Herní salon Huawei 2024: AppGallery překlenula propast mezi Východem a Západem a pomáhá partnerům vstoupit na zahraniční trhy

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 4. 6. 2024
Herní salon Huawei 2024: AppGallery překlenula propast mezi Východem a Západem a pomáhá partnerům vstoupit na zahraniční trhy

Zdroj: Protext

Istanbul (Turecko) 4. června 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - AppGallery, oficiální distribuční platforma společnosti Huawei, pořádala 30. května až 1. června v Istanbulu konferenci Herní salon Huawei – cloudová spolupráce (Evropa). Cílem akce bylo posílit spolupráci mezi AppGallery a jejími partnery a zprostředkovat evropským firmám robustní veřejnou cloudovou infrastrukturu.

V uplynulém desetiletí navázala společnost Huawei na evropském trhu silné vztahy, které propojují Východ a Západ a podporují místní růst. Čínským vývojářům tak umožnila oslovit širší evropské hráčské publikum a tureckým vývojářům her dala prostor, aby se zviditelnili v Evropě.

Na herním salonu Huawei byl představen Huawei Cloud jako špičkové firemní řešení, jež nabízí profesionální, rychlé, stabilní a bezpečné komplexní cloudové služby pro vývojáře her, kteří chtějí vytvářet vysoce kvalitní a ucelené cloudové herní prožitky.

Turecko : Nové, vzrušující centrum pro hraní a živé vysílání

Vzhledem k tomu, že evropský trh s mobilními hrami bude mít v roce 2024 podle odhadů objem 8,56 miliardy dolarů, se společnost Huawei na evropskou herní scénu zaměřuje stále více. Pro její plány je klíčové Turecko, které se může pochlubit rostoucím počtem talentovaných vývojářů a velkou hráčskou základnou.

Žije tam 30 milionů hráčů a země je jedničkou herního trh na Blízkém východě. V roce 2023 toto odvětví vygenerovalo 300 milionů dolarů a zaznamenalo 16% meziroční růst. Hlavním zařízením, které evropští uživatelé používají k přístupu ke hrám, jsou chytré telefony a více než 75 % turecké populace takové zařízení vlastní. Tamní trh s mobilními hrami tak má obrovský potenciál.

V loňském roce dosáhlo odvětví zábavy v širokém smyslu toho slova tržní hodnoty 228,7 milionu dolarů a oslovovalo než 62,5 milionu uživatelů, což představuje 73,1 % celkové populace země. Podle společnosti AppAnnie dosáhnou platby zábavních aplikacích v Turecku za rok 2023 celkem 76 milionů USD, což zemi posune do první pětky na světě.

Herní salon Huawei vítá vzácné partnery

Herní salon Huawei vřele přivítal přední čínské vývojáře, jako jsou Funplus, Tencent, Moonton a miHoYo.

"Naším záměrem je podpořit živou herní komunitu v Evropě. Doufáme, že díky úzké spolupráci s partnery se nám podaří přinést do regionu špičkové, spolehlivé a prvotřídní herní prožitky," uvedl Shan Xuefeng, výkonný ředitel Huawei Consumer Cloud Service z oddělení vývoje a prodeje evropského ekosystému.

Produktivní relace mezi CP-Gamer a místními partnery

Interaktivní sdílení CP-Gamer nabídlo čínským vývojářům možnost seznámit se s úspěchy a zkušenostmi evropských partnerů společnosti Huawei, kterými jsou společnosti Playrix a Com2us. Ty při této příležitosti zdůraznily, že klíčem k jejich úspěchu v Turecku je přizpůsobení se místním uživatelům. Poté proběhla relace pro sdílení zkušeností místních partnerů, která dodala předchozím diskusím novou perspektivu.

Den plný aktivit: Cloudové datové centrum HUAWEI

Účastníci se seznámili s tureckou kulturou a prohlédli si cloudové datové centrum HUAWEI. Na rozloučenou se konala večeře, která byla dokonalým rozloučením s touto akcí.

Partneři společnosti Huawei včetně společností Tencent, Moonton, miHoYo a Funplus byli velmi nadšeni a vyjádřili své nadšení pro budoucí spolupráci se společností Huawei. Mají v úmyslu zveřejnit své hry v AppGallery v Evropě v druhé polovině roku 2024.

Jaime Gonzalo, viceprezident Huawei Mobile Services Europe, řekl: "Mobilní hry jsou globální fenomén. Naším cílem je překlenout propast mezi špičkovými vývojáři z celého světa a evropskými hráči. Za tímto účelem nabízíme komplexní podporu od vývoje až po komercializaci, což je klíčová potřeba partnerů při mezinárodní expanzi."

O AppGallery

AppGallery, člen první trojky světových tržišť s aplikacemi, nabízí širokou škálu globálních i místních aplikací a je k dispozici ve více než 170 zemích a regionech s 580 miliony měsíčně aktivních uživatelů a šesti miliony registrovaných vývojářů po celém světě.

Navštivte AppGallery na adrese: https://appgallery.huawei.com/Featured

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/2428459/Huawei_1.jpg

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/2428460/Huawei_2.jpg

Kontakt:

Maria Allen , maria.allen.furtado@huawei.com, Mobile:+34672651460

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Gratulace pro La Roja - TCL oslavuje čtyřnásobné mistrovství španělské fotbalové reprezentace

Gratulace pro La Roja - TCL oslavuje čtyřnásobné mistrovství španělské fotbalové reprezentace

Paříž 16. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední značka spotřební elektroniky TCL je hrdým sponzorem svého oficiálního partnera, španělského národního fotbalového týmu, který tento... celý článek

Společnost Objednáme vyzývá majitele restaurací k akci

Společnost Objednáme vyzývá majitele restaurací k akci

Praha 16. července 2024 (PROTEXT) - Objednáme vyzývá majitele všech restaurací a gastro podniků v Česku: „Zapojte se do naší skupiny a řekněte nám, co byste potřebovali.“ Co z toho... celý článek

Mlékárna Valašské Meziříčí byla oceněna v rámci soutěže Mlékárenský výrobek roku hned čtyřikrát

Mlékárna Valašské Meziříčí byla oceněna v rámci soutěže Mlékárenský výrobek roku hned čtyřikrát

Valašské Meziříčí (Vsetínsko) 16. července 2024 (PROTEXT) - Ministerstvo zemědělství, Českomoravský svaz mlékárenský, Český komitét Mezinárodní mlékařské federace, Sekce pro mléko při... celý článek

Ve sponzoringu je klíčem k srdci Čechů úspěch nebo veřejný prospěch

Ve sponzoringu je klíčem k srdci Čechů úspěch nebo veřejný prospěch

Praha 16. července 2024 (PROTEXT) - Úspěchy českých sportovců jdou ruku v ruce se zájmem Čechů o podporu profesionálního sportu, která si u české veřejnosti udržuje vysoké povědomí... celý článek

Na vysokoškolské reprezentaci v Japonsku se bude podílet DZS

Na vysokoškolské reprezentaci v Japonsku se bude podílet DZS

Praha 16. července (PROTEXT) - Dům zahraniční spolupráce (DZS) se nově podílí na přípravách účasti Česka na prestižní světové výstavě EXPO 2025 v japonské Ósace. V rámci své iniciativy... celý článek

Partners Financial Services