Dokonalé odhlučnění, perfektní zvuk a 55 hodin poslechu

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 18. 7. 2024
Dokonalé odhlučnění, perfektní zvuk a 55 hodin poslechu

Zdroj: Protext

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Společnost Dyson představila sluchátka Dyson OnTrac

  • Špičkové odhlučnění: Hluk zvenčí je potlačen díky 8 mikrofonům, které testují okolní zvuky 384.000krát za sekundu. Venkovní hluk je snížen až o 40 dB a navíc je sledován a hlášen v reálném čase prostřednictvím aplikace MyDyson™³.
  • Vylepšený zvukový rozsah: Sluchátka reprodukují hluboké basy i vysoké tóny v rozsahu 6 Hz až 21 kHz.
  • Až 55 hodin¹ poslechu: Na jedno nabití můžete sluchátka používat až 2 týdny².
  • Přizpůsobitelné kryty a náušníky: Prémiové materiály a vysoce kvalitní povrchová úprava zajišťují maximální pohodlí při poslechu.

Společnost Dyson představuje svá první sluchátka Dyson OnTrac™. Nabízejí nejlepší odhlučnění ve své třídě¹ a poskytují až 55 hodin² poslechu, který vás zcela pohltí.

Sluchátka zaujmou i designem, uživatel si může vybrat z více než 2000 přizpůsobitelných barevných kombinací vnějších krytů a náušníků, které jsou vyrobeny z ultra-měkkého mikrovlákna a vysoce kvalitní pěny. Zajišťují tak maximální pohodlí a akustické utěsnění. Pohodlné nošení je zaručeno také díky vyváženému rozložení hmotnosti sluchátek. Baterie je unikátně umístěna v hlavovém mostě a ramena umožňují nastavit různé polohy. „Cílem inženýringu společnosti Dyson v audio oblasti je zachovat nerušený zvukový záznam. Také jsme chtěli vytvořit sluchátka, která budou lidé milovat, nadchnou se pro ně a stanou se jejich hrdými nositeli. Máme více než 30 let zkušeností v oblasti aeroakustiky, které jsme dále rozšířili a díky tomu se nám podařilo vyvinout unikátní sluchátka Dyson OnTrac™. Poskytují nejlepší ANC ve své třídě, výjimečnou kvalitu zvuku a celodenní pohodlí díky unikátním materiálům, designu a přizpůsobení individuálním potřebám nositele,” říká Jake Dyson, hlavní inženýr společnosti Dyson.

Eliminace okolního hluku umožňuje vychutnat si čistý zvuk. Abyste si při poslechu vychutnali dokonale čistý zvuk, využívají sluchátka Dyson OnTrac™ vlastní algoritmus aktivního odhlučnění (ANC). Používají přitom 8 mikrofonů, jež testují vnější zvuk 384 tisíckrát za sekundu. V kombinaci s prvotřídními materiály a pečlivě navrženou vnitřní geometrií dokážou sluchátka eliminovat až 40 dB nežádoucího hluku zvenčí.

Vylepšený zvukový rozsah potěší i náročné posluchače. Sluchátka Dyson OnTrac™ mají 16ohmové neodymové reproduktory o velikosti 40 mm a pokročilé zpracováním audio signálu. Díky tomu si vychutnáte každý tón nebo slovo s naprostou přesností. Sluchátka reprodukují frekvence od 6 Hz do 21 kHz, takže můžete poslouchat hluboké basy i čisté výšky na opačném konci frekvenčního rozsahu. Reproduktorové kryty jsou nakloněny o 13˚ směrem k uchu, aby zajistily přímou zvukovou odezvu.

Dlouhá doba poslechu. Baterie vydrží až 55 hodin¹ i s povoleným ANC. Výdrž baterie sluchátek Dyson OnTrac™ je neuvěřitelných 55 hodin¹, i se zapnutou funkcí aktivního tlumení hluku (ANC) si můžete užít až dva týdny poslechu². Dvě vysokokapacitní lithium-iontové baterie jsou zavěšeny v hlavovém mostě, aby byla hmotnost rovnoměrněji rozložena. Stačí dvakrát klepnout na kterékoliv ucho a můžete ANC libovolně zapnout a vypnout.

Sluchátka navržená pro celodenní pohodlí a přesnou akustiku. Dyson OnTrac™ certifikovaný od US Ergonomics4 spojuje pohodlí a přesnou akustiku. Špičkové materiály a ergonomický design zajišťují vynikající akustické utěsnění a dlouhotrvající pohodlí. Vysoce kvalitní pěnové polštářky a ramena s možností nastavení poloh snižují tlak na uši, zatímco pozice baterie v hlavovém mostě rovnoměrně rozkládá hmotnost. Díky měkkým náušníkům z mikrosemiše a optimalizované upínací síle se sluchátka přizpůsobí různým velikostem hlavy a budou každému skvěle sedět.

Jedinečný design, odolné materiály a prémiové povrchové úpravy. Sluchátka Dyson OnTrac™ jsou k dispozici ve čtyřech barevných provedeních. Každé z nich je přesně vyrobené s unikátními, odolnými povrchovými úpravami, které navrhl Jake Dyson se svým týmem. Jsou inspirované procesem CNC výroby, zahrnují varianty: hliník, měď a nikl. Varianta Ceramic Cinnabar má keramickou povrchovou úpravu. Kromě těchto čtyř barevných provedení můžete své Dyson OnTrac™ přizpůsobit podle svých představ vlastními vnějšími kryty a polštářky v různých barvách a úpravách. Vnější kryty jsou vyrobeny z vysoce kvalitního hliníku pro lehkou, odolnou úpravu. K dostání jsou v různých barvách a povrchových úpravách – keramických nebo eloxovaných.

Propojení s aplikací MyDyson™ ³ Aplikace MyDyson™³ umožňuje sledování zvuku v reálném čase. Monitoruje hlasitost v uchu i okolní hluk a upozorňuje uživatele na potenciálně škodlivé úrovně. Prostřednictvím aplikace MyDyson™³ si mohou uživatelé také volit mezi třemi vlastními režimy ekvalizéru: Bass Boost, Neutral a Enhanced.

Další funkce

  • Head Detect: Kapacitní senzory detekují, kdy jsou sluchátka sundána z uší, a automaticky přeruší přehrávání. Přehrávání se obnoví automaticky po nasazení sluchátek zpět na hlavu.
  • Intuitivní joystick: Snadno přehrávejte, pozastavujte, přeskakujte, převíjejte vpřed i zpět skladby nebo podržte pro hlasové příkazy.
  • Křišťálově čisté hovory: Dvojité směrové mikrofony zachytí jasně váš hlas, nikoli vnější hluk.
  • Sledování zvuku v reálném čase: Neustále monitoruje hlasitost v uchu a vnějším prostředí a upozorňuje na potenciálně škodlivé úrovně prostřednictvím zpráv v aplikaci MyDyson™.
  • Ovládáno aplikací MyDyson™. Aplikace MyDyson™ vám poskytuje automatické aktualizace softwaru.

Cena sluchátek 12 490 Kč / Cena příslušenství 1 249 Kč

K dostání brzy na www.dyson.cz

Výzkum a vývoj zvuku

Společnost Dyson je známá jako průkopník nových technologií, který vstupuje i do nečekaných oblastí. Každý projekt začíná základním výzkumem a vědeckým poznáním. V kategorii audia je pro inženýry společnosti Dyson prioritou zachování integrity zvuku. Cílem je reprodukovat zvuk stejně přesně jako původní nahrávku, bez zkreslení nebo znečištění šumem. Dosažení tohoto cíle vyžaduje hluboké znalosti akustiky a psychoakustiky, které inženýři společnosti Dyson získali za léta vývoje produktů zaměřených na čištění vzduchu. Společnost Dyson během 30 let vybudovala prvotřídní tým s rozsáhlými znalostmi akustických a hlukových technik. Tento tým se neustále vyvíjí a buduje znalosti v oblasti reprodukce zvuku, odhlučnění a elektroakustického designu.

 

 

¹ Se zapnutým ANC. Výkon se může lišit v závislosti na okolních podmínkách a způsobu používání.

² Na základě průměrné doby poslechu 3 hodiny denně se zapnutým ANC. Výkon se může lišit v závislosti na podmínkách prostředí a způsobu používání.

³ Vyžaduje zařízení pro spuštění aplikace, 2,4GHz nebo 5GHz připojení Wi-Fi nebo mobilní data a podporu Bluetooth 4.0. Kompatibilitu s aplikacemi zjistíte vyhledáním „MyDyson™“ v obchodě iOS App Store nebo Google Play Store. Mohou být použity standardní sazby za data a zprávy.

Certifikované pohodlí - Certifikováno americkou organizací US Ergonomics v roce 2024

 

Zdroj: GUIDELINE DIGI&PR

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Do Japonska míří nejznámější český drahokam

Do Japonska míří nejznámější český drahokam

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Ve slavnostních prostorách Valdštejnského paláce, sídla Senátu Parlamentu ČR, byla v úterý 9. července 2024 podepsána smlouva o spolupráci mezi šperkařským... celý článek

#iamAUT-Iniciativa Österreich Werbung společně s mezinárodními influencery

#iamAUT-Iniciativa Österreich Werbung společně s mezinárodními influencery

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Silný signál proti tlaku sociálních médií

Třetina českých uživatelů online seznamek by využila umělou inteligenci jako pomoc při seznamování

Třetina českých uživatelů online seznamek by využila umělou inteligenci jako pomoc při seznamování

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Lidé by jí přenechali například zahájení konverzace nebo tvorbu svého profilu

Stabilizační gimbal Hohem iSteady V3 AI Tracking Smartphone: Váš osobní kameraman s umělou inteligencí

Stabilizační gimbal Hohem iSteady V3 AI Tracking Smartphone: Váš osobní kameraman s umělou inteligencí

New York 18. července 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Hohem, přední výrobce stabilizačních gimbalů, dnes představila model Hohem iSteady V3 AI Tracking Smartphone.

Mary Kay opět obhájila pozici lídra v oboru

Mary Kay opět obhájila pozici lídra v oboru

Praha 18. července 2024 (PROTEXT) - Kosmetická značka Mary Kay byla společností Euromonitor International opět vyhlášena za „světovou jedničku přímého prodeje pleťové a dekorativní... celý článek

Partners Financial Services