Společnost Huawei na veletrhu ITB China 2024 podpořila rozvoj silnějších vztahů mezi Evropou a Čínou

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 31. 5. 2024
Společnost Huawei na veletrhu ITB China 2024 podpořila rozvoj silnějších vztahů mezi Evropou a Čínou

Zdroj: Protext

Šanghaj (Čína) 31. května 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Petal Ads, mobilní reklamní platforma společnosti Huawei, byla na veletrhu ITB China 2024 prezentována velice přínosně a podpořila další prohlubování vztahů mezi Evropou a Čínou. Veletrh ITB China, který se koná v Šanghajském výstavním a kongresovém centru, je jedním z nejdůležitějších čínských veletrhů v oblasti B2B služeb, který přitahuje pozornost vedoucích společností v oblasti cestovního ruchu i mezinárodní návštěvníky z celého světa.

Akci, která se konala ve dnech od 28. do 30. května, zahájila společnost Huawei svým úvodním projevem. Pro platformu Petal Ads v něm představila revoluční a komplexní řešení pro podporu růstu společností v oblasti cestovního ruchu na místní i mezinárodní úrovni. Společnost Huawei se také podělila o klíčové úspěchy, kterých dosáhla v rámci podpory další úspěšné expanze svých partnerů v oblasti cestovního ruchu a luxusního zboží.

Reklamní řešení platformy Petal Ads založená na datech podporují globální propojování

Platforma Petal Ads evropským oborovým partnerům, kteří se snaží navázat kontakt s čínskými spotřebiteli, přináší možnosti neomezené hranicemi. Využívá k tomu možností umělé inteligence, technologie velkých dat a online i offline kanály. Navíc disponuje významnými informacemi o čínskému trhu.

Díky tomu je platforma Petal Ads schopna identifikovat preference čínských spotřebitelů a vyvíjet cílené marketingové strategie, které partnerům pomáhají navázat s touto cílovou skupinou kontakt a objevit zde nové tržní příležitosti. Tato inteligentní marketingová platforma čerpá komplexní data přímo z ekosystému Huawei, postaveného na propojeném systému hardwaru, softwaru a služeb.

Platforma Petal Ads je připravena splnit reklamní cíle partnerů v oblasti cestovního ruchu, a to bez ohledu na to, v jaké fázi rozvoje se právě nacházejí. Rozmanitá nabídka kontaktních bodů na zařízeních společnosti Huawei, včetně médií společnosti Huawei a aplikací třetích stran, také poutá pozornost spotřebitelů prostřednictvím nativních reklam, živých videí a dalšího lokalizovaného tvůrčího obsahu, který představuje malebná místa a poutavé příběhy daných turistických destinací.

Aplikace Skytone, vyvinutá společností Huawei, navíc na kompatibilních chytrých telefonech značky Huawei nebo Honor zajišťuje vysokorychlostní síťový přístup ve více než stovce zemí a oblastí, a to pouhým jediným dotykem.

Společnost Huawei podporuje partnerství v oblasti cestovního ruchu, luxusních služeb i vzdělávání

Společnost Huawei i v budoucnu hodlá nadále posilovat vztahy mezi Čínou a Evropou prostřednictvím oboustranně výhodných partnerství v oblasti cestovního ruchu, luxusních služeb a vzdělávání. Využitím svých nahromaděných odborných znalostí společnost Huawei neustále zdokonaluje inovativní reklamní řešení s kompletní nabídkou služeb, kterými disponuje.

Spolupracuje například s platformami pro poskytování online služeb v oblasti cestovního ruchu na vývoji reklamních strategií a na vytváření spolehlivých datových modelů a vizuálních panelů, které pracují s klíčovými ukazateli cestovních destinací. Tím v konečném důsledku nabízí větší množství cenných poznatků, které mohou partneři v oblasti cestovního ruchu využít ke zlepšení svých strategií. Platforma Petal Ads také spolupracuje s předními značkami v oblasti cestovního ruchu, automobilismu a luxusních služeb na neustálém vylepšování možností, které nabízí.

Společnost Huawei na veletrhu ITB China 2024 potvrdila své odhodlání podporovat rozvoj užší spolupráce mezi Evropou a Čínou a zúčastnila se velice produktivního setkání se zástupci zúčastněných stran z oblasti cestovního ruchu, mezi které patří například společnosti Europe Travel Commission, TourSpain nebo Visit Portugal.

 

O platformě Petal Ads

Petal Ads je rychle rostoucí, špičková platforma pro mobilní reklamu, provozovaná na bázi technologií společnosti Huawei. Je určená vydavatelům, inzerentům a marketérům, kteří chtějí podpořit svůj růst a rozšířit své cílové skupiny.

Těchto cílů platforma Petal Ads dosahuje díky rozsáhlé síti více než 360.000 vydavatelů z celého světa a inzerentů z rozmanité škály více než 200 průmyslových odvětví, jejímž prostřednictvím mají agentury a firmy možnost oslovit více než 730 milionů nových zákazníků.

Platforma Petal Ads poskytuje vysoce kvalitní možnosti cílení reklamy. Využívá k tomu poznatků získaných prostřednictvím hardwaru, softwaru a služeb, znalostí čerpaných z dat první strany a inteligentního systému uživatelských štítků, které inzerentům pomáhají s výpočty množství oslovených klientů, analýzou poznatků a retargetingem.

Tato oceňovaná, cenově efektivní reklamní platforma je ideální pro ty, kteří chtějí oslovit dosud nevyužité, cenné skupiny zákazníků. Platforma Petal Ads je přední volbou dobře známých partnerů. Dbá na bezpečnost a ochranu soukromí uživatelů a spolu s místními i globálními týmy podpory nabízí řešení, přizpůsobená přímo na míru.

Další informace o platformě Petal Ads najdete na adrese ads.huawei.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2425858/Huawei_1.jpg

Kontakt: Maria Allenová, maria.allen.furtado@huawei.com, +34672651460

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Gratulace pro La Roja - TCL oslavuje čtyřnásobné mistrovství španělské fotbalové reprezentace

Gratulace pro La Roja - TCL oslavuje čtyřnásobné mistrovství španělské fotbalové reprezentace

Paříž 16. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední značka spotřební elektroniky TCL je hrdým sponzorem svého oficiálního partnera, španělského národního fotbalového týmu, který tento... celý článek

Společnost Objednáme vyzývá majitele restaurací k akci

Společnost Objednáme vyzývá majitele restaurací k akci

Praha 16. července 2024 (PROTEXT) - Objednáme vyzývá majitele všech restaurací a gastro podniků v Česku: „Zapojte se do naší skupiny a řekněte nám, co byste potřebovali.“ Co z toho... celý článek

Mlékárna Valašské Meziříčí byla oceněna v rámci soutěže Mlékárenský výrobek roku hned čtyřikrát

Mlékárna Valašské Meziříčí byla oceněna v rámci soutěže Mlékárenský výrobek roku hned čtyřikrát

Valašské Meziříčí (Vsetínsko) 16. července 2024 (PROTEXT) - Ministerstvo zemědělství, Českomoravský svaz mlékárenský, Český komitét Mezinárodní mlékařské federace, Sekce pro mléko při... celý článek

Ve sponzoringu je klíčem k srdci Čechů úspěch nebo veřejný prospěch

Ve sponzoringu je klíčem k srdci Čechů úspěch nebo veřejný prospěch

Praha 16. července 2024 (PROTEXT) - Úspěchy českých sportovců jdou ruku v ruce se zájmem Čechů o podporu profesionálního sportu, která si u české veřejnosti udržuje vysoké povědomí... celý článek

Na vysokoškolské reprezentaci v Japonsku se bude podílet DZS

Na vysokoškolské reprezentaci v Japonsku se bude podílet DZS

Praha 16. července (PROTEXT) - Dům zahraniční spolupráce (DZS) se nově podílí na přípravách účasti Česka na prestižní světové výstavě EXPO 2025 v japonské Ósace. V rámci své iniciativy... celý článek

Partners Financial Services