spolehliví, pečliví a kvalifikovaní zaměstnanci.

Pojištěno do 15 milionů

Pro všechny případy je nicméně společnost pojištěna u České pojišťovny, a.s. na odpovědnost za škodu podnikatele a dopravce do výše 15 milionů Kč.

Reference

Se stěhováním má JUMBO stěhování dlouholeté zkušenosti. Má k dispozici vyškolený tým odborníků na stěhování, ale také potřebnou techniku a to v dostatečném množství.

Mezi zákazníky patří mj. Elektrárna Ledvice, kdy si stěhování vyžádalo použití mostového jeřábu pro spuštění nádrží montážním otvorem do suterénu, ale i hydraulických zvedáků pro nasměrování stěhovacích souprav. Mezi další reference pak patří Bosch Diesel s.r.o. (kompletní stěhování výrobního závodu), město Ústí nad Labem (stěhování kašny), Barrandov Studio a.s. (přemisťování filmové techniky ad. po celé Evropě) a další.

 

Pro jakýkoliv dotaz či náročné stěhování je zde pro vás:

JUMBO stěhování, s.r.o.

U Plynárny 1290/99, Praha 10 – Michle, PSČ 101 00

Email: dusan@jumbo-stehovani.cz

Web: www.jumbo-stehovani.cz

 

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Ostrava 19. července 2024 (PROTEXT) - Významným milníkem architektury v Ostravě je záchrana ikonického „mrakodrapu“ na Ostrčilově ulici. Dům podstoupí komplexní rekonstrukci pod taktovkou... celý článek

Vital Strategies: Mezinárodní olympijský výbor vyzván k ukončení sponzoringu prodejci slazených nápojů

Paříž 19. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední globální odborníci a aktivisté v oblasti zdraví vyzývají k celosvětovému ukončení sponzoringu sportovních akcí výrobci slazených... celý článek

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Počátkem roku lidé čekali další mírný pokles cen nemovitostí a zároveň pokles cen hypoték. Řada lidí si proto říkala, zda koupit byt hned, nebo až... celý článek

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Dubaj (SAE) 18. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Bybit, druhá největší burza s kryptoměnami na světě podle objemu obchodů, s potěšením oznamuje spuštění 12 nových spotových párů... celý článek

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Česko čelí výzvě v proměně technických oborů spojených s dekarbonizací. Podstatnou roli v ní mohou hrát ženy jako klíčová posila technologického... celý článek

Partners Financial Services