Bybit spouští bezplatnou sadu nástrojů pro chytřejší investování do kryptoměn

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 6. 2. 2024
Bybit spouští bezplatnou sadu nástrojů pro chytřejší investování do kryptoměn

Zdroj: Protext

Dubaj (SAE) 6. února 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Bybit, podle objemu třetí největší burza s kryptoměnami na světě, provedla průzkum mezi svými interními odborníky a vytvořila bezplatnou sadu nástrojů, která investorům umožňuje najít podhodnocené projekty související s kryptoměnami. Přelomová sada nástrojů pro analýzu investic do kryptoměn vychází z poslání společnosti Bybit být světovou kryptoarchou a nabízet nejlepší nástroje pro bezpečné a snadné investování.

Společnost Bybit si uvědomuje potřebu informovanějších investičních strategií na trhu s kryptoměnami, a proto vyvinula přístupnou technickou sadu nástrojů, jejímž cílem je zvýšit gramotnost investorů a zkvalitnit jejich rozhodování.

Sada nástrojů pro analýzu investic do kryptoměn od společnosti Bybit, kterou lze snadno využít prostřednictvím služby Google Sheets, je určena jak pro začátečníky, tak pro zkušené investory. Nabízí řadu výkonných ukazatelů a datových bodů pro hodnocení kryptoměnových projektů nad rámec pouhé analýzy ceny.

Tato sada nástrojů nabízí metodu provádění fundamentální analýzy kryptoměnových projektů, aby investoři mohli odhlédnout od medializované reklamy a posoudit skutečnou hodnotu investice, což povede k většímu klidu a kvalitnějšímu portfoliu.

"Naším posláním je poskytnout investorům nástroje a znalosti, které jim umožní přijímat informovanější rozhodnutí," prohlásil Ben Zhou, generální ředitel společnosti Bybit. "Tato sada nástrojů ztělesňuje náš závazek vylepšovat prostředí investic do kryptoměn a kombinovat jednoduchost s výkonnými analytickými schopnostmi, aby bylo možné odhalit skutečnou hodnotu digitálních aktiv."

Sada nástrojů pokrývá různé aspekty fundamentální analýzy – od ekonomických faktorů po stav projektu – a sociální vliv, čímž poskytuje komplexní přístup k investování do kryptoměn. Svědčí to o odhodlání společnosti Bybit podporovat vzdělanější a zdatnější komunitu obchodníků.

K dispozici v těchto jazycích:

Čínština

Ruština

Turečtina

mVietnamština

Začněte posilovat své investice do kryptoměn ještě dnes! 

#Bybit / #TheCryptoArk

O společnosti Bybit

Bybit je kryptoměnová burza s 20 miliony uživatelů, která byla založena v roce 2018. Nabízí profesionální platformu pro kryptoinvestory a obchodníky s ultrarychlým párovacím systémem, nepřetržitým zákaznickým servisem a vícejazyčnou komunitní podporou. Společnost Bybit je hrdým partnerem týmu Oracle Red Bull Racing, úřadujících šampionů poháru konstruktérů i jezdců Formule 1.

Další podrobnosti o společnosti Bybit najdete na stránkách Bybit Press.

S dotazy médií se můžete obracet na adresu media@bybit.com. Další informace najdete na adrese https://www.bybit.com. Aktuální informace můžete sledovat prostřednictvím komunit a sociálních sítí společnosti Bybit:

Discord| Facebook| Instagram| LinkedIn| Reddit| Telegram| TikTok| X (Twitter)| Youtube 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2334952/Image.jpg 

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

 

PROTEXT

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč.

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Počátkem roku lidé čekali další mírný pokles cen nemovitostí a zároveň pokles cen hypoték. Řada lidí si proto říkala, zda koupit byt hned, nebo až... celý článek

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Bybit rozšiřuje nabídku spotových párů v EUR o zajímavý dárek v podobě 25.000 USDT

Dubaj (SAE) 18. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Bybit, druhá největší burza s kryptoměnami na světě podle objemu obchodů, s potěšením oznamuje spuštění 12 nových spotových párů... celý článek

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

WINNEE otevírá novou kapitolu české ekonomiky: posílí roli žen v clean-tech oborech

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Česko čelí výzvě v proměně technických oborů spojených s dekarbonizací. Podstatnou roli v ní mohou hrát ženy jako klíčová posila technologického... celý článek

Kaspersky varuje: riziko zneužití nahých snímků roste

Kaspersky varuje: riziko zneužití nahých snímků roste

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Celosvětová studie společnosti Kaspersky odhalila zásadní změny postojů a nepsaných pravidel společenských a romantických interakcí v digitálním... celý článek

Senzoor představuje inovované SOS tlačítko s detekcí pádu a přesnou lokalizací

Senzoor představuje inovované SOS tlačítko s detekcí pádu a přesnou lokalizací

Brno 18. července 2024 (PROTEXT) - Senzoor, český lídr ve vývoji IoT technologií, přináší na trh inovovanou verzi svého SOS tlačítka, určeného pro ochranu osob. Společnost v současnosti... celý článek

Partners Financial Services