Společnost TCL získala tři prestižní ocenění organizace EISA pro období 2024-2025 a představila největší QD-Mini LED televizor na světě s úhlopříčkou 115"

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 22. 8. 2024
 Společnost TCL získala tři prestižní ocenění organizace EISA pro období 2024-2025 a představila největší QD-Mini LED televizor na světě s úhlopříčkou 115"

Zdroj: Protext

Paříž (Francie) 22. srpna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Tato výjimečná ocenění upevňují pozici společnosti TCL na samotné špičce inovací v oblasti zobrazovacích technologií.

Společnost TCL, druhý nejúspěšnější výrobce televizorů na světě a světová jednička v kategorii televizorů s úhlopříčkou 98 palců, dnes oznámila, že se jí v rámci udílení cen EISA Awards podařilo dosáhnout výjimečných úspěchů. Asociace EISA (Expert Imaging and Sound Association), která je všeobecně považována za přední evropskou autoritu v oblasti audiovizuálních inovací, udělila společnosti TCL celkem tři významná ocenění za její neutuchající úsilí při posouvání možností zobrazovacích technologií.

Televizor TCL 115X955 Max díky své revoluční patentované technologii dosáhl výjimečných výsledků v kategorii obrazovek velkosti XL a získal ocenění „EISA STATEMENT TV 2024-2025". Společnost TCL také získala ocenění „EISA HOME THEATER MINI LED TV 2024-2025", a to za svůj model TCL QD-Mini LED 4K TV 75C855. To je důkazem jejího výjimečného výkonu v oblasti domácího kina. Dalšího ocenění se dočkal také televizor TCL 55C765 TV, který za své výjimečné funkce v oblasti herního využití získal titul „EISA GAMING TV".

TCL 115X955 Max --- EISA „STATEMENT TV 2024-2025"

Televizor TCL 115X955 Max, obří QD-Mini LED televizor s rozlišením 4K, který posouvá laťku standardů v oblasti Mini LED televizí, získal ocenění EISA „STATEMENT TV 2024-2025". Díky technologii lokálního stmívání 6. generace Mini LED s více než 20.000 zónami, technologiím QLED PRO, 4K HDR Premium 5000 a 144Hz Motion Clarity Pro nabízí tento televizor, který představuje standard pro novou éru, mimořádně přesný kontrast, ostrý obraz ve formátu HDR s pestrými barvami, a to vše při dosud nevídané velikosti obrazovky. Televizor 115X955 Max je připraven vyniknout i ve velkém obývacím pokoji nebo v samostatném domácím kině a podporuje technologie HDR10+ a Dolby Vision IQ. Integrovaný zvukový systém Onkyo formátu 6.2.2 dále zvyšuje úroveň zvukového zážitku a nabízí zvuk na úrovni kinosálu, který se plně vyrovná úžasnému obrazu tohoto televizoru.

TCL 55C765 --- EISA „GAMING TV 2024-2025"

Televizor TCL 55C765 je navržen pro ty, kteří touží po dokonalých herních zážitcích. Využívá nejnovějších technologií Mini LED a QLED PRO společnosti TCL, které zajišťují bezkonkurenční úroveň jasu a dokonalou přesnost barev, takže bude každý detail ve hře zobrazen s ohromující dokonalostí.

TCL 75 C855 --- „EISA HOME THEATRE MINI LED TV 2024-2025"

Model TCL 75C855 v sobě kombinuje špičkové zobrazovací technologie s elegantním designem, takže na sebe upoutá pozornost v každé sestavě domácího kina. Audiovizuální odborníci organizace EISA udělili televizoru TCL 75C855 ocenění „HOME THEATRE MINI LED TV 2024-2025", díky kterému společnost TCL upevňuje svou pozici průkopníka v oblasti zobrazovacích technologií.

Model 75C855 je postaven na technologii Full Array Mini LED společnosti TCL v kombinaci s technologií QLED, která zajišťuje živé a přesné barevné podání. Technologie 4K HDR Premium 3500 a 144Hz Motion Clarity Pro obstarávají mimořádně přesný kontrast a ostrý obraz ve formátu HDR s věrnými barvami. Vizuální kvality tohoto televizoru doplňuje vestavěný zvukový systém Onkyo 2.2.2 se systémem Dolby Atmos, který zajišťuje bohatý zvukový zážitek, jenž vás svým podáním zcela pohltí.

Tyto a další výjimečné modely, oceněné organizací EISA, jsou již k dispozici na vybraných trzích. V nadcházejících měsících vás seznámíme s dalšími novinkami o oceňovaných inovacích společnosti TCL.

O společnosti TCL Electronics

Společnost TCL Electronics (1070.HK) je rychle rostoucí společností v oblasti spotřební elektroniky a předním aktérem v celosvětovém televizním průmyslu. Od svého založení v roce 1981 rozšířila své působení na více než 160 světových trhů. Společnost TCL se specializuje na výzkum, vývoj a výrobu spotřební elektroniky – od televizorů přes audio zařízení až po chytré domácí spotřebiče. Webové stránky společnosti TCL můžete navštívit na adrese https://www.tcl.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2486367/TCL_115X955_MAX.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2486368/TCL_C765.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2486369/TCL_C855.jpg

KONTAKT:mason.zhong@tcl.com

 

PROTEXT

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Roste zájem o nákup školních potřeb online. Zákazníci si oblíbili také ready to eat svačinové boxy

Roste zájem o nákup školních potřeb online. Zákazníci si oblíbili také ready to eat svačinové boxy

Praha 22. srpna 2024 (PROTEXT) - S blížícím se začátkem nového školního roku přichází Rohlík se zajímavým trendem, který si získává stále větší oblibu mezi rodiči – ready to eat svačinové... celý článek

Spuštění thajského závodu společnosti Yuchai zahajuje novou éru globalizační strategie

Spuštění thajského závodu společnosti Yuchai zahajuje novou éru globalizační strategie

Bangkok 22. srpna 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - V thajském Samut Prakanu byl 20. srpna místního času oficiálně otevřen netrpělivě očekávaný závod Yuchai Power System (Thailand) Co., Ltd.... celý článek

Littering je stále problémem. Data ukazují, že na Slovensku to změnil zálohový systém

Littering je stále problémem. Data ukazují, že na Slovensku to změnil zálohový systém

Praha 22. srpna 2024 (PROTEXT) - Češi čelí každodenně problému volně pohozených obalů v ulicích i v přírodě. Podle nedávného průzkumu společnosti Ipsos tento nepořádek trápí 97 % obyvatel... celý článek

Máte starší dům a děsí vás, kolik zaplatíte za teplo? Pořiďte si tepelné čerpadlo!

Máte starší dům a děsí vás, kolik zaplatíte za teplo? Pořiďte si tepelné čerpadlo!

Praha 22. srpna 2024 (PROTEXT) - Přestože je počáteční investice do instalace tepelného čerpadla vyšší, z dlouhodobého hlediska se vám vyplatí. Do budoucna získáte téměř bezúdržbový... celý článek

Mezinárodní hudební legendy vystoupí na zahájení lyžařské sezóny ve Schladmingu

Mezinárodní hudební legendy vystoupí na zahájení lyžařské sezóny ve Schladmingu

Praha/Schladming 22. srpna 2024 (PROTEXT) - Dne 6., 7. a 8. prosince roku 2024 vystoupí na oslavu zahájení lyžařské sezóny v lyžařském středisku Schladming-Dachstein tři světoznámá... celý článek

Partners Financial Services