Tradiční motivy a moderní komfort v nově otevřeném hotelu ibis Styles Rožnov pod Radhoštěm

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 9. 1. 2024
Tradiční motivy a moderní komfort v nově otevřeném hotelu ibis Styles Rožnov pod Radhoštěm

Zdroj: Protext

Rožnov pod Radhoštěm (Vsetínsko) 9. ledna 2024 (PROTEXT) - ibis Styles, debutující v České republice, přináší svůj kreativní design a pohodovou atmosféru do malebného regionu moravského Valašska.

První hotel značky ibis Styles v České republice se otevírá turistům i obchodním cestujícím. Umístěn v srdci malebného moravského Valašska plynule spojuje tradiční motivy s moderním komfortem a nabízí okouzlující zážitek v podhorském městečku Rožnov pod Radhoštěm.

Rožnov pod Radhoštěm, ležící v Chráněné krajinné oblasti Beskydy, si podmaní návštěvníky svým úchvatným okolím. Toto podhorské městečko, oplývající přírodními krásami a kulturním dědictvím, je domovem tradice zakořeněné v jedinečné směsi slovanských a valašských vlivů. Valaši byli pastevci pocházející z jižní části dnešního Rumunska. Ve středověku a raném novověku migrovali přes Karpaty, dostali se až na Moravu, kde zanechali nesmazatelnou stopu ve zvycích, nářečích, hudbě, odívání a kuchyni.

ibis Styles Rožnov pod Radhoštěm se nachází na okraji lesoparku a nabízí profesionální hotelové služby v pěší vzdálenosti od centra města a jeho hlavních atrakcí. Hotel slouží jako vstupní brána do Beskyd, a je tak ideální destinací pro turisty nebo firmy hledající malebné místo pro konference, jednání a další typy akcí.

"Jsme rádi, že můžeme představit tento unikátní koncept. Náš tým cíleně pracoval na vytvoření místa, které spojuje místní tradice s moderním komfortem. Jsme více než připraveni hýčkat naše hosty a pořádat nezapomenutelné akce na pozadí přírodních krás a kulturního dědictví Valašska," říká Pavel Maléř, jednatel společnosti JR Management - Hotel, s.r.o..

ibis Styles Rožnov pod Radhoštěm je umístěn v zrekonstruované pozdně modernistické budově a může se pochlubit 88 pohodlnými pokoji, restaurací s příjemnou venkovní terasou nebo útulným lobby barem. Hotel nabízí také další vybavení pro relaxační i aktivní pobyt. Patří mezi ně vnitřní i venkovní bazén, dětské hřiště, relax centrum (sauna, masáže, vodoléčba či elektroléčba) a sportovní zařízení (minigolf, tenisový kurt, kuželky, stolní tenis). V hotelu je k dispozici šest konferenčních místností, které pojmou akce až pro 350 účastníků.

Design interiéru ibis Styles Rožnov pod Radhoštěm je inspirován lidovým vzorem známým z tradičních modrotiskových látek, a je tak poctou místním uměleckým řemeslníkům, jejichž výtvory jsou vystaveny například v nedalekém Valašském muzeu v přírodě. Spojení zdejší tradice s modernistickou architekturou vytváří atmosféru, která dokonale propojuje kouzlo horské krajiny se standardy moderního resortu.

"V ibis Styles Rožnov pod Radhoštěm se rodiny, přátelé a páry mohou spolehnout na to, že tady najdou ideální dovolenou v horách. Zároveň nabízíme vše potřebné pro firmy, které chtějí organizovat konference, setkání a teambuildingové akce v krásně situovaném letovisku. Náš hotel je důkazem závazku značky ibis Styles poskytovat nezapomenutelný zážitek, který odráží ducha a kouzlo jeho okolí," říká Pavel Maléř.

 

###

O ibis Styles

Kreativní design a pohodová atmosféra jsou tím, co cestovatelé najdou, když se ubytují v hotelích ibis Styles. S jedinečným designovým konceptem a sebevědomým, optimistickým přístupem poskytují hotely ibis Styles moderní a profesionální pohostinnost. Přátelský personál se těší na setkání s hosty a udělá vše pro to, aby si klienti užili tento výjimečný pobyt. Páry, rodiny, sólo cestovatelé i obchodní hosté jsou srdečně vítáni ve více než 560 jedinečně navržených hotelích ibis Styles ve více než 45 zemích. Značka ibis Styles je součástí Accor, přední světové hotelové skupiny s více než 5500 ubytovacími zařízeními ve více než 110 zemích. Hotely ibis Styles jsou rovněž zapojeny do věrnostního programu ALL - Accor Live Limitless, který umožňuje přístup k široké škále odměn, služeb a zážitků.

ibis.com | all.accor.com| group.accor.com

 

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Ostrava 19. července 2024 (PROTEXT) - Významným milníkem architektury v Ostravě je záchrana ikonického „mrakodrapu“ na Ostrčilově ulici. Dům podstoupí komplexní rekonstrukci pod taktovkou... celý článek

Vital Strategies: Mezinárodní olympijský výbor vyzván k ukončení sponzoringu prodejci slazených nápojů

Paříž 19. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední globální odborníci a aktivisté v oblasti zdraví vyzývají k celosvětovému ukončení sponzoringu sportovních akcí výrobci slazených... celý článek

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Počátkem roku lidé čekali další mírný pokles cen nemovitostí a zároveň pokles cen hypoték. Řada lidí si proto říkala, zda koupit byt hned, nebo až... celý článek

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Dubaj (SAE) 18. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Bybit, druhá největší burza s kryptoměnami na světě podle objemu obchodů, s potěšením oznamuje spuštění 12 nových spotových párů... celý článek

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Česko čelí výzvě v proměně technických oborů spojených s dekarbonizací. Podstatnou roli v ní mohou hrát ženy jako klíčová posila technologického... celý článek

Partners Financial Services