Hisense vystavuje na veletrhu CES 2024 novou televizi ULED X

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 11. 1. 2024

Las Vegas (USA) 11. ledna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Hisense vystavuje na veletrhu CES 2024 novou televizi ULED X, chytrou ledničku a myčku nádobí

Celosvětově působící společnost Hisense, která vyrábí elektroniku a domácí spotřebiče, na veletrhu CES 2024 předvádí, jak její řada domácích spotřebičů ve spojení s chytrou platformou ConnectLife a operačním systémem VIDAA TV mění způsob, jakým spotřebitelé využívají své domácnosti. Ať už jde o zábavu prostřednictvím televizorů ULED X, nebo chytré obrazovky v kuchyni, Hisense Smart Home dokonale propojuje technologie řízené scénáři s každodenními potřebami spotřebitelů.

Smart TV pro domácí zábavu

Hisense opět posouvá hranice technologie LED a představuje nové televizory řady Smart TV:

Model 98UX Mini LED na veletrhu CES ukazuje špičkové funkce, včetně pozoruhodných více než 10.000 lokálních zón stmívání, které zajišťují dokonalou kontrolu nad světlem a pohlcující kontrast. Televizor 98UX s výkonným špičkovým jasem 5000 nitů je navržen tak, aby dokázal zprostředkovat bohaté vrstvy a špičkovou kvalitu obrazu.

110UX , držitel ocenění Innovation Award na veletrhu CES, je Mini LED televizor s ohromujícím špičkovým jasem až 10.000 nitů, který představuje novou úroveň přesnosti a výkonu zobrazení, když je na jedné 110palcové obrazovce více než 40.000 zón podsvícení, což minimalizuje prolínání podsvícení a znatelně zvyšuje kontrast.

Televizor 75UX ohromuje hloubkou méně než 14 milimetrů, což z něj činí nejtenčí Mini LED televizor Hisense, jaký byl kdy vyroben. Jeho provedení nemá v oboru obdoby a představuje odvážný projev, který dokonale odpovídá současným trendům v domácnosti. Kromě ultratenkého profilu přináší 5000 stmívacích zón bezkonkurenční kontrast.

CanvasTV je displej, který se pyšní jedinečnou rovnováhou mezi technologií, uměním a možností přizpůsobení. Jeho unikátní nástěnný držák s nulovou mezerou umožňuje zavěšení v jedné rovině se stěnou a snadné začlenění do jakéhokoli obytného prostoru.

Jádrem systému Smart Home od společnosti Hisense je propojení televizorů Hisense Smart TV s inovativním operačním systémem, který zajišťuje bezproblémový zážitek z obsahu.

Budoucnost chytré kuchyně

Chytrá kuchyně Hisense s novou funkcí ProChef@Home zlepšuje přístup spotřebitelů k přípravě jídla zavedením technologií, které upřednostňují pohodlí a přesnost.

Chytrá chladnička se čtyřmi dveřmi a zónou VersaTemp je navržena tak, aby zjednodušila každodenní úkoly. Nejenže sleduje zásoby potravin, ale také doporučuje recepty a bezproblémově se propojuje s dalšími chytrými zařízeními. Jednou z jejích výjimečných funkcí je zásuvka VersaTemp, která bez potíží přechází z chladničky na mrazničku.

Chytrá vestavná myčka nádobí s automatickým dávkováním a automatickým sušením je držitelem ocenění Innovation Award na veletrhu CES 2024. S touto myčkou s automatickým dávkováním tekutého mycího prostředku mohou spotřebitelé vložit nádobí, zvolit program a pak už jen nechat myčku, aby automaticky dávkovala mycí prostředek – jednoduše pohodlné a bezproblémové mytí.

Vedle inovací v oblasti ULED X a chytrých kuchyňských spotřebičů společnost Hisense pokračuje v představování spotřebičů kompatibilních s technologií Matter a na veletrhu CES 2024 uvede také nejnovější inteligentní okenní klimatizaci Auto Louver. Nebudou chybět ani některé spotřebiče Hisense pro inteligentní správu energie, včetně chytrých praček, sušiček, vytápění, ventilace a klimatizace.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2315319/Hisense_attends_CES_2024.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2315318

/Hisense_110UX_ULED_TV_recognized_as_CES_2024_Innovation_Award_Honoree.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2315320/Hisense_CanvasTV_blends_technology_with_art.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2315321/Hisense_showcases__Kitchen_of_the_Future__at_CES.jpg

KONTAKT: patrick.chen@bluecurrentgroup.com

PROTEXT

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Rekonstrukce ostravského „mrakodrapu“ může začít

Ostrava 19. července 2024 (PROTEXT) - Významným milníkem architektury v Ostravě je záchrana ikonického „mrakodrapu“ na Ostrčilově ulici. Dům podstoupí komplexní rekonstrukci pod taktovkou... celý článek

Vital Strategies: Mezinárodní olympijský výbor vyzván k ukončení sponzoringu prodejci slazených nápojů

Paříž 19. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední globální odborníci a aktivisté v oblasti zdraví vyzývají k celosvětovému ukončení sponzoringu sportovních akcí výrobci slazených... celý článek

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Počátkem roku lidé čekali další mírný pokles cen nemovitostí a zároveň pokles cen hypoték. Řada lidí si proto říkala, zda koupit byt hned, nebo až... celý článek

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Dubaj (SAE) 18. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Bybit, druhá největší burza s kryptoměnami na světě podle objemu obchodů, s potěšením oznamuje spuštění 12 nových spotových párů... celý článek

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Česko čelí výzvě v proměně technických oborů spojených s dekarbonizací. Podstatnou roli v ní mohou hrát ženy jako klíčová posila technologického... celý článek

Partners Financial Services