Společnost XCMG představuje na veletrhu KOMATEK 2024 v Istanbulu 39 inovativních modelů strojů

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 6. 6. 2024
Společnost XCMG představuje na veletrhu KOMATEK 2024 v Istanbulu 39 inovativních modelů strojů

Zdroj: Protext

Istanbul (Turecko) 6. června 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost XCMG Machinery (SHE:000425, "XCMG"), světový lídr ve výrobě stavebních strojů, ve spolupráci s místními distributory ENKA Pazarlama, HBZ Makina, Hakan Makina a Odabaşı Makina představila na veletrhu KOMATEK 2024, který se konal od 29. května do 1. června, působivou řadu 37 strojů napříč devíti kategoriemi.

Na veletrhu KOMATEK 2024 představila společnost XCMG Machinery rozmanitou škálu zařízení, včetně jeřábů, rypadel, nakladačů a silničních strojů. Na této výstavě byly představeny jak tradiční modely s dieselovým pohonem, tak nejmodernější elektrické modely přizpůsobené speciálně pro turecký trh.

Výstava strojírenských technologií KOMATEK, která je známá jako největší turecký a jeden z nejvlivnějších evropských průmyslových veletrhů, představila působivou nabídku více než 500 značek a uspokojila potřeby více než 40.000 návštěvníků z celého regionu.

Návštěvníci rozlehlého stánku společnosti XCMG zabírajícího plochu 2895 metrů čtverečních se mohli seznámit s dieselovými a novými technologiemi elektrických produktů. Patří mezi ně nakladač mramoru XC998 určený speciálně pro mramorové lomy a důlní vozík XDR80TE, první produkt společnosti XCMG uvedený letos na trh v tureckém těžebním sektoru.

Na výstavní ploše 2895 metrů čtverečních představila společnost XCMG Machinery působivou řadu dieselových a nejmodernějších elektrických produktů, včetně zcela nových nabídek speciálně přizpůsobených pro turecký trh, jako jsou elektrické důlní vozíky XDR80TE, střední a velké elektrické nakladače či nakladač mramoru XC998 určený speciálně pro mramorové lomy.

• Nakladač mramoru XCMG XC998 je speciálně navržený pro extra těžké pracovní podmínky v mramorových lomech, pyšní se silným výkonem, optimalizovanými kloubovými body a vynikajícím výkonem: přepravní kapacita dosahuje více než 30 t a splňuje požadavek na více než 20° stoupání při plném zatížení.

• Model XDR80TE – první nabídka společnosti XCMG pro turecký těžební průmysl v roce 2024 – je schopen dosahovat vysokého výkonu v náročném terénu s nosností 80 tun a představuje ekologické dopravní řešení.

• Elektrický nakladač XC968-EV a XC975EV, vyvinutý výzkumným a vývojovým centrem společnosti XCMG, zaznamenal obrovský úspěch a ve srovnání s dieselovými nakladači přináší vyšší výkon, spolehlivost, energetickou účinnost a snadnější údržbu. Zásluhou systému rychlého nabíjení lze baterii plně dobít za méně než jednu hodinu, přičemž následně zvládne pět až osm hodin provozu.

Společnost XCMG navázala pevná partnerství s předními tureckými prodejci, aby mohla poskytovat lepší služby průmyslovým zákazníkům v Turecku a okolních regionech, a její elektrické vysokozdvižné vozíky a nakladače mramoru se objevily na dubnovém veletrhu mramoru v Izmiru.

Další informace najdete na webových stránkách https://www.xcmgglobal.com/.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2429603/WechatIMG11298.jpg

KONTAKT: Wang Lin, xcmg_media@163.com

 

 

PROTEXT

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Gratulace pro La Roja - TCL oslavuje čtyřnásobné mistrovství španělské fotbalové reprezentace

Gratulace pro La Roja - TCL oslavuje čtyřnásobné mistrovství španělské fotbalové reprezentace

Paříž 16. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední značka spotřební elektroniky TCL je hrdým sponzorem svého oficiálního partnera, španělského národního fotbalového týmu, který tento... celý článek

Společnost Objednáme vyzývá majitele restaurací k akci

Společnost Objednáme vyzývá majitele restaurací k akci

Praha 16. července 2024 (PROTEXT) - Objednáme vyzývá majitele všech restaurací a gastro podniků v Česku: „Zapojte se do naší skupiny a řekněte nám, co byste potřebovali.“ Co z toho... celý článek

Mlékárna Valašské Meziříčí byla oceněna v rámci soutěže Mlékárenský výrobek roku hned čtyřikrát

Mlékárna Valašské Meziříčí byla oceněna v rámci soutěže Mlékárenský výrobek roku hned čtyřikrát

Valašské Meziříčí (Vsetínsko) 16. července 2024 (PROTEXT) - Ministerstvo zemědělství, Českomoravský svaz mlékárenský, Český komitét Mezinárodní mlékařské federace, Sekce pro mléko při... celý článek

Ve sponzoringu je klíčem k srdci Čechů úspěch nebo veřejný prospěch

Ve sponzoringu je klíčem k srdci Čechů úspěch nebo veřejný prospěch

Praha 16. července 2024 (PROTEXT) - Úspěchy českých sportovců jdou ruku v ruce se zájmem Čechů o podporu profesionálního sportu, která si u české veřejnosti udržuje vysoké povědomí... celý článek

Na vysokoškolské reprezentaci v Japonsku se bude podílet DZS

Na vysokoškolské reprezentaci v Japonsku se bude podílet DZS

Praha 16. července (PROTEXT) - Dům zahraniční spolupráce (DZS) se nově podílí na přípravách účasti Česka na prestižní světové výstavě EXPO 2025 v japonské Ósace. V rámci své iniciativy... celý článek

Partners Financial Services