MWC 2024: Huawei představuje nejnovější řešení HiSec SASE pro inteligentní ochranu poboček

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 1. 3. 2024
MWC 2024: Huawei představuje nejnovější řešení HiSec SASE pro inteligentní ochranu poboček

Zdroj: Protext

Barcelona (Španělsko) 1. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Na veletrhu MWC Barcelona 2024 se v rámci akce IP Club Carnival představilo nové řešení HiSec SASE (Secure Access Service Edge) společnosti Huawei. Toto futuristické řešení zaujme integrovanou inteligentní ochranou cloud-síť-koncový bod, která poskytuje konzistentní zajištění bezpečnosti pro firemní centrály a pobočky.

Podíl společností, které přistupují k veřejným cloudovým službám prostřednictvím internetu, dnes celosvětově dosáhl 60 %. Podniky rovněž mění své fungování a namísto vynucování centralizovaného přístupu ke službám prostřednictvím datového centra ve firemní centrále umožňují pobočkám přímý přístup ke službám v cloudu. A přestože centrály disponují dostatkem zařízení i personálu pro dostatečné zabezpečení, pobočky mají často vzhledem k omezeným investicím do zdrojů příliš slabou ochranu. V této situaci se stává nutností systémy zabezpečení modernizovat.

Leon Wang, prezident produktové řady Huawei pro datovou komunikaci, při představení bezpečného a efektivního řešení síťové architektury Huawei s názvem HiSec SASE zdůraznil jeho schopnosti rychlého ošetření hrozeb druhé úrovně, špičkový detekční výkon a precizní prevenci ransomwaru.

1.Rychlé řešení hrozeb druhé úrovně: S využitím více než 8000 bezpečnostních odvozovacích pravidel a inteligentních párovacích algoritmů dokáže řešení HiSec SASE společnosti Huawei automaticky zpracovat 99 % bezpečnostních událostí v síti během několika sekund.

2.Bezkonkurenční detekční výkon: Komplexní, inteligentní a konvergovaná síťová brána Huawei umožňuje načítání bezpečnostních funkcí na vyžádání. Díky čtveřici jedinečných bezpečnostních mechanismů, kterou tvoří adaptivní bezpečnostní engine (ASE), systém pro šifrování a dešifrování, systém pro porovnávání vzorů a engine pro hardwarovou akceleraci zaručuje špičkovou detekci hrozeb (o 50 % nad oborovým průměrem).

3.Precizní ochrana proti ransomwaru: Systém zabezpečení koncových bodů společnosti Huawei, který využívá spolupráci mezi cloudem a koncovým bodem, poskytuje 100% detekci ransomware útoků a obnovu souborů napadených ransomwarem na jedno kliknutí. Tento systém nabývá na významu zejména v současné době, kdy počet ransomware útoků vzrostl v roce 2023 oproti předchozímu roku o 37 % a frekvence těchto hrozeb stále narůstá.

Zbrusu nové řešení HiSec SASE od společnosti Huawei – síťové zabezpečení poboček s bezkonkurenční všestranností, efektivitou a bezpečností – lze využít v celé řadě scénářů, jako je např. práce na dálku, propojování více poboček či ochrana koncových bodů, a je ideální volbou pro zabezpečení inteligentní digitální transformace v sektorech, jako je státní správa, finance a velké podniky.

Další řešení pro zabezpečení sítě od společnosti Huawei najdete na https://e.huawei.com/en/solutions/enterprise-network/security.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2350274/Huawei_Leon_Wang.jpg 

KONTAKT: Venzo Hu, huyuheng2@huawei.com

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Kaspersky varuje: riziko zneužití nahých snímků roste

Kaspersky varuje: riziko zneužití nahých snímků roste

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Celosvětová studie společnosti Kaspersky odhalila zásadní změny postojů a nepsaných pravidel společenských a romantických interakcí v digitálním... celý článek

Senzoor představuje inovované SOS tlačítko s detekcí pádu a přesnou lokalizací

Senzoor představuje inovované SOS tlačítko s detekcí pádu a přesnou lokalizací

Brno 18. července 2024 (PROTEXT) - Senzoor, český lídr ve vývoji IoT technologií, přináší na trh inovovanou verzi svého SOS tlačítka, určeného pro ochranu osob. Společnost v současnosti... celý článek

MONETA přináší nové motivy virtuálních platebních karet. Na své si přijdou fanoušci sportu

MONETA přináší nové motivy virtuálních platebních karet. Na své si přijdou fanoušci sportu

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Obliba virtuálních platebních karet mezi klienty MONETA Money Bank neustále stoupá. V rámci nových debetních karet je 28 % z nich vydáváno jako virtuálních... celý článek

Do Japonska míří nejznámější český drahokam

Do Japonska míří nejznámější český drahokam

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Ve slavnostních prostorách Valdštejnského paláce, sídla Senátu Parlamentu ČR, byla v úterý 9. července 2024 podepsána smlouva o spolupráci mezi šperkařským... celý článek

#iamAUT-Iniciativa Österreich Werbung společně s mezinárodními influencery

#iamAUT-Iniciativa Österreich Werbung společně s mezinárodními influencery

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Silný signál proti tlaku sociálních médií

Partners Financial Services