Společnost TerraPay vítá Louise Brettovou na pozici nezávislé ředitelky

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 4. 3. 2024
Společnost TerraPay vítá Louise Brettovou na pozici nezávislé ředitelky

Zdroj: Protext

Londýn 4. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Skupina TerraPay, přední světová síť pro přeshraniční platební služby, s potěšením oznamuje jmenování Louise Brettové nezávislou ředitelkou společnosti Terra Payment Services (UK) Limited (TerraPay UK). Louise s sebou přináší bohaté zkušenosti díky vynikající kariéře v sektoru finančních služeb.

V nové funkci bude Louise působit jako důležitý spojovací článek mezi společností TerraPay, finančním ekosystémem jako celkem a zainteresovanými stranami společnosti s cílem zajistit nejvyšší standardy správy a řízení, rozmanitosti a inkluze, ale i kulturu compliance. Díky svým rozsáhlým zkušenostem v oblasti fintech a finančních služeb přinese do představenstva jedinečný pohled zvenčí a posílí model řízení společnosti TerraPay tak, aby odpovídal jejímu růstu a ambicím.

Louise během své kariéry působila jako místopředsedkyně společnosti Deloitte UK a vedoucí oddělení FinTech a inovací v oblasti finančních služeb ve společnosti Deloitte Europe. Byla vůdčí silou při utváření reakce společnosti Deloitte na vzestup finančních technologií, v podpoře finanční inkluze i prosazování lokální vynikající úrovně fintech na globální scéně. Její strategická vize, praktický přístup a oddanost inkluzivnímu vedení z ní činí skutečnou špičku ve svém oboru. V rámci svých bohatých zkušeností spolupracovala s klienty z oblasti finančních služeb, vládními orgány, regulačními orgány, poradci, rizikovými fondy i širší fintech komunitou napříč celým ekosystémem. Jako bývalá bankéřka a vedoucí pracovnice rovněž chápe nuance vyvažování strategické vize s realitou vysoce regulovaného odvětví. Louise je také hluboce přesvědčena o významu inkluzivního vedení a názorové různorodosti pro dosažení vynikajícího dlouhodobého úspěchu.

Jako předsedkyně představenstva a výboru pro řízení, rizika a compliance (GRC) ve společnosti TerraPay UK zaujme Louise klíčovou roli při zajišťování vývoje modelu řízení společnosti způsobem zohledňujícím řešení TerraPay a posilujícím její pověst. Díky svým odborným kapacitám přinese jak nezbytné výzvy a vedení, tak i situační povědomí a široký rozhled, které podpoří strategický příběh a dlouhodobý úspěch společnosti TerraPay.

Ambar Sur, zakladatel a generální ředitel společnosti TerraPay, vyjádřil své nadšení z příchodu Louise do týmu těmito slovy: "S potěšením vítáme Louise ve společnosti TerraPay jako naši nezávislou ředitelku pro Velkou Británii. Její rozsáhlé zkušenosti a strategická prozíravost budou neocenitelné při utváření budoucnosti společnosti TerraPay. Věříme, že její odborné zkušenosti dále upevní naše standardy řízení a významně přispějí k naší růstové trajektorii."

Louise ke své nové roli uvedla: „Nastoupení nové cesty ve společnosti TerraPay mě nesmírně těší. Škálující a vyzrávající fintech společnost, jakou je právě TerraPay, musí osvědčit odhodlání být „ve formě pro růst". Přijetím regulačního rámce a principů v kombinaci s nadšením pro inovace pak vytváří onen nezbytný základ budoucího úspěchu. Těším se, že tento růst budu moci v nadcházejících letech podpořit."

Louise, která je uznávanou špičkou ve svém oboru, byla nedávno zařazena do prestižního žebříčku žen působících v oblasti finančních technologií Women in FinTech PowerList 2022, což podtrhuje její výjimečné úspěchy a vliv v tomto odvětví. V minulosti působila také jako členka představenstva organizací The ScaleUp Institute a UK Women in Payments.

S nástupem Louise do funkce předsedkyně představenstva se TerraPay UK těší na její odborné vedení, vůdčí schopnosti a strategické postřehy, které společnosti pomohou s orientací v proměnlivém světě platebních služeb – obzvláště nyní, kdy získala povolení k činnosti jako instituce elektronických peněz (Electronic Money Institute, EMI) v Itálii a chystá se rozšířit své aktivity v této zemi a následně v celé EU.

O společnosti TerraPay

TerraPay zjednodušuje pohyb peněz kdykoli a kdekoli prostřednictvím jediného připojení k nejrozsáhlejší síti přeshraničních plateb, která je regulována na 30 světových trzích a podporuje platby do více než 140 přijímajících zemí, více než 210 odesílajících zemí, více než 7,5 miliardy bankovních účtů a více než 2,1 miliardy mobilních peněženek. TerraPay si klade za cíl vybudovat finanční svět zbavený hranic pro okamžitý, spolehlivý, transparentní a plně kompatibilní pohyb peněz kdekoli na světě. TerraPay posouvá hranice pro globální podniky - od bank, fintech společností a zprostředkovatelů peněžních převodů až po cestovní agentury, platformy tvůrčí ekonomiky či tržiště elektronického obchodu - a zároveň podporuje finanční začlenění i na těch nejhůře dostupných trzích. Společnost TerraPay, která byla založena v roce 2014, sídlí v Londýně, provozuje globální pobočky v Bengalúru, Dubaji, Miami, Bogotě, Dar es Salaamu, Kampale, Haagu, Dakaru, Joburgu, Nairobi, Miláně a Singapuru a rychle expanduje díky financování od předních investorů, jako jsou IFC (Světová banka), Prime Ventures, Partech Africa a Visa.

Kontakty:

Juveria Samrin

juveria.n@terrapay.com

Tel.: +91-7760516000

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2351390/Louise_Brett__TerraPay.jpg 

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/1222771/TerraPay_Logo.jpg

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Do Japonska míří nejznámější český drahokam

Do Japonska míří nejznámější český drahokam

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Ve slavnostních prostorách Valdštejnského paláce, sídla Senátu Parlamentu ČR, byla v úterý 9. července 2024 podepsána smlouva o spolupráci mezi šperkařským... celý článek

#iamAUT-Iniciativa Österreich Werbung společně s mezinárodními influencery

#iamAUT-Iniciativa Österreich Werbung společně s mezinárodními influencery

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Silný signál proti tlaku sociálních médií

Třetina českých uživatelů online seznamek by využila umělou inteligenci jako pomoc při seznamování

Třetina českých uživatelů online seznamek by využila umělou inteligenci jako pomoc při seznamování

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Lidé by jí přenechali například zahájení konverzace nebo tvorbu svého profilu

Dokonalé odhlučnění, perfektní zvuk a 55 hodin poslechu

Dokonalé odhlučnění, perfektní zvuk a 55 hodin poslechu

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Společnost Dyson představila sluchátka Dyson OnTrac

Stabilizační gimbal Hohem iSteady V3 AI Tracking Smartphone: Váš osobní kameraman s umělou inteligencí

Stabilizační gimbal Hohem iSteady V3 AI Tracking Smartphone: Váš osobní kameraman s umělou inteligencí

New York 18. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Hohem, přední výrobce stabilizačních gimbalů, dnes představila model Hohem iSteady V3 AI Tracking Smartphone.

Partners Financial Services