Tým NEOM McLaren Extreme E se připojuje ke společnosti Vantage Markets a zahajuje fázi "znovuzrození" v rámci kampaně "Znovuzrození obchodníka"

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 14. 8. 2024
Tým NEOM McLaren Extreme E se připojuje ke společnosti Vantage Markets a zahajuje fázi "znovuzrození" v rámci kampaně "Znovuzrození obchodníka"

Zdroj: Protext

Londýn 14. srpna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Makléřská společnost Vantage Markets („Vantage") s hrdostí oznamuje odstartování fáze "znovuzrození" v rámci kampaně "Znovuzrození obchodníka" ve spolupráci s týmem NEOM McLaren Extreme E. V rámci toho přinášíme dva exkluzivní rozhovory s jezdci týmu NEOM McLaren Extreme E, Mattiasem Ekströmem a Cristinou Gutierrezovou, kteří se podělili o své osobní příběhy o tom, jak se "znovuzrodili" pro svou současnou kariéru, a zároveň hovoří o svých výzvách aproměně, kterou prožili.

Mattias Ekström v rozhovoru hovoří o svém přechodu ze silničních závodů na rallye. "Mým snem bylo stát se závodníkem DTM. Hlína a štěrk přišly až později," vysvětluje. Ekström hovořil o letech náročného tréninku na zamrzlých jezerech, než se vůbec pokusil o jízdu na šotolinových cestách. "Trvalo mi pět až šest let, než jsem začal mít pocit, že to zvládám. Udělat ze závodníka jezdce rallye? Několik kluků to zkusilo a zjistilo, že to není snadné."

Cristina Gutierrezová přešla od kariéry zubařky k profesionálnímu řízení a popsala svou cestu za snem navzdory nepřízni osudu. "Když jsem byla malá, nikdy jsem nečekala, že mou prací bude závodění. Nikdy nevíte, zda se vám vaše sny splní, ale musíte o to bojovat. Život vás může překvapit," říká. Když Gutierrezová začínala svou kariéru v motorsportu a zároveň pracovala na částečný úvazek, měla obavy, ale věděla, kam se chce nakonec dostat. "Když jsem dokončila studium stomatologie, rozhodla jsem se v zubařské praxi nepokračovat, protože jsem se chtěla na 100 % věnovat závodění."

Kampaň značky Vantage UK s heslem "znovuzrození obchodníka" chce navázat kontakt s obchodníky na emocionální úrovni a poukázat na důležitost učení, růstu a možnosti finančního posílení. Cílem kampaně je poskytnout obchodníkům vzdělávací zdroje, pokročilé nástroje a strategicky významné postřehy, které jim umožní přijímat informovaná finanční rozhodnutí. Kampaň je rozdělena do tří fází: Reakce, Změna myšlení, Znovuzrození, z nichž každá představuje jeden ze základních předpokladů úspěchů každého obchodníka. Posláním kampaně je inspirovat obchodníky, aby se nebáli změn, přehodnocovali své strategie a neustále se vyvíjeli v dynamickém světě obchodování.

David Shayer, generální ředitel společnosti Vantage UK, říká: "Fáze znovuzrození vystihuje podstatu toho, co znamená být obchodníkem. Je to o přijímání změn, překonávání výzev a neustálém vývoji. Jsme hrdí na to, že můžeme ve spolupráci s týmem NEOM McLaren Extreme E inspirovat naše obchodníky těmito silnými příběhy o transformaci."

Další informace o kampani „Reborn a Trader" najdete na https://www.reborn-a-trader.com/en-uk/.

O společnosti Vantage UK

Vantage (také jako Vantage Markets) je makléřská společnost s různými aktivy, která nabízí klientům přístup k rychlým a výkonným službám pro obchodování s rozdílovými smlouvami (CFD) na forex, komodity, indexy, akcie, ETF a dluhopisy.

S více než 14 lety zkušeností na trhu přesahuje společnost Vantage roli makléře a poskytuje důvěryhodný obchodní ekosystém a uživatelsky přívětivou obchodní platformu, která klientům umožňuje využívat všechny obchodní příležitosti.

trade smarter @vantage

https://www.vantagemarkets.co.uk/ 

Varování před rizikem: CFD a spreadové sázky jsou složité nástroje a díky pákovému efektu je s nimi spojeno vysoké riziko rychlé ztráty peněz. Celkově 72,5 % účtů drobných investorů při obchodování s CFD a spready u tohoto poskytovatele prodělává. Měli byste zvážit, zda rozumíte tomu, jak CFD a spready fungují, a zda si můžete dovolit podstoupit vysoké riziko ztráty peněz.

Informace byly zpracovány k 15. srpnu 2024 a mohou se po tomto datu změnit. Informace jsou poskytovány pouze pro vzdělávací účely a nezohledňují vaše osobní cíle, finanční situaci ani potřeby. Nejedná se o investiční poradenství. V případě potřeby vám doporučujeme vyhledat nezávislé poradenství. Informace nebyly připraveny v souladu s právními požadavky, které mají podpořit nezávislost investičního výzkumu. Neposkytujeme žádné záruky ohledně přesnosti nebo úplnosti jakýchkoli informací obsažených v tomto dokumentu. Tento materiál může obsahovat historické nebo neaktuální údaje o výkonnosti a nemělo by se na něj spoléhat. Odhady, výhledová prohlášení a prognózy navíc nelze zaručit. Informace na těchto stránkách a nabízené produkty a služby nejsou určeny k distribuci osobám v zemích nebo jurisdikcích, kde by taková distribuce nebo použití byly v rozporu s místními zákony nebo předpisy.

O společnosti McLaren Racing

McLaren Racing založil v roce 1963 novozélandský závodník Bruce McLaren. První závod Formule 1 tým absolvoval v roce 1966 a od té doby stáj McLaren vyhrála 20 titulů mistra světa Formule 1, více než 180 Grand Prix Formule 1, třikrát závod Indianapolis 24 a na první pokus i 500 hodin Le Mans. 

Tým se aktuálně účastní mistrovství světa FIA Formule 1 s Lando Norrisem a Danielem Ricciardem, NTT INDYCAR Series s jezdci Arrow McLaren SP Patem O'Wardem a Felixem Rosenqvistem a šampionátu Extreme E s Emmou Gilmourovou a Tannerem Foustem.

McLaren byl před deseti lety prvním týmem F1, který získal certifikát uhlíkové neutrality, a úspěšně si udržel ocenění Carbon Trust Standard Award (naposledy v únoru 2021). Jako první tým získal v roce 2013 ocenění Institutu FIA za ochranu životního prostředí, které si trvale udržuje na úrovni tří hvězdiček.

V roce 2021 se McLaren stal signatářem závazku OSN Sports for Climate Action a závazku OSN Race to Zero, což znamená, že se tým zavázal k odpovědnosti v rámci boje proti změně klimatu.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2482062/Image.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1745281/Vantage_Logo.jpg

KONTAKT: Gwyneth Yeo, Gwyneth.Yeo@vantagemarkets.com

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

 

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Trendy hnutí na sociálních sítích podporované sportovci upozorňuje na boj s ALS

Trendy hnutí na sociálních sítích podporované sportovci upozorňuje na boj s ALS

Šen-čen (Čína) 14. srpna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - #HONORtheChallenger zkoumá potenciál multimodální umělé inteligence při podpoře osob se sníženou pohyblivostí

Jedinečná příležitost pro české vícepodlažní dřevostavby na světovém trhu

Jedinečná příležitost pro české vícepodlažní dřevostavby na světovém trhu

Ptení (Prostějovsko) 14. srpna 2024 (PROTEXT) - Česká republika míří na světovou výstavu Expo 2025 v japonské Ósace s projektem, který od prvních okamžiků vzbuzuje zájem daleko za hranicemi... celý článek

SANY Heavy Industry je průkopníkem inovací stavebních strojů

Šanghaj 14. srpna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost SANY Heavy Industry je průkopníkem globálních inovací stavebních strojů a podporuje hnutí za udržitelný průmysl

Počet kybernetických útoků roste. Pomůže nová legislativa NIS2

Počet kybernetických útoků roste. Pomůže nová legislativa NIS2

Brno 14. srpna 2024 (PROTEXT) - Cílem kybernetických útoků se stále častěji stává kritická státní infrastruktura a zdravotnictví. Ukazují to statistiky Národního úřadu pro kybernetickou... celý článek

Rohlik.cz představuje Lambini BIO. Novou privátní značku dětské výživy s certifikací Demeter

Rohlik.cz představuje Lambini BIO. Novou privátní značku dětské výživy s certifikací Demeter

Praha 14. srpna 2024 (PROTEXT) - Rohlik.cz, největší český online prodejce potravin, přichází s revolucí v dětské výživě – novou privátní značkou Lambini BIO, která kombinuje nadstandardní... celý článek

Partners Financial Services