Stabilizační gimbal Hohem iSteady V3 AI Tracking Smartphone: Váš osobní kameraman s umělou inteligencí

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 18. 7. 2024
Stabilizační gimbal Hohem iSteady V3 AI Tracking Smartphone: Váš osobní kameraman s umělou inteligencí

Zdroj: Protext

New York 18. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Hohem, přední výrobce stabilizačních gimbalů, dnes představila model Hohem iSteady V3 AI Tracking Smartphone.

Hohem iSteady V3 AI Tracking Smartphone Gimbal promění váš telefon v dokonalou přenosnou kameru pro natáčení videa. Disponuje pokročilou technologií s umělou inteligencí, vestavěnou prodlužovací tyčí, stativem a gimbalem se stabilizací ve třech osách. Zajišťuje snadné, plynulé a profesionální záběry pořízené přímo v terénu.

Pokročilá AI technologie pro všechny chytré telefony

Gimbal Hohem iSteady V3, vybavený špičkovou technologií sledování záběru na bázi umělé inteligence, vás dokáže automaticky sledovat přímo prostřednictvím nativní aplikace fotoaparátu v zařízeních iPhone i Android. Odstraňuje omezení systému i samotných aplikací a umožňuje bezproblémové sledování pohybu během videokonferencí, živých přenosů a natáčení videa. Stabilizační gimbaly využívají přední nebo zadní fotoaparát iPhonu, aby zajistily správné zaostření a udržely v záběru daný subjekt, a umožňují tak uživatelům neomezený pohyb bez rizika, že se ocitnou mimo záběr. Odnímatelnou sledovací jednotku s umělou inteligencí lze instalovat tak, aby telefon zabíral prostor před kamerou nebo za ní, díky čemuž je mnohem univerzálnější. Umožňuje také ovládání gesty, což znamená, že ovládání technologie umělé inteligence máte na dosah ruky i v případě, že se nenacházíte přímo u zařízení.

Odnímatelné dálkové ovládání a profesionální stabilizace

Stabilizační Hohem iSteady V3 ve spojení s odnímatelným dálkovým ovládáním umožňuje všestranné natáčení i mimo přímý dosah zařízení, a je tak ideální pro zachycení jedinečných úhlů nebo skupinových záběrů. Pokročilý stabilizační systém se stabilizací ve třech osách zajistí stabilní a plynulé záběry v jakékoliv situaci, ať už jde o natáčení během cestování nebo při turistice. Profesionální stabilizační sada Hohem iSteady V3 s dálkovým ovládáním posune vaše natáčení na zcela novou úroveň.

Přenosný a skládací univerzální gimbal pro chytré telefony

iSteady V3 je přenosný a skládací gimbal určený pro internetové tvůrce i všechny, kteří svůj běžný život rádi zaznamenávají. Gimbal iSteady V3 je vybaven prodlužovací tyčí s dosahem až 205 mm, která umožňuje záběry z nízkého úhlu, integrovaným stativem pro lepší pořizování selfie a kreativní natáčení vlogů a vestavěnou powerbankou s výdrží 13 hodin pro telefony do hmotnosti 300 g.

Výkonné úpravy videa za podpory AI v aplikaci Hohem Joy APP

Stabilizační gimbal iSteady V3 posouvá možnosti natáčení videa pomocí chytrého telefonu na zcela novou úroveň a umožňuje ještě snazší tvorbu a úpravy dynamického obsahu. Po skončení natáčení vám kompletní sada mobilních úprav s podporou umělé inteligence v aplikaci Hohem Joy umožňuje dosáhnout mistrovské úrovně střihu a dalších úprav. Úpravy videa nebyly ještě nikdy tak snadné!

Ať už natáčíte vlog, vysíláte živě nebo točíte krátký film, iSteady V3 je vaším osobním kameramanem s umělou inteligencí.

Dostupnost

Stabilizační gimbaly Hohem iSteady V3 AI Tracking Smartphone jsou k dispozici již nyní v oficiálním obchodě společnosti Hohem, v jejím oficiálním obchodě na stránkách Amazon a u autorizovaných prodejců. Další informace o produktu a jeho možnostech naleznete na webových stránkách společnosti Hohem.

O společnosti Hohem:

Hohem je přední společností specializující se na technologii stabilizačních gimbalů, která nabízí inovativní řešení pro stabilizaci fotoaparátů a chytrých telefonů. Společnost Hohem se snaží fotografování a natáčení videí zpřístupnit široké veřejnosti a umožnit tak každému, aby své příběhy zaznamenal kvalitně a snadno.

Další informace naleznete

na našich webových stránkách: https://www.hohem.com

v obchodě Hohem: https://store.hohem.com/

na Instagramu: https://www.instagram.com/hohem_global

na síti TikTok : https://www.tiktok.com/@hohem_global

Přihlaste se k odběru našeho YouTube kanálu: https://www.youtube.com/@HohemTechOfficial

Video - https://www.youtube.com/watch?v=Ny2-BZOioX8

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2460783/4810671/Logo.jpg

KONTAKT: Kris Huang, kris@hohem.com

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Do Japonska míří nejznámější český drahokam

Do Japonska míří nejznámější český drahokam

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Ve slavnostních prostorách Valdštejnského paláce, sídla Senátu Parlamentu ČR, byla v úterý 9. července 2024 podepsána smlouva o spolupráci mezi šperkařským... celý článek

#iamAUT-Iniciativa Österreich Werbung společně s mezinárodními influencery

#iamAUT-Iniciativa Österreich Werbung společně s mezinárodními influencery

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Silný signál proti tlaku sociálních médií

Třetina českých uživatelů online seznamek by využila umělou inteligenci jako pomoc při seznamování

Třetina českých uživatelů online seznamek by využila umělou inteligenci jako pomoc při seznamování

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Lidé by jí přenechali například zahájení konverzace nebo tvorbu svého profilu

Dokonalé odhlučnění, perfektní zvuk a 55 hodin poslechu

Dokonalé odhlučnění, perfektní zvuk a 55 hodin poslechu

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Společnost Dyson představila sluchátka Dyson OnTrac

Mary Kay opět obhájila pozici lídra v oboru

Mary Kay opět obhájila pozici lídra v oboru

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Kosmetická značka Mary Kay byla společností Euromonitor International opět vyhlášena za „světovou jedničku přímého prodeje pleťové a dekorativní... celý článek

Partners Financial Services