TCL Europe představuje nejlepší tipy pro dokonalý zážitek z letního sledování sportovních přenosů

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 2. 6. 2024
TCL Europe představuje nejlepší tipy pro dokonalý zážitek z letního sledování sportovních přenosů

Zdroj: Protext

Paříž 2. června 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost TCL, druhá největší značka televizorů na světě a přední výrobce spotřební elektroniky, se připravuje na vzrušující sportovní léto s nejnovější řadou QD-Mini LED. V obývacích pokojích a zahradách to bude vřít při sledování zápasů, a proto se společnost TCL podělila o základní tipy, jak vytvořit dokonalý prostor pro sportovní zábavu. Ať už jde o dokonalý televizor nebo nejlepší ledničku na občerstvení, díky těmto návrhům budou domovy dokonale připraveny na sledování zápasů.

Stefan Streit, CMO společnosti TCL Europe, uvedl: „Ve společnosti TCL se snažíme inspirovat k velkým výkonům během léta plného skvělých sportovních zážitků. Naším cílem je přispívat k dosažení nezapomenutelnými okamžiky s přáteli a rodinou, aby byla každá vteřina sledování výjimečná a strhující. Máme radost, že můžeme podpořit fanoušky v celé Evropě, kteří fandí svým oblíbeným týmům."

MAXIMÁLNÍ ZÁŽITEK ZE SLEDOVÁNÍ

Nastal čas „opřít se do toho ve velkém" a zvážit 115" QD-Mini LED televizor TCL, největší QD-Mini LED televizor na světě navržený pro maximální zážitek ze sledování. Tenhle obrovský televizor využívá nejnovější technologii QD-Mini LED s více než 20.000 zónami lokálního stmívání a zprostředkovává živé, věrné barvy a výjimečné detaily. Jeho bezkonkurenční rovnoměrnost jasu je zárukou dokonalého osvětlení každého místa na obrazovce, čímž se eliminují tmavé oblasti a každý okamžik zápasu je vidět bez nejmenší chybičky. Tento televizor se pyšní certifikací pro nízkou hladinu modrého světla a nabízí výkon bez blikání, takže zaručuje pohodlné sledování, při kterém nehrozí únava očí ani v případě, že dojde až na penalty!

Velké okamžiky si zaslouží velké obrazovky – ať už se jedná o strhující fotbalové zápasy nebo jakoukoli velkou sportovní událost, tato obrovská obrazovka přenese vzrušení a intenzitu stadionu přímo do obývacího pokoje.

Vybrané TCL QD-Mini LED, QLED jsou charakteristické antireflexními obrazovkami ideálními pro projasněné obývací pokoje, aby se každý okamžik zachytil bez odlesků. 144Hz technologie Motion Clarity Pro u modelů jako C85 zajišťuje plynulý pohyb při dynamických sportovních scénách, zatímco Dolby Vision zvyšuje vizuální hloubku a realističnost. Ohromující je rovněž kvalita obrazu HDR, která v každém záběru zvýrazní nejjemnější detaily a živé barvy, jako byste se ocitli přímo na stadionu a v bezprostřední blízkosti akce.

VYLEPŠENÉ NASTAVENÍ ZVUKU

Abyste se mohli naplno ponořit do sportovních přenosů s optimálním nastavením zvuku, přidejte do svého systému domácí zábavy soundbary, které zvýrazní každé povzbuzování a pískání a nic vám s nimi neunikne. Se soundbary TCL s technologií Dolby Audio vás vaše domácí kino opravdu pohltí. Soundbary jsou vybaveny bezdrátovými subwoofery a systémem DTS Virtual:X, takže posluchače obklopí dynamické zvuky stadionu a navodí pocit, jako by se ocitli přímo v místě dění.

S CHYTRÝMI TECHNOLOGIEMI VÁM NIC NEUNIKNE

Chytré technologie mohou usnadnit ovládání zábavy. Zařízení s funkcemi hlasových příkazů dokážou plynule přepínat kanály nebo upravovat hlasitost. Inovativní televizory TCL se službou Google TV™ a integrovaným asistentem Google Assistant™ zajišťují nerušený požitek ze hry.

IDEÁLNÍ TEPLOTA

Zachovat si pohodlí ve vypjatých chvílích je možné pomocí klimatizační jednotky. Tyto systémy upravují teplotu na ideální hodnoty a zlepšují kvalitu vzduchu v místnosti, čímž zajišťují pohodlné sledování. KlimatizaceTCL FreshIN 2.0 a BreezeIN jsou vynikající volbou, včetně kompaktních modelů pro snadné skladování, když se zrovna nepoužívají.

NEZBYTNÁ ZÁSOBA OBČERSTVENÍ

Dny zápasu se neobejdou bez občerstvení. Inovativní chladničky TCL Free Built-In Refrigerator se vyznačují pokročilým vestavěným designem, technologií pro uchování čerstvých potravin a energetickou účinností, která zajišťuje, že vše zůstane čerstvé a chladné.

Závazek společnosti TCL k inovacím se vztahuje i na její mobilní produkty, které jsou vybaveny zobrazovacími technologiemi NXTPAPER, jež nabízejí obraz a zvuk v kvalitě jako v kině a hladce se integrují do ekosystému chytrých zařízení TCL.

Objevte další produkty, které vám v létě zpříjemní sportovní zážitky: https://www.tcl.com/eu/en

O společnosti TCL

Společnost TCL je rychle rostoucí společností v oblasti spotřební elektroniky a předním aktérem v celosvětovém televizním průmyslu. Od svého založení v roce 1981 rozšířila své působení na více než 160 světových trhů. Společnost TCL se specializuje na výzkum, vývoj a výrobu produktů spotřební elektroniky, od televizorů přes audio zařízení až po chytré domácí spotřebiče. Webové stránky společnosti TCL můžete navštívit na adrese https://www.tcl.com.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2426677/TCL_QD_Mini_LED_TV.jpg 

KONTAKT: eupr@tcl.com; Mason Zhong, mason.zhong@tcl.com

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Gratulace pro La Roja - TCL oslavuje čtyřnásobné mistrovství španělské fotbalové reprezentace

Gratulace pro La Roja - TCL oslavuje čtyřnásobné mistrovství španělské fotbalové reprezentace

Paříž 16. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední značka spotřební elektroniky TCL je hrdým sponzorem svého oficiálního partnera, španělského národního fotbalového týmu, který tento... celý článek

Společnost Objednáme vyzývá majitele restaurací k akci

Společnost Objednáme vyzývá majitele restaurací k akci

Praha 16. července 2024 (PROTEXT) - Objednáme vyzývá majitele všech restaurací a gastro podniků v Česku: „Zapojte se do naší skupiny a řekněte nám, co byste potřebovali.“ Co z toho... celý článek

Mlékárna Valašské Meziříčí byla oceněna v rámci soutěže Mlékárenský výrobek roku hned čtyřikrát

Mlékárna Valašské Meziříčí byla oceněna v rámci soutěže Mlékárenský výrobek roku hned čtyřikrát

Valašské Meziříčí (Vsetínsko) 16. července 2024 (PROTEXT) - Ministerstvo zemědělství, Českomoravský svaz mlékárenský, Český komitét Mezinárodní mlékařské federace, Sekce pro mléko při... celý článek

Ve sponzoringu je klíčem k srdci Čechů úspěch nebo veřejný prospěch

Ve sponzoringu je klíčem k srdci Čechů úspěch nebo veřejný prospěch

Praha 16. července 2024 (PROTEXT) - Úspěchy českých sportovců jdou ruku v ruce se zájmem Čechů o podporu profesionálního sportu, která si u české veřejnosti udržuje vysoké povědomí... celý článek

Na vysokoškolské reprezentaci v Japonsku se bude podílet DZS

Na vysokoškolské reprezentaci v Japonsku se bude podílet DZS

Praha 16. července (PROTEXT) - Dům zahraniční spolupráce (DZS) se nově podílí na přípravách účasti Česka na prestižní světové výstavě EXPO 2025 v japonské Ósace. V rámci své iniciativy... celý článek

Partners Financial Services