Řešení pro digitalizaci lékařských technologií od Huawei urychlují nástup inteligentní zdravotní péče

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 29. 2. 2024
Řešení pro digitalizaci lékařských technologií od Huawei urychlují nástup inteligentní zdravotní péče

Zdroj: Protext

Barcelona (Španělsko) 29. února 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - V rámci veletrhu MWC 2024 v Barceloně společnost Huawei oficiálně představila řešení pro digitalizaci zdravotnické techniky (Medical Technology Digitalization Solution), které je součástí jejího úsilí o digitální a inteligentní modernizaci zdravotnictví.

Viceprezident pro marketing a prodej ICT řešení společnosti Huawei (ICT Marketing & Solution Sales) David Shi uvedl: „V zájmu urychlení inteligentní modernizace zdravotnictví buduje společnost Huawei jakožto poskytovatel informačních a komunikačních technologií bezpečný a udržitelný digitální základ zdravotnického sektoru a pomáhá mu projít inteligentní transformací." Zdůraznil také, že cílem společnosti Huawei a jejích partnerů je podpořit klienty na cestě k úspěchu.

Tisíce přečtených snímků v řádu sekund: Akcelerace digitální a inteligentní modernizace technologických služeb ve zdravotnictví

Hlavním zaměřením řešení pro digitalizaci lékařských technologií je patologie a lékařské zobrazování. Toto řešení přináší tři konkurenční výhody: Inteligentní předběžné načítání SmartCache, které zvyšuje efektivitu čtení snímků a dosahuje nulové latence při načítání dat, dále kompresní algoritmus vyvinutý společností Huawei, který šetří 30 % úložného prostoru a 70 % fyzického prostoru, a synergii video-síť, která podporuje konzistentní vzdálenou diagnostiku pro podporu zavádění hierarchické diagnostiky a léčby.

Toto řešení již bylo nasazeno v mnoha zdravotnických zařízeních po celém světě. Nemocnici Ruijin například pomohla společnost Huawei vybudovat digitální inteligentní oddělení patologie, které umožňuje současný přístup k více než 1000 patologickým řezům během jedné sekundy. Díky tomu se rychlost vyhledávání ve snímcích zvýšila 80krát. Zdravotnímu odboru okresu Lung-kang v Šen-čenu pomohla společnost Huawei vybudovat regionální platformu pro lékařské zobrazování. Ta podporuje propojení a sdílení medicínských obrazových dat mezi 12 nemocnicemi, přístup k obrazovým zprávám prostřednictvím jediného kliknutí a vzájemné uznávání vyšetření mezi nemocnicemi.

Hluboká integrace scénářů a technologií pro inovativní modernizaci tří řešení

Díky integraci cloud-síť-okrajové zařízení dosáhla společnost Huawei důsledné integrace scénářů služeb a upgrade tří klíčových řešení.

Řešení Smart Ward (Chytré oddělení) využívá Wi-Fi, internet věcí (IoT) a vícepásmovou konvergenci v jedné síti k podpoře sběru dat z více než 400 terminálů a poskytování vysoce kvalitní diagnostiky a léčby.

Řešení Smart Hospital Campus (Chytrý nemocniční kampus) zajišťuje inteligentní služby ve všech scénářích a zdokonalení komplexního provozu (E2E) prostřednictvím digitální platformy, která zefektivňuje provozní subsystémy v areálu nemocnice.

Řešení One Hospital, Multiple Branches (Mnoho poboček, jediná nemocnice) buduje integrovanou základnu cloudových a síťových zdrojů pro zavedení jednotné správy, diagnostiky a léčebných služeb stejné kvality ve všech pobočkách nemocnice.

Do dnešního dne poskytla společnost Huawei své služby více než 5000 nemocnic a zdravotnických zařízení ve více než 110 zemích a regionech.

Další informace naleznete na https://e.huawei.com/en/industries/healthcare

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2350048/Huawei_David_Shi.jpg 

KONTAKT: hwebgcomms@huawei.com

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Navštivte svět soudobého umění

Navštivte svět soudobého umění

Letní výtvarný salon KodlContemporary představuje přední osobnosti současné umělecké scény na výstavě v Galerii KODL.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Kaspersky varuje: riziko zneužití nahých snímků roste

Kaspersky varuje: riziko zneužití nahých snímků roste

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Celosvětová studie společnosti Kaspersky odhalila zásadní změny postojů a nepsaných pravidel společenských a romantických interakcí v digitálním... celý článek

Senzoor představuje inovované SOS tlačítko s detekcí pádu a přesnou lokalizací

Senzoor představuje inovované SOS tlačítko s detekcí pádu a přesnou lokalizací

Brno 18. července 2024 (PROTEXT) - Senzoor, český lídr ve vývoji IoT technologií, přináší na trh inovovanou verzi svého SOS tlačítka, určeného pro ochranu osob. Společnost v současnosti... celý článek

MONETA přináší nové motivy virtuálních platebních karet. Na své si přijdou fanoušci sportu

MONETA přináší nové motivy virtuálních platebních karet. Na své si přijdou fanoušci sportu

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Obliba virtuálních platebních karet mezi klienty MONETA Money Bank neustále stoupá. V rámci nových debetních karet je 28 % z nich vydáváno jako virtuálních... celý článek

Do Japonska míří nejznámější český drahokam

Do Japonska míří nejznámější český drahokam

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Ve slavnostních prostorách Valdštejnského paláce, sídla Senátu Parlamentu ČR, byla v úterý 9. července 2024 podepsána smlouva o spolupráci mezi šperkařským... celý článek

#iamAUT-Iniciativa Österreich Werbung společně s mezinárodními influencery

#iamAUT-Iniciativa Österreich Werbung společně s mezinárodními influencery

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Silný signál proti tlaku sociálních médií

Partners Financial Services