Huawei představuje vlajkový produkt pro chytré kanceláře IdeaHub ES2 Plus

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 4. 3. 2024
Huawei představuje vlajkový produkt pro chytré kanceláře IdeaHub ES2 Plus

Zdroj: Protext

Barcelona (Španělsko) 4. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Na veletrhu MWC 2024 v Barceloně představila společnost Huawei svůj nejnovější vlajkový produkt, kolaborativní tabuli IdeaHub ES2 Plus. Novinka, která se může pochlubit hned několika technologickými průlomy a produktovými inovacemi, je připravena změnit očekávání pro nejnovější generaci kancelářského vybavení digitálních a inteligentních podniků.

IdeaHub ES2 Plus přináší řadu vylepšení hned v několika směrech:

• Inteligentní video funkce

Inteligentní kamerový systém se třemi objektivy, nazvaný Galileo's Eyes, dokáže bleskově přepínat zaostření na jednotlivé mluvčí během pouhé jedné sekundy, což umožňuje plynulé přechody při schůzkách s více diskutujícími. Dokáže také rozpoznat hlasy až do vzdálenosti osmi metrů a zobrazit řečníky v optimálním zlatém poměru 60 %. A pokud hovoří dva mluvčí mezi sebou, dokáže oba zobrazit vedle sebe na jedné obrazovce.

• Inteligentní audio funkce

IdeaHub ES2 Plus podporuje snímání zvuku z 12 metrů a využívá technologii inteligentního snímání zvuku s tvarováním paprsku, která účinně eliminuje více než 300 typů šumu v zasedacích místnostech a zaručuje čistou kvalitu zvuku pro všechny účastníky. Funkce akustické přepážky navíc vytváří vyčleněný prostor pro jednání blokováním vnějšího hluku mimo určenou oblast.

• Chytrá kancelář

Funkce duálního zrcadlení a ovládání tabule IdeaHub umožňuje snadné zobrazení a ovládání obrazu na osobních zařízeních účastníků, zatímco prezentující mohou svá osobní zařízení ovládat ze samotného zařízení IdeaHub. Pro dokonale plynulé video dokáže také zdvojnásobit snímkovou frekvenci 4K z 30 na 60 snímků za sekundu. K tomu všemu IdeaHub podporuje nejen profesionální 4K videokonference a 1080p Huawei Cloud Meeting, ale i funkci přesunu konferencí z osobního zařízení Bring Your Own Meeting (BYOM).

Kromě tabule IdeaHub ES2 Plus uvádí Huawei Intelligent Collaboration na trh také řadu dalších produktů, které se uplatní ve všech scénářích kancelářského provozu a zvyšují efektivitu organizací. Patří mezi ně IdeaHub ES2, IdeaHub B3 pro úsporné kanceláře či IdeaPresence LED s obří obrazovkou pro luxusní velké zasedací místnosti.

Od schůzek po digitální kanceláře – Huawei Intelligent Collaboration si klade za cíl usnadnit efektivní propojení a spolupráci jednotlivých uživatelů i organizací, přinést digitalizaci na každé pracoviště a vybudovat inteligentní, dokonale propojený svět.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2350037/image_986294_47130735.jpg 

KONTAKT: hwebgcomms@huawei.com

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Do Japonska míří nejznámější český drahokam

Do Japonska míří nejznámější český drahokam

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Ve slavnostních prostorách Valdštejnského paláce, sídla Senátu Parlamentu ČR, byla v úterý 9. července 2024 podepsána smlouva o spolupráci mezi šperkařským... celý článek

#iamAUT-Iniciativa Österreich Werbung společně s mezinárodními influencery

#iamAUT-Iniciativa Österreich Werbung společně s mezinárodními influencery

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Silný signál proti tlaku sociálních médií

Třetina českých uživatelů online seznamek by využila umělou inteligenci jako pomoc při seznamování

Třetina českých uživatelů online seznamek by využila umělou inteligenci jako pomoc při seznamování

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Lidé by jí přenechali například zahájení konverzace nebo tvorbu svého profilu

Dokonalé odhlučnění, perfektní zvuk a 55 hodin poslechu

Dokonalé odhlučnění, perfektní zvuk a 55 hodin poslechu

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Společnost Dyson představila sluchátka Dyson OnTrac

Stabilizační gimbal Hohem iSteady V3 AI Tracking Smartphone: Váš osobní kameraman s umělou inteligencí

Stabilizační gimbal Hohem iSteady V3 AI Tracking Smartphone: Váš osobní kameraman s umělou inteligencí

New York 18. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Hohem, přední výrobce stabilizačních gimbalů, dnes představila model Hohem iSteady V3 AI Tracking Smartphone.

Partners Financial Services