Bybit vás zve na Beach, Please!: Nejžhavější hiphopový festival Rumunska s headlinery Travisem Scottem, Wiz Khalifou, Anittou a dalšími!

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 13. 6. 2024
Bybit vás zve na Beach, Please!: Nejžhavější hiphopový festival Rumunska s headlinery Travisem Scottem, Wiz Khalifou, Anittou a dalšími!

Zdroj: Protext

Dubaj (SAE) 13. června 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Pozvánka pro všechny nadšence do krypta a milovníky hudby! Bybit, jedna ze tří největších kryptoměnových burz na světě dle objemu obchodů, je hrdým hlavním sponzorem festivalu Beach, Please! – největší hiphopové události v Rumunsku!

Připravte se na nevšední zážitek s přehlídkou mezinárodních superhvězd, jako jsou Travis Scott (letos poprvé na Beach, Please!), Anitta, Chief Keef, City Morgue, Don Toliver, Gucci Mane, Ice Spice, Lil Pump, Lil T Jay, NLE Choppa, Rick Ross, Rick The Kid, Trippie Redd, Wiz Khalifa a Yeat. To vše v úchvatném prostředí evropské pláže Costinești pro dokonalý letní mix hudby, plážové atmosféry a vzrušujícího světa kryptoměn.

Moře, beaty a Bybit: dokonalý letní koktejl!

Festival Beach, Please!, který se koná od 10. do 14. července 2024, slibuje milovníkům hudby nezapomenutelný zážitek. Nenechte si ujít skvělou příležitost setkat se s pestrou komunitou, relaxovat na slunci a zažít na vlastní kůži elektrizující vystoupení svých oblíbených hiphopových hvězd!

Zapojte se do slosování „Bybit Spin and Win" a odneste si jedinečné ceny!

Bybit má pro vás jedinečnou nabídku: vstupenku na festival zdarma pro 536 šťastných výherců! K zapojení do slosování Spin and Win Lucky Draw stačí jen několik kroků:

• Zaregistrujte se: Ještě nemáte svůj Bybit účet? Nevadí! Registrace je snadná a rychlá.

• Kontrola KYC: Dokončete první fázi ověření identity.

• Depozit 100 USDT: Abyste se mohli zúčastnit slosování, na svůj nový účet vložte minimálně 100 USDT.

• Zapojte se do hry: A to je vše! Jakmile dokončíte tyto tři kroky, získáváte šanci zatočit kolem štěstí a vyhrát úžasné balíčky základních (General Access), VIP a Ultra VIP vstupenek doplněných o vouchery na základní, prémiové a superprémiové nápoje či šampaňské.

Tím ale odměny za vstup do rodiny Bybit nekončí! Pro skvělý start vaší cesty do světa kryptoměn získáte při prvním vkladu 100 USDT bonusový kupón na dalších 20 USDT!

Nezmeškejte svou šanci! Přihlaste se do 30. června!

Čas se krátí! Akce končí 30. června. Více informací o této napínavé kampani ve spolupráci s festivalem Beach, Please! najdete na adrese https://www.bybit.com/en/promo/global/BeachPleaseFestivalXBybitSpinandWinDraw.

#Bybit / #TheCryptoArk /#BybitBeachPlease

O Beach, Please!

„Beach, Please!" je největší městský festival ve střední a východní Evropě, který již od svého debutu v roce 2022 přináší revoluci na rumunskou festivalovou scénu. Akce, která začínala s 30.000 účastníky, by jich měla v roce 2024 přivítat až 200.000.

Přední rumunská platforma pro hudbu a zábavu a zároveň jedna z nejrychleji rostoucích zábavních akcí „Beach, Please!" se koná v legendárním centru mladých, rezortu Costinești. Představuje vrcholnou událost mladé generace a je ideální volbou pro značky, které chtějí tuto generaci oslovit.

Další informace o festivalu Beach, Please! najdete na adrese https://beach-please.ro/en/home-en/

Pro aktuální informace sledujte https://www.instagram.com/beachplease?igsh=eDM1cW42OWc4ODM1.S dotazy se laskavě obracejte na adresu bp-support@globalrecords.com.

O společnosti Bybit

Bybit patří s celkem 30 miliony uživatelů mezi tři největší burzy kryptoměn na světě. Založena byla v roce 2018. Nabízí profesionální platformu pro investory a obchodníky v oblasti kryptoměn s ultrarychlým párovacím systémem, nepřetržitým zákaznickým servisem a vícejazyčnou komunitní podporou. Bybit je hrdým partnerem týmu Oracle Red Bull Racing, úřadujících šampionů mezi konstruktéry a jezdci Formule 1.

Pro více informací navštivte tiskové centrum Bybit Press.

S dotazy médií se laskavě obracejte na adresu media@bybit.com

Další informace naleznete na adrese: https://www.bybit.com

Aktuální informace můžete sledovat prostřednictvím komunit a sociálních sítí Bybit:

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2435907/Bybit___Headline_Sponsor_Beach_Please.jpg 

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

 

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Společnost Objednáme vyzývá majitele restaurací k akci

Společnost Objednáme vyzývá majitele restaurací k akci

Praha 16. července 2024 (PROTEXT) - Objednáme vyzývá majitele všech restaurací a gastro podniků v Česku: „Zapojte se do naší skupiny a řekněte nám, co byste potřebovali.“ Co z toho... celý článek

Mlékárna Valašské Meziříčí byla oceněna v rámci soutěže Mlékárenský výrobek roku hned čtyřikrát

Mlékárna Valašské Meziříčí byla oceněna v rámci soutěže Mlékárenský výrobek roku hned čtyřikrát

Valašské Meziříčí (Vsetínsko) 16. července 2024 (PROTEXT) - Ministerstvo zemědělství, Českomoravský svaz mlékárenský, Český komitét Mezinárodní mlékařské federace, Sekce pro mléko při... celý článek

Ve sponzoringu je klíčem k srdci Čechů úspěch nebo veřejný prospěch

Ve sponzoringu je klíčem k srdci Čechů úspěch nebo veřejný prospěch

Praha 16. července 2024 (PROTEXT) - Úspěchy českých sportovců jdou ruku v ruce se zájmem Čechů o podporu profesionálního sportu, která si u české veřejnosti udržuje vysoké povědomí... celý článek

Na vysokoškolské reprezentaci v Japonsku se bude podílet DZS

Na vysokoškolské reprezentaci v Japonsku se bude podílet DZS

Praha 16. července (PROTEXT) - Dům zahraniční spolupráce (DZS) se nově podílí na přípravách účasti Česka na prestižní světové výstavě EXPO 2025 v japonské Ósace. V rámci své iniciativy... celý článek

Vodní probiotika z Bulharska mají vlastní patent. Studie prokázala, že působí jako psychobiotika

Vodní probiotika z Bulharska mají vlastní patent. Studie prokázala, že působí jako psychobiotika

Praha 16. července 2024 (PROTEXT) - Bulharská vodní probiotika Lactobacillus bulgaricus DWT1 získala patent. Jako vůbec první probiotika na světě jsou patentovaná jako tzv. funkční... celý článek

Partners Financial Services