Společnost BLUETTI uvádí na evropský trh přenosnou napájecí stanici AC70

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 13. 12. 2023
Společnost BLUETTI uvádí na evropský trh přenosnou napájecí stanici AC70

Zdroj: Protext

Stuhr (Německo) 13. prosince 2023 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost BLUETTI uvede 12. prosince na evropský trh přenosnou napájecí stanici AC70, která oproti předchozímu modelu EB70 nabízí výrazná zlepšení po stránce možností nabíjení, spolehlivost záložního zdroje a funkcí ovládání prostřednictvím aplikace.

BLUETTI AC70 je univerzální napájecí řešení pro outdoorové aktivity i nouzové zálohování. V režimu Power Lifting dokáže zajistit nejen napájení klíčových zařízení, ale poradí si dokonce i s odporovou zátěží o příkonu až 2000 W, jakou představují například rychlovarné konvice.

Díky dvěma zásuvkám na střídavý proud, dvěma portům USB-A, dvěma portům USB-C a autozásuvce s napětím 12 V představuje tento zdroj flexibilní rozbočovač napájení pro více různých zařízení.

Jednotka se dobíjí velice rychle: ze zcela vybitého stavu dojde k nabití na 80 % kapacity za pouhých 45 minut a na 100 % pak za 1,5 hodiny. V případě použití solárních panelů trvá dobití 2 hodiny a zajišťuje tak bezproblémové napájení i v přírodě.

Díky funkci 20 ms UPS a možnosti rozšíření o další bateriové moduly (B80/B230/B300) je model AC70 vhodný jako zálohovací zdroj při výpadku napájení.

Srovnání napájecích stanic BLUETTI AC70 a EB70

Model AC70 je o něco těžší než model EB70, protože disponuje větším výkonem, přesto je ale po stránce rozměrů kompaktnější. Mezi největší vylepšení modelu AC70 patří vyšší rychlost nabíjení bez nutnosti použití objemného napájecího adaptéru. Podporuje také aplikaci BLUETTI, která umožňuje uživatelům sledovat a ovládat stanici přímo prostřednictvím telefonu.

Oba modely jsou vybaveny bateriemi LiFePO4 s dlouhou výdrží, přičemž k poklesu kapacity na 80 % dojde u modelu AC70 po 3000 nabíjecích cyklech, což je ještě lepší výsledek než 2500 cyklů modelu EB70. Společnost BLUETTI poskytuje na model AC70 o tři roky delší záruku než na model EB70, který má záruku dvouletou.

Model EB70 nicméně model AC70 překonává po stránce počtu zásuvek, protože disponuje 10 univerzálními zásuvkami včetně bezdrátové nabíjecí podložky, zatímco model AC70 jich nabízí pouze 7. Model EB70 má také vestavěnou LED lampu, která u modelu AC70 chybí.

Cena a dostupnost modelu BLUETTI AC70

BLUETTI AC70 bude do 27. prosince k dostání na evropských stránkách společnosti BLUETTI a na Amazonu za zvýhodněnou cenu 599 eur. Při použití exkluzivního slevového kódu BLAC7020 od společnosti BLUETTI získáte navíc okamžitou slevu 20 eur!

Uživatelé, kteří hledají více možností řešení napájení, mohou od 11. do 25. prosince využít vánoční slevy společnosti BLUETTI, díky kterým budou mít možnost dosáhnout dalších úspor. A v lednu 2024 bude společností BLUETTI na trh uvedeno vysoce přenosné napájecí řešení AC2A.

O společnosti BLUETTI

Společnost BLUETTI se od svého založení věnuje podpoře udržitelnosti a ekologickým řešením v oblasti energetiky. Nabídkou ekologických systémů skladování energie pro vnitřní i venkovní použití chce společnost BLUETTI poskytnout výjimečná řešení pro naše domovy a zároveň přispět k udržitelné budoucnosti naší planety. Toto zaměření na udržitelnou energii pomohlo společnosti BLUETTI rozšířit svou působnost již do více než stovky zemí a získat si důvěru milionů zákazníků po celém světě.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2298621/1.jpg

KONTAKT: press@bluetti.com

 

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Ostrava 19. července 2024 (PROTEXT) - Významným milníkem architektury v Ostravě je záchrana ikonického „mrakodrapu“ na Ostrčilově ulici. Dům podstoupí komplexní rekonstrukci pod taktovkou... celý článek

Vital Strategies: Mezinárodní olympijský výbor vyzván k ukončení sponzoringu prodejci slazených nápojů

Paříž 19. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední globální odborníci a aktivisté v oblasti zdraví vyzývají k celosvětovému ukončení sponzoringu sportovních akcí výrobci slazených... celý článek

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Počátkem roku lidé čekali další mírný pokles cen nemovitostí a zároveň pokles cen hypoték. Řada lidí si proto říkala, zda koupit byt hned, nebo až... celý článek

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Dubaj (SAE) 18. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Bybit, druhá největší burza s kryptoměnami na světě podle objemu obchodů, s potěšením oznamuje spuštění 12 nových spotových párů... celý článek

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Česko čelí výzvě v proměně technických oborů spojených s dekarbonizací. Podstatnou roli v ní mohou hrát ženy jako klíčová posila technologického... celý článek

Partners Financial Services