Interaktivní monitor a další výhry za procvičování slovíček? Zapojte svou třídu do soutěže s WocaBee.

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 13. 12. 2023
Interaktivní monitor a další výhry za procvičování slovíček? Zapojte svou třídu do soutěže s WocaBee.

Zdroj: Protext

Praha 13. prosince 2023 (PROTEXT) - Do 20.12. se mohou učitelé cizích jazyků se svými třídami zúčastnit vánoční soutěže s WocaBee s atraktivními cenami. Stačí se žáky procvičovat slovní zásobu s vánoční tématikou v jakémkoli cizím jazyce a žáci, učitelé i školy mohou v losování získat výhry v celkové hodnotě 150 000 Kč. Vyzkoušejte učení hrou v úspěšné online aplikaci pro školy, která získala ocenění Inovativní čin roku!

Aplikace WocaBeek efektivní výuce cizích jazyků se na našich školách využívá s úspěchem již od roku 2018. Dosud ji vyzkoušelo více než 400 tisíc žáků a studentů v 10 evropských zemích. Aplikace je dostupná online bez nutnosti instalace a funguje na jakémkoli zařízení (mobil, tablet, počítač).

Žáci se ve WocaBeeučí slovní zásobu jakéhokoli cizího jazyka hravou formou včetně výslovnosti. Učení jazyka v aplikaci žáky motivuje, učitelům šetří čas a zefektivňuje výuku. Práce s WocaBee je velmi jednoduchá – učitel zadává do aplikace balíčky slovíček, které si žáci procvičují s použitím 10 sofistikovaných metod a s využitím umělé inteligence.

Vyzkoušejte a vyhrajte ceny za 150 000 Kč

Benefity WocaBeesi mohou žáci a učitelé v tomto předvánočním období nezávazně vyzkoušet v atraktivní vánoční soutěži. Jsou v ní připraveny ceny v celkové hodnotě 150 000 Kč, mezi nimiž je Playstation, notebook, mobily nebo tablety, včetně hlavní ceny pro školy – interaktivní dotykový monitor s 65palcovou obrazovkou a s rozlišením 4K.

„Interaktivní monitor v sobě spojuje výhody interaktivní tabule a dotykového monitoru s řadou technických výhod. Školy tak díky WocaBee mohou získat inovativní pomůcku, která je posune opět o krok blíže k modernímu digitálnímu vzdělávání. Školám zároveň poskytujeme možnost získat i licence WocaBee v hodnotě 50 000 Kč a další ceny,“ říká Michal Ošvát, CEO WocaBee s.r.o. a organizátor soutěže.

Do slosování o tyto ceny řadí školy i učitele každý žák, který splní jednoduché podmínky. Čím více žáků škola do soutěže zapojí, tím větší šanci má na výhru. Losování se uskuteční těsně před Vánocemi, v pátek 22.12.2023.

Zapojte se do 20. prosince

Učitelé cizích jazyků mohou své třídy zapojit do soutěže do středy 20.12. 2023. Stačí, aby objednali bezplatnou zkušební verzi aplikace WocaBee na www.wocabee.appa zadali svým žákům k procvičování balíček slovíček na téma Vánoce (v jakémkoli cizím jazyce). Soutěže se mohou zúčastnit i třídy, které již používají placenou verzi aplikace.

Vánoční slovní zásoba je pro učitele v aplikaci předpřipravená a tak zadání balíčku zabere pouze minutu času. Pokud žák balíček slovíček splní, zařazuje do slosování o ceny sebe, svou školu i svého učitele. Učitelé tak v rámci soutěžemohou se žáky kvalitně procvičit tematickou slovní zásobu a zároveň je motivovat k učení inovativním způsobem.

„Až 98 % učitelů, kteří aplikaci se žáky vyzkoušeli nám v průzkumu potvrdilo, že žáci si díky WocaBee výrazně zlepšují své jazykové znalosti. Tuto inovativní a efektivní pomůcku dnes mohou školy získat dokonce i s dotací ministerstva školství. Vánoční soutěž je skvělou příležitostí, jak mohou školy benefity aplikace vyzkoušet ,“ dodává na závěr Michal Ošvát.

Všechny informace o podmínkách a cenách v soutěži jsou dostupné na:

www.wocabee.app/vanoce

 

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Ostrava 19. července 2024 (PROTEXT) - Významným milníkem architektury v Ostravě je záchrana ikonického „mrakodrapu“ na Ostrčilově ulici. Dům podstoupí komplexní rekonstrukci pod taktovkou... celý článek

Vital Strategies: Mezinárodní olympijský výbor vyzván k ukončení sponzoringu prodejci slazených nápojů

Paříž 19. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední globální odborníci a aktivisté v oblasti zdraví vyzývají k celosvětovému ukončení sponzoringu sportovních akcí výrobci slazených... celý článek

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Počátkem roku lidé čekali další mírný pokles cen nemovitostí a zároveň pokles cen hypoték. Řada lidí si proto říkala, zda koupit byt hned, nebo až... celý článek

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Dubaj (SAE) 18. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Bybit, druhá největší burza s kryptoměnami na světě podle objemu obchodů, s potěšením oznamuje spuštění 12 nových spotových párů... celý článek

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Česko čelí výzvě v proměně technických oborů spojených s dekarbonizací. Podstatnou roli v ní mohou hrát ženy jako klíčová posila technologického... celý článek

Partners Financial Services