Vantage Foundation podporuje organizaci Saigon Children's Charity

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 19. 8. 2024
Vantage Foundation podporuje organizaci Saigon Children's Charity

Zdroj: Protext

Ho Či Minovo Město (Vietnam) 19. srpna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Nadace Vantage s potěšením oznamuje uzavření partnerství se Saigon Children's Charity (saigonchildren), významnou organizací registrovanou ve Velké Británii, která se věnuje poskytování vzdělávacích příležitostí a podpory znevýhodněným dětem ve Vietnamu.

Organizace Saigon Children's Charity, která byla založena v roce 1992, se zásadním způsobem zasloužila o překonání překážek v přístupu ke vzdělání v celém Vietnamu, včetně chudoby, zeměpisných podmínek a zdravotního postižení. Její aktivity zahrnují poskytování stipendií, která studentům umožňují studovat bez finančních starostí, budování vzdělávacích zařízení ve znevýhodněných oblastech, zajišťování klíčového odborného vzdělávání a podporu dětí se speciálními potřebami.

Příspěvek nadace Vantage Foundation pomůže rozšířit stipendijní programy organizace Saigon Children pro nadcházející školní rok 2024-2025 a podpoří její vzdělávací aktivity.

Výkonný ředitel nadace Vantage Foundation Steven Xie vyjádřil své potěšení z nového partnerství následovně: „Je nám ctí podpořit zásadní práci nadace Saigon Children při zlepšování přístupu dětí ve Vietnamu ke vzdělání. Vzdělání je mocným nástrojem změny a my jsme hrdí, že můžeme přispět ke světlé budoucnosti těchto studentů."

Vedoucí fundraisingu a komunikace v organizaci Saigon Children's Charity CIO Van Vuongová uvedla: „Vážíme si jakékoli podpory – ať již finanční, nebo prostřednictvím jiných aktivit – a zveme všechny zájemce ke sledování našich aktualit a případné zapojení do našeho úsilí."

Nadace Vantage Foundation se věnuje podpoře vzdělávacích příležitostí a zvyšování prosperity v komunitách po celém světě. Také tento příspěvek je v souladu s posláním Vantage Foundation zlepšovat lidské životy prostřednictvím smysluplných partnerství a zapojování komunit.

Více informací o Saigon Children's Charity a možnostech zapojení do její činnosti naleznete na webových stránkách www.saigonchildren.com.

O nadaci Vantage Foundation

Nezávislá charitativní organizace Vantage Foundation byla založena v roce 2023 v technologickém centru McLaren ve Velké Británii. Nadace spolupracuje s charitativními organizacemi po celém světě, včetně The iREDE Foundation v Nigérii, Teach For Malaysia v Malajsii a Instituto Claret v Brazílii.

Další informace naleznete na adrese www.vantage.foundation.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2483718/1.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2299654/Vantage_Foundation_Logo.jpg 

KONTAKT: Gwyneth Yeo, gwyneth.yeo@vantagemarkets.com

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Zlaté léto. Žlutý kov opět přepisuje historické tabulky

Zlaté léto. Žlutý kov opět přepisuje historické tabulky

Praha 19. srpna 2024 (PROTEXT) - Letošní rok zlatem doslova září a přepisuje historii – překonává jeden rekord za druhým, přičemž jeho růst nezpomaluje ani v letních měsících. Po dosažení... celý článek

Hasiči vyjedou ze svých stanic

Hasiči vyjedou ze svých stanic

Praha 19. srpna 2024 (PROTEXT) - Hasiči si na platech pohoršili skoro o 20 procent. Osobní ohodnocení v řádech stokorun. Příplatek za vedení se nezvedl od roku 2007. Hasiči vyjedou... celý článek

Developerská skupina SATPO zahájila prodej exkluzivních bytových a komerčních jednotek v prestižním projektu Rezidence PO7SKÁ, který se nachází v srdci královských Vinohrad.

Developerská skupina SATPO zahájila prodej exkluzivních bytových a komerčních jednotek v prestižním projektu Rezidence PO7SKÁ, který se nachází v srdci královských Vinohrad.

Praha 19. srpna 2024 (PROTEXT) - Rezidence PO7SKÁ představuje prémiové bydlení s odkazem pro budoucí generace. Pro vlastní bydlení či investici nabízí celkem 33 jednotek od útulných... celý článek

Máme tajný evropský dluh, ale nevíme, jak ho řešit

Praha 19. srpna 2024 (PROTEXT) - Máme tajný evropský dluh, ale nevíme, jak ho řešit. To je past, která nás zase zaskočí a dovede k evropské fiskální unii, aniž by o tom měli voliči... celý článek

NOC LITERATURY V ZÁŘÍ OPĚT OVLÁDNE ČESKO aneb "Čtení nezná hranice!"

NOC LITERATURY V ZÁŘÍ OPĚT OVLÁDNE ČESKO aneb "Čtení nezná hranice!"

Praha 19. srpna 2024 (PROTEXT) - Ve středu 18. září 2024 se v Praze a více než 80 městech po celém Česku uskuteční 18. ročník oblíbeného literárního festivalu Noc literatury. Série... celý článek

Partners Financial Services