Narwal představuje na veletrhu CES 2024 první nejvýkonnější vysavač s mopem na světě

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 9. 1. 2024
Narwal představuje na veletrhu CES 2024 první nejvýkonnější vysavač s mopem na světě

Zdroj: Protext

Las Vegas 9. ledna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Revoluce v chytrém úklidu: Narwal přichází s řadou Freo X a S10 Pro

Společnost Narwal, vedoucí inovátor v oblasti domácích robotů, přináší špičkové řešení pro úklid v podobě nejchytřejších a nejvýkonnějších vysavačových mopů na světě Narwal Freo X Ultra a Narwal Freo X Plus. Na veletrhu CES se dále poprvé představí všestranný ruční vysavač Narwal S10 Pro pro mokré a suché vysávání.

„Tyto novinky přináší Narwal s jasným cílem – řešit skutečné potíže svých zákazníků při úklidu domácnosti. Dřívější vysavače se základnovou stanicí měly problém se zbytkovými nečistotami, hlučností a namotáváním vlasů. My jsme je vyřešili bezdotykovým nezávislým systémem pro vysávání prachu (Self-Contained Dust Processing System), který umožňuje robotům samostatně řešit úklid smetí s nulovými zbytkovými nečistotami a snížením hlučnosti o pozoruhodných 36 %," říká zakladatel a generální ředitel společnosti Narwal Robotics Junbin Zhang. „Kromě toho jsme vyvinuli inovativní kartáč bránící namotávání vlasů, který využívá systém intenzivního proudění vzduchu kanálem ve tvaru písmene U (U Pipe High-Efficiency Air Flow System) k přímému nasávání vlasů z kartáče do prachového sáčku, zajišťujícího díky kapacitě až na sedm týdnů skutečně bezstarostný úklid."

Řada Freo X: Mimořádný výkon, minimální údržba

V této sérii představuje Narwal dva revoluční robotické vysavače s mopem Freo X Ultra a Freo X Plus, které jsou vybaveny nezávislým systémem pro vysávání prachu, prvním plovoucím kartáčem proti namotávání vlasů na světě, technologií AI DirtSense™ a schopností navigace mezi překážkami s využitím tří laserů a milimetrovou přesností.

• Revoluce v sacím výkonu

Díky rychlosti ventilátoru dosahující 60.000 otáček za minutu a konstrukci vzduchového kanálu ve tvaru písmene U dosahují tyto nejvýkonnější robotické vysavače na trhu bezkonkurenčního sacího výkonu 8200 PA (X Ultra) a 7800 PA (X Plus).

• Nezávislý systém vysávání prachu

Vysavače Freo X Ultra a Plus ukládají a zhutňují prach uvnitř robota, čímž odpadá nutnost častého vyprazdňování zásobníku. Prach je uložen v praktickém prachovém sáčku, který umožňuje skladovat prach až sedm týdnů bez vysypání. Systém je umístěn v těle robota tak, aby se eliminovalo ucpávání trubic a vysoká hlučnost, které znepříjemňovaly používání předchozích generací vysavačů se základnovými stanicemi.

• Certifikovaná technologie „100% bez namotávání"

Problém s namotáváním vlasů řeší Narwal díky plovoucímu kartáči proti namotávání (Zero-Tangling Floating Brush), který brání zachytávání dlouhých vlasů a zajišťuje efektivní úklid. Tato technologie slibuje odstranění 95,6 % vlasů s 0% namotáváním, certifikované uznávanými testovacími institucemi SGS and TÜV Rheinland.

• Technologie DirtSense™ pro dokonalé vytírání

Díky využití umělé inteligence a optické technologie detekuje technologie DirtSense™ při vytírání znečištěné oblasti podlahy a zajišťuje skutečně důkladný úklid. Trojúhelníkové mopy Reuleaux poskytují mimořádně kvalitní mytí a režim EdgeSwing™ účinně dosáhne i do rohů místnosti.

• Ovládání a navigace

Navigace mezi překážkami s milimetrovou přesností díky trojitému laseru, integrace technologie LiDAR SLAM 4.0 a ovládání pomocí aplikace slibují uživatelům bezproblémovou navigaci a provoz robota. Freo X Ultra navíc zavádí jako první v oboru ovládání pomocí dotykové obrazovky základní stanice.

• Výběr dle individuálních potřeb

S ohledem na preference uživatelů nabízí společnost Narwal jak komplexní model X Ultra se samočisticí základní stanicí, tak i cenově výhodný model X Plus, který nabízí stejné výjimečné funkce bez samočištění.

Narwal S10 Pro: Tenký, rychlý, stylový

Narwal S10 Pro se může pochlubit nepřekonatelně jednoduchým používáním a dokonalým začleněním pokročilých funkcí pro uživatelsky přívětivý a bezproblémový úklid.

• Podlahy bez poskvrnky díky výkonné technologii vysávání a vytírání

Model Narwal S10 Pro, který se poprvé představil na veletrhu CES, přináší revoluci v mokrém a suchém ručním vysávání. Toto elegantní zařízení zaručuje dokonale čisté podlahy díky výkonnému mopu, který se může pochlubit tlakem při vytírání 17N, účinností sání 76AW a samočištěním pomocí 32 vodních trysek.

• Mistrovský 360° úklid pro péči o domácnost bez námahy

Kromě elegance vyniká Narwal S10 Pro také inteligencí. Díky rukojeti, kterou lze sklopit zcela do roviny a rychle otáčet doleva a doprava až o 63 stupňů, se bez námahy dostane pod nábytek a jeho celoplošný mop si poradí s každým zákoutím. Dosahuje 99,99% účinnosti dezinfekce a oddělením pevného a tekutého odpadu zjednodušuje jeho likvidaci. Po skončení úklidu může S10 Pro v nabíjecí stanici plynule projít samočištěním a sušením pro dlouhodobě bezproblémový, hygienický úklid.

Dostupnost a ceny

Freo X Ultra: doporučená cena 1499 USD, v USA a v Evropě (1299 EUR) k dostání v březnu.

Freo X Plus: doporučená cena 469 USD, k dispozici v březnu v USA a v dubnu v Evropě (429 EUR).

S10 Pro: doporučená cena 449 USD, v USA k dispozici v dubnu.

Systém automatické výměny vody : v USA k dispozici za 299 USD, v Evropě bude uveden na trh v dubnu.

Informace o nákupu

Všechny produkty lze zakoupit na stránkách www.narwal.com a portálu Amazon.

Zažijte inovace na veletrhu CES

Revoluční novinky od společnosti Narwal vás očekávají na stánku 50532 (centrum Venetian Expo).

O společnosti Narwal

Značka Narwal již tradičně pomáhá svým zákazníkům dosáhnout podlah bez poskvrnky pomocí nejmodernějších technologií. S ročním obratem více než 200 milionů dolarů patří mezi pět největších výrobců úklidových robotů a slouží více než 1,8 milionu domácností. Od investorů, mezi něž patří mj. Sequoia Capital, Hillhouse Capital, ByteDance (mateřská společnost sítě TikTok) a další, získala společnost Narwal více než 26 milionů dolarů. Díky více než 700 výzkumníkům a vědcům z celého světa dosáhla společnost Narwal mnoha průlomových objevů v řadě oblastí a získala prestižní mezinárodní ocenění, včetně ocenění za inovace Edison Gold Award a zařazení do výběru nejlepších vynálezů Best Inventions časopisu Time.

Kontakt pro dotazy médií:

Molly Wong, molly@global.narwal.com 

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/2310249/Narwal_New_Release.jpg 

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/2310248/Narwal_Freo_X_Ultra.jpg 

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/2310247/Narwal_Freo_X_Plus.jpg 

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/2310250/Narwal_S10_Pro.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2309467/4474491/Narwal_Logo.jpg 

 

 

 

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Ostrava 19. července 2024 (PROTEXT) - Významným milníkem architektury v Ostravě je záchrana ikonického „mrakodrapu“ na Ostrčilově ulici. Dům podstoupí komplexní rekonstrukci pod taktovkou... celý článek

Vital Strategies: Mezinárodní olympijský výbor vyzván k ukončení sponzoringu prodejci slazených nápojů

Paříž 19. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední globální odborníci a aktivisté v oblasti zdraví vyzývají k celosvětovému ukončení sponzoringu sportovních akcí výrobci slazených... celý článek

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Počátkem roku lidé čekali další mírný pokles cen nemovitostí a zároveň pokles cen hypoték. Řada lidí si proto říkala, zda koupit byt hned, nebo až... celý článek

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Dubaj (SAE) 18. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Bybit, druhá největší burza s kryptoměnami na světě podle objemu obchodů, s potěšením oznamuje spuštění 12 nových spotových párů... celý článek

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Česko čelí výzvě v proměně technických oborů spojených s dekarbonizací. Podstatnou roli v ní mohou hrát ženy jako klíčová posila technologického... celý článek

Partners Financial Services