Společnost XCMG Excavator představila na 6. zákaznickém festivalu novou řadu G pro globální trh

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 1. 6. 2024
Společnost XCMG Excavator představila na 6. zákaznickém festivalu novou řadu G pro globální trh

Zdroj: Protext

Sü-čou (Čína) 1. června 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost XCMG Excavator , specializovaná obchodní jednotka pro rypadla společnosti XCMG Machinery (SHE:000425, „XCMG"), představila během šestého ročníku Mezinárodního zákaznického festivalu, který se konal v její továrně na rypadlové stroje, svá nová rypadla mezinárodní řady G. V rámci této akce bylo na trh uvedeno téměř 30 inovativních produktů a byla doručena hromadná dodávka rypadel mezinárodní řady G indonéským zákazníkům.

Tento významný milník společnost oslavila spolu s téměř 400 klienty a zástupci světových médií z různých zemí, kteří se zúčastnili slavnostního ceremoniálu.

Řada G právě uvedená na trh představuje nejnovější výsledky výzkumu a vývoje společnosti XCMG zaměřené na zahraniční trh. Společnost XCMG navazuje na úspěch svých rypadel řady C a D a pokračuje v inovaci svých výrobků a ve výzkumu a vývoji.

„Jsme odhodláni spolupracovat s našimi globálními partnery, abychom si vzájemně nadále přinášeli prospěch a synergii, neustále prohlubovat naši spolupráci v rámci celého obchodního ekosystému, a budovat tak sdílené hodnoty a přispívat k úspěšnému společnému rozvoji," říká Song Zhike, viceprezident společnosti XCMG Machinery a generální ředitel obchodní jednotky XCMG Excavator.

Mezinárodní produkty řady G dosáhly průlomu ve více než 50 klíčových technologiích, včetně přizpůsobení výkonu všem podmínkám a ovladače posuvného zařízení PIC. Tyto pokroky významně vylepšují celkový výkon z hlediska optimálního poměru energetické účinnosti, spolehlivosti, provozuschopnosti, komfortu a přizpůsobivosti. Tyto funkce nejenže překonávají očekávání zákazníků, ale přinášejí také komplexní pochopení fungování zařízení, což usnadňuje jeho používání a zvyšuje jeho bezpečnost a efektivitu.

Po slavnostním zahájení byli zahraniční hosté pozváni na prohlídku výrobní linky produktů mezinárodní řady G. Byly vytvořeny zóny s produkty na míru pro zákazníky z různých regionů a výstavní plocha pro nejrůznější náhradní díly, což umožnilo hluboké interakce mezi hosty a místními technickými týmy.

Klíčovým pilířem společnosti XCMG je jak dodávání integrovaných řešení pro prostředí a produkt, tak služby během celého životního cyklu produktu po celém světě. Do budoucna bude i nadále úzce spolupracovat se zahraničními partnery, aby přispěla k budování špičkových výrobních klastrů světové úrovně v odvětví stavebních strojů po celém světě.

Téma uvedení řady G, Společné směřování k budoucnosti a globálnímu růstu, vystihuje závazek společnosti XCMG být lídrem globálního pokroku a inovací v oboru stavebních strojů.

Další informace o produktech mezinárodní řady G najdete na adrese https://www.xcmgglobal.com/ 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2425772/XCMG_Excavator.jpg 

KONTAKT: Qingqing Feng, 18810255384@163.com

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Gratulace pro La Roja - TCL oslavuje čtyřnásobné mistrovství španělské fotbalové reprezentace

Gratulace pro La Roja - TCL oslavuje čtyřnásobné mistrovství španělské fotbalové reprezentace

Paříž 16. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední značka spotřební elektroniky TCL je hrdým sponzorem svého oficiálního partnera, španělského národního fotbalového týmu, který tento... celý článek

Společnost Objednáme vyzývá majitele restaurací k akci

Společnost Objednáme vyzývá majitele restaurací k akci

Praha 16. července 2024 (PROTEXT) - Objednáme vyzývá majitele všech restaurací a gastro podniků v Česku: „Zapojte se do naší skupiny a řekněte nám, co byste potřebovali.“ Co z toho... celý článek

Mlékárna Valašské Meziříčí byla oceněna v rámci soutěže Mlékárenský výrobek roku hned čtyřikrát

Mlékárna Valašské Meziříčí byla oceněna v rámci soutěže Mlékárenský výrobek roku hned čtyřikrát

Valašské Meziříčí (Vsetínsko) 16. července 2024 (PROTEXT) - Ministerstvo zemědělství, Českomoravský svaz mlékárenský, Český komitét Mezinárodní mlékařské federace, Sekce pro mléko při... celý článek

Ve sponzoringu je klíčem k srdci Čechů úspěch nebo veřejný prospěch

Ve sponzoringu je klíčem k srdci Čechů úspěch nebo veřejný prospěch

Praha 16. července 2024 (PROTEXT) - Úspěchy českých sportovců jdou ruku v ruce se zájmem Čechů o podporu profesionálního sportu, která si u české veřejnosti udržuje vysoké povědomí... celý článek

Na vysokoškolské reprezentaci v Japonsku se bude podílet DZS

Na vysokoškolské reprezentaci v Japonsku se bude podílet DZS

Praha 16. července (PROTEXT) - Dům zahraniční spolupráce (DZS) se nově podílí na přípravách účasti Česka na prestižní světové výstavě EXPO 2025 v japonské Ósace. V rámci své iniciativy... celý článek

Partners Financial Services