Developerská skupina SATPO zahájila prodej exkluzivních bytových a komerčních jednotek v prestižním projektu Rezidence PO7SKÁ, který se nachází v srdci královských Vinohrad.

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 19. 8. 2024
Developerská skupina SATPO zahájila prodej exkluzivních bytových a komerčních jednotek v prestižním projektu Rezidence PO7SKÁ, který se nachází v srdci královských Vinohrad.

Zdroj: Protext

Praha 19. srpna 2024 (PROTEXT) - Rezidence PO7SKÁ představuje prémiové bydlení s odkazem pro budoucí generace. Pro vlastní bydlení či investici nabízí celkem 33 jednotek od útulných 1+kk až po prostorné 4+kk s výměrou od 38 m² do 143 m². Pro komerční účely jsou k dispozici 3 jednotky o rozloze 65 až 104 m². Nachází se v ulici Polská na pražských Vinohradech, která sousedí s Riegrovými sady a náměstím Jiřího z Poděbrad, vyniká svou prestižní adresou, skvělou dostupností a bohatou občanskou vybaveností.

Každý byt splňuje vysoké nároky na pohodlí a kvalitu života, ať už jde o vybrané materiály, standard finálního dokončení či dispoziční uspořádání. Mosazné detaily, vitráže a kování podtrhují historický ráz budovy, zatímco moderní technologie zajistí nejvyšší komfort a bezpečnost. Za pozornost stojí dřevěné vícevrstvé podlahy, luxusní dlažba, kvalitní okna, stropy z jemné štukové omítky s okrasnými fabiony. Většina bytů má samostatnou toaletu pro hosty, koupelny disponují podlahovým vytápěním a ve vybraných bytech jsou navrženy en-suite koupelny. Obývací pokoje akcentují reprezentativní styl a otevřený prostor, kterému dominují vstupní dvoukřídlé historické dveře. Podkrovní byty mají navíc celoplošné podlahové vytápění, přípravu pro krb, klimatizační jednotky a prostorné terasy.

Společné prostory zahrnují fitness a wellness se saunou, moderní prosklený výtah, reprezentativní vstupní halu a sklepní prostory ke každé jednotce. Společný dvůr plný zeleně a s posezením poskytuje místo pro společné chvíle s rodinou a přáteli.

Za architektonickým zpracováním rezidenčního historického domu stojí tým architektů BDA architekti s.r.o.. a pan Ing. Arch. Richard Bartík komentuje: „Cílem celého projektu bylo navrátit rezidenčnímu domu historické kouzlo a učinit tak co nejvkusnějším způsobem. Výsledkem je nadčasová rezidence s exkluzivním charakterem, která ustojí zkoušku času. Kompletní rekonstrukce nádherné budovy, architektonicky bohatě členěné v historizující tradici s kvalitní secesní dekorací z počátku 20. století v jedné z nejkrásnějších pražských čtvrtí, byla prováděna dle původních architektonických plánů, naváže tak na nejslavnější období tohoto domu.“

Rezidence PO7SKÁ je nejen investicí do luxusního bydlení, ale i do historie a tradice královských Vinohrad, nabízí mimořádné místo pro život. Více informací včetně aktuální nabídky nemovitostí je prezentováno ZDE.

ZÁKLADNÍ INFORMACE O PROJEKTU

zahájení stavby

3.Q 2024

kolaudace a předání bytových jednotek

3.Q 2025 a 4.Q 2025

architekt projektu

BDA architekti s.r.o.

dodavatel stavby

probíhá výběrové řízení do konce 3.Q 2024

prezentace Rezidence PO7SKÁ

https://www.satpo.cz/polska-7/o-projektu

 

O společnosti

Developerská skupina SATPO se specializuje na rezidenční development, pozemkový development pro výstavbu rodinných domů a rozvojový development. Je aktivní zejména v Praze a okolí od roku 1994 a má za sebou desítky úspěšných rezidenčních projektů. Mezi významné patří Rezidence Sacre Coeur2 oceněná MIPIM Awards 2017, Vitality Rezidence oceněná Best of Realty 2018, dále pak Rezidence Kobrova a Holečkova House oceněné v kategorii Cena architektů v soutěži Realitní projekt roku.

Každý developerský projekt skupiny SATPO je tvořen podobným způsobem jako zakázkové krejčovství. Veškeré návrhy, pragmatická konstrukční řešení inspirované složitostí městského prostředí a finální dokončení ve vysoké kvalitě až do nejmenšího detailu představuje podpis této společnosti. Díky integraci okolních staveb nepomíjí význam historického kontextu a přitom plně respektuje moderní architekturu ve spojení sociálních vlivů.

Moderní architektonické zpracování všech rezidenčních projektů v kombinaci s použitím nadstandardních materiálů pro vnitřní vybavení bytových jednotek je jasným dokladem, že má společnost dlouholeté zkušenosti v oblasti přípravy a řízení výstavby rezidenčního bydlení.

Veškeré odborné zázemí spojené s pořízením a financováním nového bydlení, klientské změny, interiér na klíč a doplňkové služby před nastěhováním jsou nedílnou součástí klientské péče. Zkušený prodejní tým pomůže při výběru nového bydlení v příjemném a komfortním prostředí prodejního centra SATPO.

Skupina SATPO buduje pozitivní veřejný image a aktivně se podílí na rozvoji trhu s nemovitostmi. Patří mezi významné hráče s pevnou pozicí na realitním trhu a zakládá si na spokojenosti svých klientů i investorů.

 

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Zlaté léto. Žlutý kov opět přepisuje historické tabulky

Zlaté léto. Žlutý kov opět přepisuje historické tabulky

Praha 19. srpna 2024 (PROTEXT) - Letošní rok zlatem doslova září a přepisuje historii – překonává jeden rekord za druhým, přičemž jeho růst nezpomaluje ani v letních měsících. Po dosažení... celý článek

Hasiči vyjedou ze svých stanic

Hasiči vyjedou ze svých stanic

Praha 19. srpna 2024 (PROTEXT) - Hasiči si na platech pohoršili skoro o 20 procent. Osobní ohodnocení v řádech stokorun. Příplatek za vedení se nezvedl od roku 2007. Hasiči vyjedou... celý článek

Máme tajný evropský dluh, ale nevíme, jak ho řešit

Praha 19. srpna 2024 (PROTEXT) - Máme tajný evropský dluh, ale nevíme, jak ho řešit. To je past, která nás zase zaskočí a dovede k evropské fiskální unii, aniž by o tom měli voliči... celý článek

Vantage Foundation podporuje organizaci Saigon Children's Charity

Vantage Foundation podporuje organizaci Saigon Children's Charity

Ho Či Minovo Město (Vietnam) 19. srpna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Nadace Vantage s potěšením oznamuje uzavření partnerství se Saigon Children's Charity (saigonchildren), významnou... celý článek

NOC LITERATURY V ZÁŘÍ OPĚT OVLÁDNE ČESKO aneb "Čtení nezná hranice!"

NOC LITERATURY V ZÁŘÍ OPĚT OVLÁDNE ČESKO aneb "Čtení nezná hranice!"

Praha 19. srpna 2024 (PROTEXT) - Ve středu 18. září 2024 se v Praze a více než 80 městech po celém Česku uskuteční 18. ročník oblíbeného literárního festivalu Noc literatury. Série... celý článek

Partners Financial Services