Devoteam získal dvě ocenění ServiceNow 2024 Partner Awards v regionu EMEA

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 12. 3. 2024
Devoteam získal dvě ocenění ServiceNow 2024 Partner Awards v regionu EMEA

Zdroj: Protext

Praha 12. března 2024 (PROTEXT) - Společnost Devoteam N Platform, přední poskytovatel služeb ServiceNow v regionu EMEA (Evropa, Blízký východ a Afrika ), dnes oznámila, že již druhým rokem v řadě uspěla ve dvou kategoriích na ServiceNow Partner Awards pro svou geografickou oblast. Společnost rovněž získala status finalisty v dalších třech kategoriích.

Převaha nad konkurencí

Devoteam N Platform za svou vynikající práci získal následující ocenění:

  • Konzultační a implementační partner roku (segment Elite, region EMEA): Toto ocenění je uznáním výjimečných schopností společnosti při poskytování komplexních implementací, zahrnujících poradenství, firemní transformaci, uvedení platformy do provozu a její úspěšné přijetí uživateli.
  • Partner roku v oblasti Customer Workflows (region EMEA): Toto ocenění vyzdvihuje odborné znalosti společnosti při využívání platformy ServiceNow k vytváření bezproblémové Customer Experience (CX). Díky své expertíze Devoteam N Platform poskytuje rychlý, pohodlný a efektivní servis, který trvale překonává očekávání jejich zákazníků.

Další uznání za vynikající výsledky

Devoteam N Platform dále upevnil svou pozici předního partnera ServiceNow ziskem statutu finalisty v následujících kategoriích:

  • Prodejní partner roku - segment Elite, region EMEA
  • Rising Star Partner roku - region EMEA
  • Creator Workflow Partner roku - region EMEA

 

Významný moment pro Devoteam N Platform

"Jsme nesmírně poctěni, že nás společnost ServiceNow ocenila těmito prestižními cenami," řekl Jean-Marc Chevereau, ředitel Devoteam N Platform. "Tato ocenění jsou důkazem obětavosti a odbornosti celého našeho týmu, který se trvale snaží poskytovat našim klientům výjimečnou hodnotu díky síle platformy ServiceNow. Jsme odhodláni pokračovat v této cestě plné inovací a spolupráce se společností ServiceNow, abychom dále posilovali postavení našich partnerů v regionu EMEA."

 

O Devoteam N Platform

Devoteam N Platform se specializuje na platformu Now od roku 2009. Pomáhá firmám vytvářet a implementovat digitální procesy uvnitř organizací, které nejen zvyšují produktivitu práce, ale také zlepšují zkušenosti zaměstnanců a pozitivně ovlivňují vztahy a komunikaci se zákazníky daných firem.

Náš tým, složený z více než 800 technických odborníků a více než 200 poradenských konzultantů, přináší holistický transformační přístup napříč celou platformou ServiceNow. Společnost Devoteam je od roku 2019 elitním partnerem ServiceNow a byla oceněna jako globální partner roku 2021 v oblasti IT workflow a elitní partner roku 2024 v oblasti EMEA.

 

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Navštivte svět soudobého umění

Navštivte svět soudobého umění

Letní výtvarný salon KodlContemporary představuje přední osobnosti současné umělecké scény na výstavě v Galerii KODL.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Dokonalé odhlučnění, perfektní zvuk a 55 hodin poslechu

Dokonalé odhlučnění, perfektní zvuk a 55 hodin poslechu

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Společnost Dyson představila sluchátka Dyson OnTrac

Stabilizační gimbal Hohem iSteady V3 AI Tracking Smartphone: Váš osobní kameraman s umělou inteligencí

Stabilizační gimbal Hohem iSteady V3 AI Tracking Smartphone: Váš osobní kameraman s umělou inteligencí

New York 18. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Hohem, přední výrobce stabilizačních gimbalů, dnes představila model Hohem iSteady V3 AI Tracking Smartphone.

Mary Kay opět obhájila pozici lídra v oboru

Mary Kay opět obhájila pozici lídra v oboru

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Kosmetická značka Mary Kay byla společností Euromonitor International opět vyhlášena za „světovou jedničku přímého prodeje pleťové a dekorativní... celý článek

Mastercard vstupuje do Sdružení pro digitální účtenky

Mastercard vstupuje do Sdružení pro digitální účtenky

Praha 17. července 2024 (PROTEXT) - Sdružení pro digitální účtenky vítá dalšího člena, kterým je technologická a platební společnost Mastercard. Tento krok představuje významný milník... celý článek

Tetra Pak oznamuje jmenování Alexe Henriksena novým generálním ředitelem pro východní Evropu

Tetra Pak oznamuje jmenování Alexe Henriksena novým generálním ředitelem pro východní Evropu

Praha 17. července 2024 (PROTEXT) - Společnost Tetra Pak dnes oznámila jmenování Alexe Henriksena novým generálním ředitelem pro východní Evropu, s účinností od 1. srpna. Nahradí Lyndsey... celý článek

Partners Financial Services