Konference Unicorn University Open: Blízká budoucnost podnikových systémů

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 27. 5. 2024
Konference Unicorn University Open: Blízká budoucnost podnikových systémů

Zdroj: Protext

Praha 27. května 2024 (PROTEXT) - Konference nazvaná NextGen Enterprises: Budoucnost podnikových systémů je dalším online setkáním pořádaným Unicorn Vysokou školou. Tato akce se bude konat 30. května od 09:30 a je určena nejen manažerům a majitelům firem, ale i široké veřejnosti se zájmem o nové technologie. "Na konferenci se dozvíte, jak AI změnila využívání podnikových systémů, jaké jsou další vývojové trendy a kam se bude tato oblast v nejbližší době ubírat," láká na konferenci Jan Čadil, rektor vysoké školy.

Manažeři již v současnosti dobře vědí, že implementace kvalitního podnikového systému je klíčová pro úspěch každé firmy. "Díky jasně definovaným procesům a postupům dochází ke zlepšení kvality produktů a služeb, zvyšuje se efektivita zaměstnanců a snižují se náklady. Podnik také lépe splňuje regulační požadavky a získává konkurenční výhodu, což přispívá k jeho dlouhodobému úspěchu na trhu," vysvětluje David Hartman, moderátor Unicorn University Open.

Hlavním cílem chystané konference je představení inovativních řešení v oblasti podnikových informačních systémů. "Díky řečníkům, kteří patří ke špičkám ve svých oborech, účastníci získají přehled o nejnovějších produktech a službách v této oblasti. Konference také nabídne prezentaci aktuálních trendů, využití umělé inteligence a ERP systémů, což jsou softwarové aplikace používané pro správu a automatizaci řady obchodních funkcí a procesů," jmenuje Hartman a dodává, že seminář by měl zároveň upozornit na zásadní význam digitálního vzdělávání, které je nezbytné pro neustálý rozvoj dovedností v dynamicky se vyvíjejícím světě technologií.

Pozvaní řečníci:

  • Peter Valuš (Azure Application & Innovation Specialist, Microsoft) – Zodpovídá za Aplikační Modernizaci, GitHub Copilot, DevOps a integrační nástroje Microsoftu pro klíčové klienty v Česku a na Slovensku.
  • David Kimr (CTO, Unicorn) – Jako člen představenstva společnosti Unicorn s více než 25 lety praxe prošel pozicemi od vývojáře po softwarového architekta a projektového manažera až po ředitele vývoje. V současnosti působí jako Chief Technology Officer.
  • Luděk Šafář (Head of Customer Advisory Central Europe, SAS) - Je vedoucím týmu Customer Advisory ve společnosti SAS Institute pro střední Evropu s více než 15 lety zkušeností v IT sektoru. Jeho hlavním úkolem je plnit očekávání klientů, kteří chtějí využívat umělou inteligenci, datovou analytiku a rozhodování založené na datech.
  • Jana Adamová (Managing Director, Unicorn Top Gun Academy) - Od roku 2013 působí v Unicornu, kde začínala jako koordinátorka vzdělávacích aktivit. Nyní se jako manažerka v Unicorn Top Gun Academy zaměřuje na systematické vzdělávání spolupracovníků.
  • Jakub Haláček (Managing Director, Unicorn Publishing) - Přes 10 let se věnuje digitálním nástrojům a trendům ve vzdělávání. Od roku 2021 je ředitelem výroby digitálních vzdělávacích materiálů v Unicornu.

Konference bude probíhat online v češtině a zároveň bude simultánně překládána do angličtiny. Zaregistrovat se na ni zdarma můžete na webových stránkách akce.

Hlavními partnery konference jsou společnosti Unicorn, Microsoft, SAS, SAP, Plus4U, Unicorn Publishing a edice online vzdělávacích materiálů pro děti Red Monster.

Unicorn Vysoká škola je renomovaná soukromá instituce nabízející vysokoškolské vzdělání v oblasti informačních technologií, byznysu a datové analýzy. Soustředí se na systematické vzdělávání odborníků v akreditovaných bakalářských a magisterských programech s cílem maximalizace konkurenční výhody pro jejich budoucí uplatnění. Promyšlený vzdělávací systém řádně shrnuje a předává vyvážený komplex znalostí složený ze standardů dobré odvětvové praxe, aplikované výzkumné činnosti, korporátního přístupu a partnerské spolupráce s oborovými leadery.

 

Zdroj: PP Partners

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Gratulace pro La Roja - TCL oslavuje čtyřnásobné mistrovství španělské fotbalové reprezentace

Gratulace pro La Roja - TCL oslavuje čtyřnásobné mistrovství španělské fotbalové reprezentace

Paříž 16. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední značka spotřební elektroniky TCL je hrdým sponzorem svého oficiálního partnera, španělského národního fotbalového týmu, který tento... celý článek

Společnost Objednáme vyzývá majitele restaurací k akci

Společnost Objednáme vyzývá majitele restaurací k akci

Praha 16. července 2024 (PROTEXT) - Objednáme vyzývá majitele všech restaurací a gastro podniků v Česku: „Zapojte se do naší skupiny a řekněte nám, co byste potřebovali.“ Co z toho... celý článek

Mlékárna Valašské Meziříčí byla oceněna v rámci soutěže Mlékárenský výrobek roku hned čtyřikrát

Mlékárna Valašské Meziříčí byla oceněna v rámci soutěže Mlékárenský výrobek roku hned čtyřikrát

Valašské Meziříčí (Vsetínsko) 16. července 2024 (PROTEXT) - Ministerstvo zemědělství, Českomoravský svaz mlékárenský, Český komitét Mezinárodní mlékařské federace, Sekce pro mléko při... celý článek

Ve sponzoringu je klíčem k srdci Čechů úspěch nebo veřejný prospěch

Ve sponzoringu je klíčem k srdci Čechů úspěch nebo veřejný prospěch

Praha 16. července 2024 (PROTEXT) - Úspěchy českých sportovců jdou ruku v ruce se zájmem Čechů o podporu profesionálního sportu, která si u české veřejnosti udržuje vysoké povědomí... celý článek

Na vysokoškolské reprezentaci v Japonsku se bude podílet DZS

Na vysokoškolské reprezentaci v Japonsku se bude podílet DZS

Praha 16. července (PROTEXT) - Dům zahraniční spolupráce (DZS) se nově podílí na přípravách účasti Česka na prestižní světové výstavě EXPO 2025 v japonské Ósace. V rámci své iniciativy... celý článek

Partners Financial Services