Společnost TCL získala za vynikající design svých výrobků několik prestižních ocenění Red Dot 2024

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 25. 6. 2024
Společnost TCL získala za vynikající design svých výrobků několik prestižních ocenění Red Dot 2024

Zdroj: Protext

Paříž 25. června 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Přední výrobce spotřební elektroniky, značka TCL, byl na letošním udílení cen Red Dot Awards oceněn za výjimečný design čtyř produktů z řady televizorů a soundbarů. Společnost TCL tak posílila svou pozici 2. největší značky televizorů na světě a průkopníka v oblasti inovací a výjimečného designu.

Ocenění Red Dot Award, které vzniklo před více než 60 lety, je vysoce uznávaným mezinárodním oceněním, které pomáhá definovat standardy vynikajícího designu. Letošní ocenění získala společnost TCL zejména za své revoluční pokroky v oblasti vizuálních a zvukových technologií.

„Naše odhodlání inspirovat k dosažení velkých cílů prostřednictvím inovací a špičkové kvality nás motivuje k neustálému posouvání možností technologií i designu. Tato ocenění potvrzují naši touhu nabízet našim zákazníkům vysoce kvalitní a cenově dostupné produkty, které zlepšují jejich životy, což nám zajistilo pozici 2. největší značky televizorů," poznamenal Stefan Streit, CMO společnosti TCL Europe.

Shane Lee, generální ředitel TCL Design Innovation Center (DIC), řekl:l „Design je základním prvkem inovací společnosti TCL. Snažíme se vytvářet výrobky, které jsou estetické a vysoce funkční a často tvoří významnou složku celé domácnosti. Pokročilé technologie kombinujeme s naší designovou filozofií a snažíme se tak nejen překonávat očekávání našich zákazníků, ale také přicházet s novým pojetím domácích technologií. Jsme hrdí na to, že všechny naše teevizory a soundbary pro rok 2024 získaly prestižní ocenění za design."

Společnost TCL pokračuje v inovacích v oblasti designu a technologií a její odhodlání zlepšovat divácké zážitky zahrnuje i sportovní zábavu. To dokládá celá řada jejích partnerství v oblasti sportu, ať už jde o podporu národních fotbalových týmů nebo spolupráci se slavnými sportovci, která pomáhají zlepšovat divácké zážitky sportovních fanoušků po celém světě. Tato partnerství zdůrazňují úsilí společnosti TCL oslovit sportovní nadšence a obohatit jejich zážitky ze sledování nejrůznějších sportovních disciplín.

Pokračující úsilí o dosažení dokonalosti

Získání ocenění Red Dot Awards 2024 dokazuje neutuchající odhodlání společnosti TCL dosáhnout dokonalosti v oblasti designu i inovací. Společnost TCL nadále integruje pokročilé technologie a design zaměřený na uživatele, a stojí tak trvale na samotné špici tohoto oboru.

Úsilí o zlepšení kvality obrazu a zvuku inovativními technologiemi výrazně obohacuje divácké zážitky a přispívá k jejich vyšší úrovni personalizace a intuitivnosti. Zatímco se diváci po celém světě připravují na nadcházející letní sportovní události, rozsáhlá sportovní partnerství společnosti TCL podtrhují její odhodlání zlepšovat divácké zážitky. Ekosystém připojených zařízení TCL, která jsou populární volbou milionů jejích zákazníků, je zárukou, že si fanoušci budou moci sportovní akce vychutnat i z pohodlí domova.

Oceněné produkty:

Řada TCL 2024 QD-Mini LED TV – 115X955 Max: Bezkonkurenční přesnost zobrazení a výkon

Televizor TCL 115X955 Max je špičkou po stránce pokročilých technologií i vynikajícího designu. Tato řada kombinuje technologii QD-Mini LED s plným lokálním stmíváním, 4K HDR Premium 5000 a technologii 144 Hz Motion Clarity Pro, která zajišťuje mimořádně přesné podání kontrastu a pestrobarevný obraz ve formátu HDR. Díky technologiím Game Master Pro 3.0, 144 Hz VRR, FreeSync Premium Pro a 240 Hz Game Accelerator je model X955 Max ideální pro výjimečné zážitky ve formátu HDR, ať už jde o sledování filmů, streamování, sport nebo hraní her. Podporuje nejnovější formáty HDR včetně formátů HDR10+, Dolby Vision a Dolby Vision IQ.

Model X955 Max je vybaven nejmodernějším systémem pro chytré televizory Google TV s integrovaným asistentem Google Assistant, který pomocí integrovaného hlasového ovládání umožňuje bezproblémový přístup k široké nabídce obsahu. Reproduktory ONKYO a integrovaný subwoofer pak zajišťují realistický zvuk ve formátu 6.2.2 Dolby Atmos a dále umocňují zvukový zážitek, ať už při použití samotného televizoru nebo se soundbarem TCL.

Televizory TCL řady C65 a P75: Pokročilá vysoká kvalita vizuálního podání a HDR

Řada TCL C65 disponuje technologiemi QLED PRO, 4K HDR Pro a Motion Clarity a poskytuje barevný a ostrý obraz ve formátu HDR. Tato řada nabízí technologie Game Master 3.0, 120 Hz Full HD Game Accelerator (k dispozici s úhlopříčkami 55, 65, 75 a 85 palců) a v případě 98palcového modelu pak technologii 240 Hz Full HD Game Accelerator. Podporuje nejnovější formáty HDR včetně formátů HDR10+ a Dolby Vision, takže je dokonalým společníkem pro sledování filmů, her, sportu a zábavy ve formátu HDR.

Řada TCL P75 kombinuje 4K HDR obraz, široký barevný gamut a technologii Motion Clarity a nabízí barevný a ostrý obraz v režimu HDR. Tato řada obsahuje funkci Game Master 3.0 a podporuje nejmodernější formáty HDR obrazu včetně formátů HDR10+ a Dolby Vision, takže je ideálním společníkem pro sledování filmů, her, sportu a zábavy ve formátu HDR.

Soundbary TCL řady S5/S4 Home Theatre: Zvuk, který vás pohltí

Soundbary TCL řady S5 a S4 Home Theatre jsou navrženy tak, aby svým působivým zvukem ohromily naprosto každého. Svým elegantním designem bezproblémově ladí s různými styly interiéru a dodají každé domácnosti na osobitost a vřelosti. Uživatelé si mohou navíc zvolit variantu s přídavným subwooferem, který kvalitu zvuku ještě zvýší. Design soundbarů navazuje na vizuální stylizaci produktů předchozí generace a obsahuje na horní straně výrazný světelný pruh, který se odkazuje na charakteristický designový prvek „Cosmic Line" soundbarů TCL a zároveň uživatelům poskytuje inteligentní interaktivní zážitky.

Ocenění společnosti TCL v soutěži Red Dot Awards 2024 je důkazem její setrvalé snahy o dosažení dokonalosti v oblasti designu i inovací. I nadále se snaží zlepšovat uživatelské zážitky v rámci kompletní nabídky svých produktů, včetně zajišťování partnerství v oblasti sportovní zábavy. Společnost TCL vytrvale inovuje a snaží se do domácností po celém světě vnášet radost a kvalitu, aby si její zákazníci každý vteřinu zábavy užili skutečně naplno.

*Vzhled a funkčnost produktů se na jednotlivých trzích liší. Informace o produktech získáte na nejbližší pobočce společnosti TCL

O společnosti TCL

Společnost TCL je rychle rostoucí společností v oblasti spotřební elektroniky a lídr celosvětového televizního průmyslu. Od založení v roce 1981 rozšířila svou působnost na více než 160 světových trhů. Společnost TCL se specializuje na výzkum, vývoj a výrobu produktů spotřební elektroniky, od televizorů přes audio zařízení až po chytré domácí spotřebiče. Webové stránky společnosti TCL můžete navštívit na adrese https://www.tcl.com.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2445941/TCL_115X955_MAX.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2445942/TCL_C65___P75_Series.jpg 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2445943/1.jpg

KONTAKT: Mason Zhong, mason.zhong@tcl.com

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Na vysokoškolské reprezentaci v Japonsku se bude podílet DZS

Na vysokoškolské reprezentaci v Japonsku se bude podílet DZS

Praha 16. července (PROTEXT) - Dům zahraniční spolupráce (DZS) se nově podílí na přípravách účasti Česka na prestižní světové výstavě EXPO 2025 v japonské Ósace. V rámci své iniciativy... celý článek

Vodní probiotika z Bulharska mají vlastní patent. Studie prokázala, že působí jako psychobiotika

Vodní probiotika z Bulharska mají vlastní patent. Studie prokázala, že působí jako psychobiotika

Praha 16. července 2024 (PROTEXT) - Bulharská vodní probiotika Lactobacillus bulgaricus DWT1 získala patent. Jako vůbec první probiotika na světě jsou patentovaná jako tzv. funkční... celý článek

Prezident Hisense Group představil strategický plán pro budoucí úspěch společnosti

Prezident Hisense Group představil strategický plán pro budoucí úspěch společnosti

Čching-tao (Čína) 16. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Hisense, světový lídr v oblasti domácích spotřebičů a spotřební elektroniky, představila ambiciózní plány růstu... celý článek

Středoevropský think tank CEIAS otevírá pražskou kancelář

Středoevropský think tank CEIAS otevírá pražskou kancelář

Praha 16. července 2024 (PROTEXT) - Central European Institute of Asian Studies (CEIAS), nezávislý středoevropský think tank zaměřený na vztahy Evropy a Asie, otevírá pražskou kancelář. celý článek

Opět bude vyprodáno. Olomouc se těší na letní běžecký svátek, do města míří ČEZ RunTour

Opět bude vyprodáno. Olomouc se těší na letní běžecký svátek, do města míří ČEZ RunTour

Olomouc 15. července 2024 (PROTEXT) - Úsměvy, pohoda, přátelé a pohyb. To všechno patří k létu, ale také k závodu ČEZ RunTour Olomouc, který se uskuteční už v sobotu 20. července. V... celý článek

Partners Financial Services