Společnost TCL Europe představila na veletrhu IFA 2024 vlajkovou loď řady X11H – první televizor TCL QD-Mini LED se zvukovou technologií společnosti Bang & Olufsen

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 6. 9. 2024

Berlín 6. září 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Když se krásný obraz spojí s krásným zvukem, posouvá společnost TCL laťku prémiového domácího kina na dosud nepoznanou úroveň.

Společnost TCL na veletrhu IFA 2024 dává nový rozměr pojmu prémiové domácí kino a představuje evropskému publiku svou nejnovější vlajkovou loď QD-Mini LED TV řady X11H. Nejde jen o televizor s nejlepší kvalitou obrazu v roce 2024, ale také o první televizor TCL QD-Mini LED na trhu se zvukovou technologií od společnosti Bang & Olufsen, který zaručuje dechberoucí audiovizuální zážitek. Řada TCL X11H bude dostupná na vybraných světových trzích a další informace se dozvíte v nadcházejících měsících.

Zobrazovací technologie nové generace propřevratný vizuální výkon

Od uvedení prvního televizoru Mini LED na trh v roce 2019 se společnost TCL drží v této technologii na vrcholu. Nová technologie QD-Mini LED monitoru X11H je nejnovějším krokem ve vývoji a dokáže v případě potřeby poskytnout neuvěřitelný špičkový jas 6500 nitů. Taková úroveň výkonu věrně reprodukuje vzhled a dojem z nejjasnějších věcí, které lidé zažívají v reálném životě – a to vše při sledování televizoru.

Hledáte výhodný firemní úvěr? Klikněte ZDE.

Řada TCL X11H rovněž nabízí rozlišení 4K HDR Premium 6500, které zaručuje bezkonkurenční čistotu a přesnost barev. Tento televizor podporuje pokročilé formáty HDR, jako jsou Dolby Vision IQ a HDR10+, a naplno tak využívá potenciál rozlišení 4K, které nabízí ostřejší obraz a bohatší kontrasty. Těm, kteří vyžadují nejvyšší kvalitu obrazu, řada X11H přináší jistotu, že každý snímek bude vizuálním mistrovským dílem.

Nejenže nová vlajková loď poskytuje lidem vše, co potřebují k dokonalému vychutnání oblíbeného filmu nebo videohry jako nikdy předtím, ale rovněž má výhodu, že poskytuje lidem nejlepší možný herní zážitek.

Kromě toho televizor nabízí také 240Hz herní akcelerátor TCL, certifikaci AMD FreeSync Premium Pro a řadu funkcí pro citlivé hraní, jako jsou 144Hz VRR, HDMI 2.1, Game Master Pro 3.0 a TCL Game Bar.

Ohromující zvuk, který zaplní místnost

Kvalita zvuku není o nic méně důležitá než kvalita obrazu a řada TCL X11H vyniká v obou ohledech.

Řada X11H je vybavena komplexním akustickým řešením 6.2.2 s technologií Audio by Bang & Olufsen v rámci partnerství společnosti TCL s touto světoznámou značkou.

Tým společnosti Bang & Olufsen během vývoje produktu úzce spolupracoval s týmy akustického designu TCL, aby byl každý tón co nejčistší a nejryzejší, přesně podle záměru umělce. Ať už jde o filmy, hry nebo hudbu, zákazníci budou moci maximalizovat svůj pohlcující zážitek – nikdy jim neunikne ani slovo dialogu, ani rytmus akce nebo detail z relaxační zvukové kulisy.

Aby bylo možné dosáhnout tohoto nádherného zvuku, výsledný zvukový zážitek testovali, ladili a schvalovali stejní akustičtí technici, kteří jsou známí jako tvůrci světoznámých produktů Bang & Olufsen. Tento zvukový systém zahrnuje také režim Enhanced Dialogue Mode a technologii BeoSonic, která uživatelům umožňuje přizpůsobit zvukové profily jakémukoli druhu obsahu.

Zmíněné partnerství je prvním krokem v dlouhodobé spolupráci, jejímž cílem je změnit zvukové zážitky v celém portfoliu společnosti TCL.

„Toto partnerství otevírá významné příležitosti pro obě značky. Díky této spolupráci přinášíme zákazníkům společnosti TCL zvukové zážitky, které zvyšují celkový zážitek z produktů," uvedl Duncan McCue, viceprezident pro rozvoj obchodu a strategická partnerství. „Zároveň jde o další důkaz našeho odhodlání rozšiřovat naše podnikání v oblasti licenčních partnerství."

„Velmi nás těší potenciál pro další rozvoj tohoto partnerství, " říká Stefan Streit, CMO TCL EUBG. „Doufáme, že díky další integrací odborných znalostí společnosti Bang & Olufsen posuneme hranice domácí zábavy a budeme moci zkoumat pokročilejší zvukové systémy a inovativní funkce, které našim uživatelům přinesou ještě lepší zážitek. Ve společnosti TCL se snažíme vyvíjet ty nejlepší technologie a design, abychom je mohli poskytnout našim zákazníkům."

Funkce Smart TV pro bezproblémový zážitek ze sledování

Televizor TCL řady X11H, který využívá technologii Google TV, nabízí mnohem víc než jen vynikající obraz a zvuk. Je to rovněž centrum pro všechny vaše potřeby v oblasti zábavy. Díky integrovanému asistentovi Google můžete ovládat televizor a chytrá domácí zařízení jen hlasem. Získejte přístup k rozsáhlé nabídce streamovacích aplikací a využívejte personalizovaná doporučení obsahu, díky nimž můžete snadněji než kdykoli dřív vyhledávat a sledovat své oblíbené pořady a filmy.

Navrženo pro moderní bydlení

Řada TCL X11H je stejně tak výjimečným kouskem jako technologickým zázrakem. Díky bezrámečkovému designu a nastavitelnému podstavci je dostatečně univerzální, aby se hodila do jakéhokoli obytného prostoru, a její štíhlý profil či možnost montáže na stěnu zajišťují elegantní a moderní vzhled. Ať už se televizor řady X11H namontuje na stěnu nebo umisťuje na stojan, vylepší estetický dojem z každé místnosti a zároveň poskytne špičkový výkon.

O společnosti TCL Electronics

Společnost TCL Electronics (1070.HK) je rychle rostoucí společností v oblasti spotřební elektroniky a předním hráčem v celosvětovém televizním průmyslu. Byla založena v roce 1981 a nyní působí na více než 160 trzích po celém světě. Společnost TCL se specializuje na výzkum, vývoj a výrobu produktů spotřební elektroniky, od televizorů přes audio zařízení až po chytré domácí spotřebiče. Navštivte webové stránky společnosti TCL na adrese https://www.tcl.com.

O společnosti Bang & Olufsen

Bang & Olufsen je luxusní audio značka založená v roce 1925 ve městě Struer v Dánsku Peterem Bangem a Svendem Olufsenem, jejichž oddanost a vize dodnes tvoří základ společnosti. Společnost Bang & Olufsen již téměř sto let posouvá hranice zvukové technologie a stále stojí v čele akustických inovací.

Každý výrobek značky Bang & Olufsen se dodnes vyznačuje jedinečnou kombinací úžasného zvuku, nadčasového designu a bezkonkurenčního řemeslného zpracování. Inovativní a progresivní produkty této společnosti se prodávají po celém světě v prodejnách Bang & Olufsen, na bang-olufsen.com a u vybraných prodejců. Tato společnost zaměstnává přibližně 1100 lidí a působí na více než 70 trzích. Akcie společnosti Bang & Olufsen jsou kótovány na burze NASDAQ Copenhagen A/S.

KONTAKT: Mason Zhong, mason.zhong@tcl.com

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Acquisition of I.D.C. Holding Accelerates Valeo Foods Group’s Ambition to Be the Major Sweet Treats Player of Europe

Acquisition of I.D.C. Holding Accelerates Valeo Foods Group’s Ambition to Be the Major Sweet Treats Player of Europe

London September 7th 2024 (PROTEXT/BusinessWire) - Valeo Foods Group, one of Europe’s leading producers of quality sweets, treats and snacks, has agreed to acquire I.D.C. Holding, a... celý článek

Společnost TCL odhaluje budoucnost digitálního umění v domácnosti: Na veletrhu IFA 2024 představuje vůbec první televizor TCL NXTFRAME se zvukem od Bang & Olufsen

Berlín 6. září 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Proměňte svůj domov pomocí umění a technologií

W Prague představí svůj fantastický a avantgardní design v hlavním městě České republiky již tento podzim

W Prague představí svůj fantastický a avantgardní design v hlavním městě České republiky již tento podzim

Praha 6. září 2024 (PROTEXT) - Majestátní architektura a fascinující interiéry hotelu odrážejí pestrou historii a kulturní život Prahy. W Prague obnovuje jednu z nejikoničtějších památek... celý článek

Společnost EcoFlow představila na veletrhu IFA 2024 čtyři nové řady přenosných napájecích stanic, zlatým hřebem byl solární bateriový systém pro domácnosti EcoFlow DELTA Pro 3

Společnost EcoFlow představila na veletrhu IFA 2024 čtyři nové řady přenosných napájecích stanic, zlatým hřebem byl solární bateriový systém pro domácnosti EcoFlow DELTA Pro 3

Düsseldorf (Německo) 6. září 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - • S unikátním systémem X-Core 3.0 a první pětihvězdičkovou certifikací rychlého a bezpečného nabíjení od společnosti SGS

Nový průzkum společnosti GSK ukázal, že povědomí o respiračním syncytiálním viru (RSV) je navzdory zdravotním rizikům hrozícím starší populaci velmi nízké

Nový průzkum společnosti GSK ukázal, že povědomí o respiračním syncytiálním viru (RSV) je navzdory zdravotním rizikům hrozícím starší populaci velmi nízké

Praha 6. září 2024 (PROTEXT) - V rámci mezinárodního online průzkumu byli dotazováni respondenti ve Francii, Kanadě, Austrálii a Brazílii.1

Partners Financial Services