Společnost Kavalan uvádí na trh exportní limitovanou sadu Concertmaster Port Cask Finish Oversea Edition

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 28. 5. 2024

Berlín (Německo) 28. května 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední tchajwanský výrobce whisky, společnost Kavalan, uvádí na trh limitovanou edici jedné ze svých tří nejprodávanějších jednosladových whisky, Concertmaster Port Cask Finish, určenou výhradně pro export.

Whisky Concertmaster Port Cask Finish (obsah alkoholu 40%, objem 700 ml) se stopami vanilky, kokosu a medu bude v balení doplněna dvěma 50 ml lahvemi dalších prvotřídních whisky společnosti Kavalan: Kavalan Classic a Distillery Select No. 1, obě se 40 % obsahu alkoholu.

Podle Britney Chenové, která tuto značku reprezentuje, představuje tato trojice naprostou klasiku, protože jde všeobecně velice oblíbené a snadno rozpoznatelné whisky.

"Bez ohledu na to, zda výrobky Kavalan Whisky znáte, je uvedení této speciální edice jednoznačným triumfem. Na základě svých zkušeností s pořádáním mistrovských kurzů a účastí na výstavních akcích po celém světě ji mohu skutečně vřele doporučit jako naprosto povinnou volbu pro ty, kteří touží po velice ceněné a současně cenově dostupné nabídce."

Dárková sada s obalem, který se inspiruje zářivě zelenými horami v okolí lihovaru, bude uvedena na trh v Německu, Rakousku, Švýcarsku, České republice, Japonsku, Hongkongu, Macau, Singapuru, Malajsii, na Filipínách a v Mexiku. Chcete-li zjistit, kde konkrétně bude k dispozici ve vašem okolí, obraťte se na místní distributory.

Na obalu i samotné láhvi je vyobrazena hora Snow Mountain, kde pramení voda, kterou společnost Kavalan pro svou whisky používá, a vnitřní části balení jsou zdobeny motivy barevného kapradí, které se odkazuje na úrodnou subtropickou krajinu Tchaj-wanu.

Popis výrobku

Kavalan Concertmaster Port Cask Finish – obsah alkoholu 40 %, objem 700 ml

Whisky Kavalan Concertmaster Port Cask Finish zraje v pečlivě vybraných sudech z amerického dubu a výsledné vyzrávání probíhá v portugalských sudech na rubínové portské. Jemná a nevyhraněně měkká whisky. Má bohatou chuť s přirozenou nasládlostí a komplexností.

Barva: Sytě karamelově rubínová

Vůně: med, vanilka, kokos a cukrová vata.

Chuť: Bohatá chuť s přirozenou nasládlostí a komplexností.

Kavalan Classic – obsah alkoholu 40 %, objem 50 ml

Jednosladová whisky Kavalan Classic je ukázkovým příkladem vysokých kvalit tchajwanské whisky. Řemeslná zručnost této palírny v kombinaci s vlhkým podnebím dává vyniknout její rozmanitosti a komplexnosti. Svěží a čistá se stopami tropického ovoce.

Barva: Svěží a vášnivá jantarová

Vůně: Tropické ovoce, hruška, vanilka, kokos.Chuť:

Náznaky sladké mangové šťávy s pikantní komplexností.

Kavalan Distillery Select No.1 – obsah alkoholu 40 %, objem 50 ml

Řada Distillery Select společnosti Kavalan představuje světu umění výroby míchané whisky a vynikající volbu použitých sudů, kterými je tento přední tchajwanský lihovar proslulý. Expression No. 1 nabízí bohatou dávku stop tropického ovoce, sladkého karamelu a vanilky. Chuť ovocného ráje.

Barva: Půlnoční jantar

Vůně: Zralé tropické ovoce, stopy květinové vůně a hřejivé vanilky.

Chuť: Karamelové máslo, krémový karamel a vanilka společně dávají vzniknout jemné a výrazné mnohavrstevnaté chuti.

 

KONTAKT:

Britney Chenová

britneychen@kingcar.com.tw

David Chen

davidwyc@kingcar.com.tw

 

Foto - https://mma.prnewswire.com/

media/2421474/240508_press_release__Kavalan_Launches_Concertmaster_Port_Cask_Finish_Oversea_Edition_Set.jpg 

 

KONTAKT: Britney Chenová, +886(0)2 2365 6551#6819, Kontakt ohledně této tiskové zprávy: britneychen@kingcar.com.tw

 

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Gratulace pro La Roja - TCL oslavuje čtyřnásobné mistrovství španělské fotbalové reprezentace

Gratulace pro La Roja - TCL oslavuje čtyřnásobné mistrovství španělské fotbalové reprezentace

Paříž 16. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední značka spotřební elektroniky TCL je hrdým sponzorem svého oficiálního partnera, španělského národního fotbalového týmu, který tento... celý článek

Společnost Objednáme vyzývá majitele restaurací k akci

Společnost Objednáme vyzývá majitele restaurací k akci

Praha 16. července 2024 (PROTEXT) - Objednáme vyzývá majitele všech restaurací a gastro podniků v Česku: „Zapojte se do naší skupiny a řekněte nám, co byste potřebovali.“ Co z toho... celý článek

Mlékárna Valašské Meziříčí byla oceněna v rámci soutěže Mlékárenský výrobek roku hned čtyřikrát

Mlékárna Valašské Meziříčí byla oceněna v rámci soutěže Mlékárenský výrobek roku hned čtyřikrát

Valašské Meziříčí (Vsetínsko) 16. července 2024 (PROTEXT) - Ministerstvo zemědělství, Českomoravský svaz mlékárenský, Český komitét Mezinárodní mlékařské federace, Sekce pro mléko při... celý článek

Ve sponzoringu je klíčem k srdci Čechů úspěch nebo veřejný prospěch

Ve sponzoringu je klíčem k srdci Čechů úspěch nebo veřejný prospěch

Praha 16. července 2024 (PROTEXT) - Úspěchy českých sportovců jdou ruku v ruce se zájmem Čechů o podporu profesionálního sportu, která si u české veřejnosti udržuje vysoké povědomí... celý článek

Na vysokoškolské reprezentaci v Japonsku se bude podílet DZS

Na vysokoškolské reprezentaci v Japonsku se bude podílet DZS

Praha 16. července (PROTEXT) - Dům zahraniční spolupráce (DZS) se nově podílí na přípravách účasti Česka na prestižní světové výstavě EXPO 2025 v japonské Ósace. V rámci své iniciativy... celý článek

Partners Financial Services