Společnost Cognizant přináší svým zaměstnancům ve spolupráci s Microsoftem inovační AI nástroj Inovation Assistant

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 16. 1. 2024
Společnost Cognizant přináší svým zaměstnancům ve spolupráci s Microsoftem inovační AI nástroj Inovation Assistant

Zdroj: Protext

Teaneck (New Jersey) 16. ledna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Cognizant (Nasdaq: CTSH) oznámila ve spolupráci se společností Microsoft spuštění generativního AI nástroje Innovation Assistant na bázi služby Microsoft Azure OpenAI, který má za úkol posílit interní inovační program společnosti Cognizant s názvem Bluebolt.

Innovation Assistant je průkopnický nástroj navržený pro asimilaci podnikových znalostí a posílení kreativity a inovací v pracovních týmech společnosti Cognizant, které společně pracují na problémech klientů z nejrůznějších odvětví. Jeho spuštění je důkazem úsilí společnosti Cognizant proměnit tvář spolupráce člověka a strojů díky umělé inteligenci a posunout úroveň lidských znalostí a inovací prostřednictvím svých rozsáhlých technologických a oborových znalostí.

„Kreativita a vynalézavost lidí ve společnosti Cognizant je jedním z faktorů, které nás odlišují od konkurence. Innovation Assistant pro nás znamená nástroj, který zcela změní náš způsob generování a realizace nápadů," uvedl Ravi Kumar S, generální ředitel společnosti Cognizant. „Ve spolupráci se společností Microsoft využíváme sílu generativní umělé inteligence, abychom od základů změnili náš přístup k inovacím a zajistili, že my i naši klienti zůstaneme v dynamicky proměnlivém obchodním prostředí na špici."

Nástroj Innovation Assistant je základním pilířem všeobecné inovační iniciativy Bluebolt, která poskytuje zaměstnancům společnosti Cognizant – ať už působí kdekoli a na jakékoli úrovni – rámec pro zapojení do inovačního procesu, směřujícího od nápadů k jejich realizaci. Využití síly generativní AI pro systém Bluebolt pomůže zaměstnancům společnosti Cognizant vyvinout jedinečnou kombinaci virtuálního průvodce a podpory v reálném světě, která umožní využít odborné znalosti společnosti v plné šíři a společně inovovat ve prospěch klientů.

„Je úžasné sledovat, jak prostřednictvím nástroje Innovation Assistant od společnosti Cognizant umožňuje generativní umělá inteligence zhmotňovat inovace na nejrůznějších úrovních podniku. Použili AI k vybudování platformy, která realizuje potenciál jednotlivců i celých týmů," říká prezident společnosti Microsoft pro Indii a jižní Asii Puneet Chandok. „Platforma společnosti Cognizant, založená na službě Microsoft Azure OpenAI Service, je násobičem výkonu, který umožňuje zákazníkům čerpat poznatky z podnikových dat a udržet si náskok ve stále se vyvíjejícím digitálním prostředí."

Společnost Cognizant je odhodlána udržovat nejvyšší standardy odpovědné a etické umělé inteligence se zaměřením na bezpečnost, ochranu dat, soukromí, transparentnost a inkluzivitu. Nástroj Innovation Assistant je navržen tak, aby generoval nápady a řešení na základě kontextu a zároveň chránil citlivé informace a diskrétnost klientů.

Další informace o přístupu společnosti Cognizant ke generativní umělé inteligenci a o jejím závazku k odpovědné umělé inteligenci najdete zde.

O společnosti Cognizant

Společnost Cognizant (Nasdaq: CTSH) buduje moderní podniky. Našim klientům pomáháme modernizovat technologie, měnit procesy a transformovat zkušenosti, aby si v rychle se měnícím světě udrželi náskok. Společně zlepšujeme každodenní život. Více se dozvíte na stránce www.cognizant.com nebo @cognizant.

Pro další informace kontaktujte:

USA:

Ben Gorelick

E-mail: benjamin.gorelick@cognizant.com

 

Evropa / Asie a Tichomoří:

Christina Schneider

E-mail: christina.schneider@cognizant.com

 

Indie:

Rashmi Vasisht

E-mail: rashmi.vasisht@cognizant.com

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1794711/Cognizant_Logo.jpg

 

 

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Počátkem roku lidé čekali další mírný pokles cen nemovitostí a zároveň pokles cen hypoték. Řada lidí si proto říkala, zda koupit byt hned, nebo až... celý článek

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Dubaj (SAE) 18. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Bybit, druhá největší burza s kryptoměnami na světě podle objemu obchodů, s potěšením oznamuje spuštění 12 nových spotových párů... celý článek

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Česko čelí výzvě v proměně technických oborů spojených s dekarbonizací. Podstatnou roli v ní mohou hrát ženy jako klíčová posila technologického... celý článek

Kaspersky varuje: riziko zneužití nahých snímků roste

Kaspersky varuje: riziko zneužití nahých snímků roste

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Celosvětová studie společnosti Kaspersky odhalila zásadní změny postojů a nepsaných pravidel společenských a romantických interakcí v digitálním... celý článek

Senzoor představuje inovované SOS tlačítko s detekcí pádu a přesnou lokalizací

Senzoor představuje inovované SOS tlačítko s detekcí pádu a přesnou lokalizací

Brno 18. července 2024 (PROTEXT) - Senzoor, český lídr ve vývoji IoT technologií, přináší na trh inovovanou verzi svého SOS tlačítka, určeného pro ochranu osob. Společnost v současnosti... celý článek

Partners Financial Services