SANY Heavy Industry je průkopníkem inovací stavebních strojů

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 14. 8. 2024

Šanghaj 14. srpna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost SANY Heavy Industry je průkopníkem globálních inovací stavebních strojů a podporuje hnutí za udržitelný průmysl

Před rokem vydala Organizace spojených národů (OSN) Zprávu o financování udržitelného rozvoje pro rok 2023: Financování udržitelných transformací, která zdůrazňuje klíčovou roli zelené průmyslové transformace při plnění cílů v oblasti klimatu a udržitelnosti. Od té doby společnost SANY Heavy Industry, lídr v oblasti stavebních strojů, neúnavně mapuje nové technologické hranice v rámci celosvětové snahy o udržitelnost a inteligentní přístup a představila řadu převratných produktů. Díky své silné technologické základně a přítomnosti na trhu se tyto inovace dostaly v letošním roce do popředí zájmu na světovém trhu stavebních strojů a staly se významným katalyzátorem přechodu na ekologičtější řešení a technologického pokroku v oboru.

Společnost SANY, která se vydala cestou globální expanze, přístupu založeného na datech a nízkouhlíkových strategií, stojí v čele odvětví stavebních strojů na jeho cestě směrem k vyšší udržitelnosti. Mezi vlajkové modely společnosti SANY patří:

Řada velkých rýpadel SY870E a SY1650E

Model SY870E se může pochlubit vysokonapěťovým elektrickým pohonem o výkonu 6000 V ve spojení s 370kW elektromotorem, který nabízí více než 30% úsporu provozních nákladů ve srovnání s tradičními modely poháněnými naftou.

Model SY1650E vyniká svými průkopnickými elektrifikačními a digitálními technologiemi. Rýpadlo dosáhlo průlomu v 18 základních technologiích, čímž překonalo mezeru v 6kV vysokonapěťové technologii pro velká rýpadla a výrazně snížilo celkové provozní náklady. Jeho úspěch ještě před uvedením na trh, který se projevil mnoha objednávkami, odráží slibný potenciál a uznání odvětví v těžebním průmyslu.

Čerpadlo na beton 710S pro nákladní automobily

Čerpadlo nové generace montované na nákladní automobily nabízí nejdelší výložník v oboru, minimální nároky na instalační plochu a flexibilní konstrukci výložníku, včetně možnosti plného vyložení v rozsahu 360 stupňů. Jeho vynikající konstrukce poskytuje zákazníkům ekologické, energeticky účinné, stabilní a spolehlivé řešení a podporuje technologický pokrok v celém odvětví.

Autojeřáb STC2400C8-8

Tento model, který je uznáván jako největší 240tunový autojeřáb na světě, je proslulý svým mimořádně dlouhým hlavním výložníkem a bezkonkurenčním výkonem a v roce 2023 si zajistil významný tržní podíl ve výši 57,9 %. Nabízí možnosti 300tunového jeřábu a je vybaven univerzálním 25tunovým protizávažím s možností přemístění o jeden metr, což přináší revoluci v efektivitě provozu a bezpečnostních standardech.

Pásový jeřáb SCC22000A

Tento model, který využívá nejnovější pokroky v oblasti stavebních technologií a několik inovací v oboru, je největším pásovým jeřábem, který byl kdy z Číny vyvezen, a je vhodný i pro stavební práce v těch nejnáročnějších a nejchladnějších podmínkách. Jeřáb SCC22000A plynule integruje dva jeřáby do jednoho superjeřábu s nosností přesahující 4000 tun, čímž dosahuje exponenciálního zvýšení výkonu.

Společnost SANY dále upevnila své celosvětové prvenství uvedením několika průkopnických produktů se zaměřením na míchačky na vodíkový pohon a integrované asfaltovací zařízení. Vodíkem poháněná míchačka je první svého druhu v Číně s nezávisle vyvinutým systémem palivových článků a podtrhuje pokrokové schopnosti společnosti SANY v oblasti výzkumu a vývoje řešení využívajících obnovitelné zdroje energie.

Inovativní portfolio výrobků společnosti SANY ji vyneslo na špičku odvětví, což se projevuje mnoha úspěchy včetně třináctiletého prvenství v prodeji výkopových strojů v Číně, uznání za nejlepší světovou značku strojů na výrobu betonu a ohromujícího více než 50% růstu na mezinárodních trzích zdvihacích strojů. Kromě toho společnost dosáhla průlomových úspěchů v celosvětovém odvětví výroby strojů pro stavbu silnic a hloubení. Tyto úspěchy podtrhují klíčovou roli společnosti SANY při podpoře udržitelného rozvoje průmyslu stavebních strojů na celém světě.

Video - https://mma.prnewswire.com/media/2482015/SANY_Pioneers_Global_Construction_Machinery_Innovations.mp4

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1518641/logo_Logo.jpg

KONTAKT: Dongxu Shen, shendx3@sany.com.cn

PROTEXT

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Trendy hnutí na sociálních sítích podporované sportovci upozorňuje na boj s ALS

Trendy hnutí na sociálních sítích podporované sportovci upozorňuje na boj s ALS

Šen-čen (Čína) 14. srpna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - #HONORtheChallenger zkoumá potenciál multimodální umělé inteligence při podpoře osob se sníženou pohyblivostí

Tým NEOM McLaren Extreme E se připojuje ke společnosti Vantage Markets a zahajuje fázi "znovuzrození" v rámci kampaně "Znovuzrození obchodníka"

Tým NEOM McLaren Extreme E se připojuje ke společnosti Vantage Markets a zahajuje fázi "znovuzrození" v rámci kampaně "Znovuzrození obchodníka"

Londýn 14. srpna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Makléřská společnost Vantage Markets („Vantage") s hrdostí oznamuje odstartování fáze "znovuzrození" v rámci kampaně "Znovuzrození obchodníka"... celý článek

Jedinečná příležitost pro české vícepodlažní dřevostavby na světovém trhu

Jedinečná příležitost pro české vícepodlažní dřevostavby na světovém trhu

Ptení (Prostějovsko) 14. srpna 2024 (PROTEXT) - Česká republika míří na světovou výstavu Expo 2025 v japonské Ósace s projektem, který od prvních okamžiků vzbuzuje zájem daleko za hranicemi... celý článek

Počet kybernetických útoků roste. Pomůže nová legislativa NIS2

Počet kybernetických útoků roste. Pomůže nová legislativa NIS2

Brno 14. srpna 2024 (PROTEXT) - Cílem kybernetických útoků se stále častěji stává kritická státní infrastruktura a zdravotnictví. Ukazují to statistiky Národního úřadu pro kybernetickou... celý článek

Rohlik.cz představuje Lambini BIO. Novou privátní značku dětské výživy s certifikací Demeter

Rohlik.cz představuje Lambini BIO. Novou privátní značku dětské výživy s certifikací Demeter

Praha 14. srpna 2024 (PROTEXT) - Rohlik.cz, největší český online prodejce potravin, přichází s revolucí v dětské výživě – novou privátní značkou Lambini BIO, která kombinuje nadstandardní... celý článek

Partners Financial Services