Kohler přináší na veletrh CES 2024 špičkový design i zážitek chytrého domácího wellnessu

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 6. 1. 2024
Kohler přináší na veletrh CES 2024 špičkový design i zážitek chytrého domácího wellnessu

Zdroj: Protext

Kohler (Wisconsin) 6. ledna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Kohler Co. představuje na veletrhu CES 2024 své nejmodernější návrhy, nové inovativní produkty a wellness pro chytré domácnosti. Nabídka společnosti Kohler je důkazem jejího trvalého závazku přeměnit domovy v osobní svatyně pohodlí, péče o sebe a regenerace.

Interaktivní multikanálová tisková zpráva: https://www.multivu.com/players/English/9235552-kohler-leading-edge-design-innovation-smart-home-wellness-at-ces-2024/ 

Značka Kohler umožňuje svým zákazníkům využívat wellness účinky výjimečných designových řešení a luxusní lázeňské zážitky v pohodlí domova díky propracovaným tvarům a funkcím, intuitivnímu ovládání a bezproblémové konektivitě svých produktů.

Ve stánku Kohler na veletrhu CES ( stánek č. 52817, Venetian Expo Hall) se mimo jiné představí:

• Chytré sprchové ventily a ovládání Anthem+ Smart Showering Valves and Controls udělají z každé koupelny lázně. Chytré sprchové ventily a ovládání Anthem+ vytvářejí domácí lázeňský zážitek prostřednictvím integrovaného digitálního řídicího systému, který umožňuje přizpůsobit přívod vody, světla, zvuku i páry. S intuitivním dotykovým rozhraním mohou uživatelé systém snadno přednastavit a vytvořit tak ze sprchování multisenzorický zážitek. Integrace s aplikací Kohler Konnect umožňuje vzdálený přístup a ovládání individuálních předvoleb, díky němuž lze systém jednoduše nastavit na míru odkudkoli.

• Sprcha SpaViva Handshower and Cleansing kombinuje jedinečnou technologii rozstřiku a vestavěné čisticí zařízení pro dokonalý rituál sebepéče ve sprše. Multifunkční ruční sprcha spojuje charakteristickou trysku Katalyst udržující teplotu s novou tryskou Microbubble, která vytváří bublinky o velikosti maximálně 100 mikronů optimální pro hlubší čištění. Multifunkční ruční sprcha je doplněna komplexním čisticím zařízením s řadou rotujících nástavců, které se mimo užívání pohodlně dobíjejí prostřednictvím magnetické dokovací stanice.

Atmo Fan je nová řada koupelnových ventilátorů vyvinutých pro zlepšení komfortu a kvality vzduchu. Modely s pokročilou inteligentní technologií měří teplotu a vlhkost v místnosti, přičemž se při vysoké vlhkosti automaticky zapínají. Uživatelé si rovněž mohou naplánovat časy zapnutí/vypnutí a nastavit vlastní preference pro výchozí rychlost ventilátoru, jas a teplotu barev osvětlení, prahové hodnoty vlhkosti a teploty v automatickém režimu či úroveň nočního osvětlení.

• Bidetové sedátko PureWash Bidet Seat zajišťuje individuální pohodlí vyhřívaného sedátka, nastavitelnou teplotu a tlak vody a bezdotykové otevírání, to vše ve štíhlém, protáhlém designu dostupném v černé nebo bílé barvě. Hlasová aktivace prostřednictvím asistentů Alexa nebo Google Home umožňuje ovládání postřiku, vysoušení a čištění UV zářením bez použití rukou pro příjemnější a hygieničtější zážitek.

• Novinka na trhu, koupelnové umyvadlo Rista, spojuje řemeslné tradice s digitální technologií díky exkluzivní a revoluční metodě společnosti Kohler – 3D tisku ze skelného porcelánu.

• Baterie Kohler x SR_A Formation 01 posouvá hranice tvaru a funkce svými nápadnými úhly, odvážnou industriální barvou Haptic Orange i překvapivým prouděním vody. Baterie, odlitá jako jeden jediný sochařský objekt, se pyšní technologicky vyspělou konstrukcí, přivádějící vodu skrze ostré úhly. Formation 01 se vymyká hranicím tradičního designu a provedení baterií a společnost Kohler ji vyvinula ve spolupráci s Dr. Samuelem Rossem a jeho studiem průmyslového designu SR_A.

Společnost Kohler na letošním veletrhu představí také rozšířenou řadu chytrých toalet, včetně nových variant Numi 2.0, Innate a Veil, a také vanu Stillness, která získala ocenění 2023 CES Innovation Award.

Další informace o stánku společnosti Kohler na veletrhu CES a kompletní nabídce produktů naleznete v tiskovém balíčku KOHLER CES Press Kit. 

O společnosti Kohler Co.

Již 150 let je společnost Kohler Co. světovým lídrem v oblasti designu a inovací, který se věnuje vytváření elegantního bydlení prostřednictvím svých produktů pro kuchyně a koupelny, luxusních truhlářských výrobků, obkladů a osvětlení, řešení pro distribuovanou energii - domácí energetiky, průmyslových energetických systémů a pohonných systémů - a dále poskytování luxusních zážitků v oblasti pohostinství a golfových major turnajů. Golfové hřiště Whistling Straits společnosti Kohler hostilo v roce 2021 43. ročník poháru Ryder Cup. Soukromá společnost Kohler Co. byla založena v roce 1873 a sídlí ve městě Kohler ve státě Wisconsin. Společnost rovněž vyvíjí prostředky pro řešení naléhavých problémů, jako je dostupnost nezávadné vody a základní hygieny, pro komunity s nedostatečnou péčí po celém světě s cílem zlepšit kvalitu života současných i budoucích generací.

Nabídka společnosti KOHLER: Kuchyně a koupelny, Energetika, Golf a resorty, ROBERN, SPRIG

Kontakt pro média: Jillian Rosone | jillian.rosone@kohler.com Vztahy s veřejností společnosti Kohler

Logo - http://mma.prnewswire.com/media/619434/Kohler_Logo.jpg

 

 

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Ostrava 19. července 2024 (PROTEXT) - Významným milníkem architektury v Ostravě je záchrana ikonického „mrakodrapu“ na Ostrčilově ulici. Dům podstoupí komplexní rekonstrukci pod taktovkou... celý článek

Vital Strategies: Mezinárodní olympijský výbor vyzván k ukončení sponzoringu prodejci slazených nápojů

Paříž 19. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední globální odborníci a aktivisté v oblasti zdraví vyzývají k celosvětovému ukončení sponzoringu sportovních akcí výrobci slazených... celý článek

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Počátkem roku lidé čekali další mírný pokles cen nemovitostí a zároveň pokles cen hypoték. Řada lidí si proto říkala, zda koupit byt hned, nebo až... celý článek

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Dubaj (SAE) 18. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Bybit, druhá největší burza s kryptoměnami na světě podle objemu obchodů, s potěšením oznamuje spuštění 12 nových spotových párů... celý článek

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Česko čelí výzvě v proměně technických oborů spojených s dekarbonizací. Podstatnou roli v ní mohou hrát ženy jako klíčová posila technologického... celý článek

Partners Financial Services