Společnost TCL odhaluje budoucnost digitálního umění v domácnosti: Na veletrhu IFA 2024 představuje vůbec první televizor TCL NXTFRAME se zvukem od Bang & Olufsen

Protext | rubrika: Tisková zpráva | 6. 9. 2024

Berlín 6. září 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Proměňte svůj domov pomocí umění a technologií

Společnost TCL na veletrhu IFA 2024 představila svou úplně první televizi TCL NXTFRAME a zcela tak změnila pojetí domácí zábavy. Nejde jen o obyčejnou televizi, ale o budoucnost digitálního umění a zábavy v domácnosti. Umění, design a nejmodernější technologie se poprvé spojují v jediný elegantní celek. Televizor TCL NXTFRAME není jen přístrojem, který sledujete, je to součást vašeho života. Dodá vaší domácnosti jedinečnou atmosféru a skvěle do vašeho interiéru zapadne jako mistrovské dílo odrážející váš vkus, styl a preference.

Může se stát bránou k neomezené zábavě a novému způsobu kreativity. Televizor TCL NXTFRAME je výjimečný tím, že váš domov dokáže proměnit v galerii, i když jej nepoužíváte.

Pro náročné uživatele je televizor TCL NXTFRAME více než jen zdrojem zábavy. Je všestranným uměleckým dílem, které lze hladce integrovat do interiéru vašeho domova a tím ho ještě vylepšit.

Hledáte výhodný firemní úvěr? Klikněte ZDE.

Kdokoliv, komu doma na stěně visí umělecká díla, rozhodně ocení, jak televizor TCL NXTFRAME kombinuje pokročilou zobrazovací technologii, umění a neomezenou představivost, které přináší mimořádně tenká obrazovka All-In-One.

Televizor TCL NXTFRAME je s tloušťkou pouhých 27,9 mm nejtenčí ve své řadě. Má vestavěné šasi, které eliminuje potřebu externího boxu pro připojení a umožňuje elegantní a ucelený design.

Televizor TCL NXTFRAME ve verzi Pro je vybaven zvukem značky Bang & Olufsen a jde tak o první produkt spolupráce společností TCL a Bang & Olufsen. Audio vybavení značky Bang & Olufsen zaručuje zvuk soundbaru a subwooferu vyladěný a otestovaný tak, aby vyhovoval standardům této světoznámé značky. Soundbar a subwoofer pro verzi Pro televizoru TCL NXTFRAME vyladili stejní zkušení zvukoví technici, kteří zdokonalují ty nejznámější reproduktory na světě.

„Toto partnerství otevírá významné příležitosti pro obě značky. Díky této spolupráci přinášíme zákazníkům společnosti TCL zvuk, který zvyšuje celkový zážitek z produktů," uvedl Duncan McCue, viceprezident pro rozvoj obchodu a strategická partnerství. „Zároveň jde o další důkaz našeho odhodlání rozšiřovat naše podnikání v oblasti licenčních partnerství."

„Velmi nás těší potenciál pro další rozvoj tohoto partnerství," říká Stefan Streit, CMO TCL Europe. „Doufáme, že díky další integrací odborných znalostí společnosti Bang & Olufsen posuneme hranice domácí zábavy a budeme moci zkoumat pokročilejší zvukové systémy a inovativní funkce, které našim uživatelům přinesou ještě lepší zážitek. Ve společnosti TCL se snažíme vyvíjet ty nejlepší technologie a design, abychom je mohli poskytnout našim zákazníkům."

Řada televizorů TCL NXTFRAME bude na vybraných evropských trzích dostupná koncem roku 2024 v různých velikostech až do 75 palců.

Vylepšete svůj domov pomocí živého umění

Představte si, že vejdete do obývacího pokoje a okamžitě pocítíte klid a inspiraci, jako byste vstoupili do umělecké galerie přesně podle vašeho vkusu.

Televizor TCL NXTFRAME je víc než jen obrazovka - je to nástroj pro kreativitu. Díky přizpůsobitelným magnetickým rámečkům v barvách Dawn Birch, Twilight Elm a Vernal Mint můžete televizor snadno přizpůsobit stylu svého pokoje a dodat mu krásu i funkčnost. Součástí soupravy jsou i magnetické rámečky, které umožňují snadnou výměnu stylů, aby váš domov vždy odrážel váš osobní vkus.

Televizor TCL NXTFRAME má matnou antireflexní obrazovku značky TCL s možností výběru z několika softwarových matných textur, takže si ji můžete přizpůsobit přesně podle svých představ.

Výběr uměleckého díla nebyl nikdy jednodušší. Televizor TCL NXTFRAME TV je dodáván s bezplatnou knihovnou obrazů a ještě širší výběr sbírek budete mít k dispozici online. Svou vlastní sbírku uměleckých děl si můžete zobrazit také bezdrátově nebo prostřednictvím USB. Díky spolupráci s Národní galerií v Londýně Art Library snadno promění váš obývací pokoj v osobní ateliér, kde si budete pokaždé moci užít jiná umělecká díla, například obrazy, fotografie, kresby nebo street art.

Strhující zvuk vylepšený designem

Verze Pro televizoru TCL NXTFRAME představuje integrovaný systém, který je dodáván s odpovídajícím bezdrátovým soundbarem 3.1.2 a bezdrátovým subwooferem vyvinutými akustickými týmy společností TCL a Bang & Olufsen pro naprosto strhující audiovizuální zážitek.

Tým společnosti Bang & Olufsen během vývoje produktu úzce spolupracoval s týmy akustického designu TCL, aby byl každý tón dokonale čistý, přesně jak to daný umělec zamýšlel. Při sledování filmů, hraní her i poslechu hudby na zákazníky čeká naprosto strhující zážitek; nikdy jim neunikne ani slovo dialogu, ani chvilička akce nebo detail z relaxační hudby.

Pro dosažení tohoto nádherného zvuku bylo třeba výsledný zvukový zážitek testovat, vyladit a schválit mistry zvuku, kteří prosluli jako tvůrci světoznámých produktů značky Bang & Olufsen. Tento zvukový systém nabízí také režim Enhanced Dialogue Mode a technologii BeoSonic, která uživatelům umožňuje přizpůsobit zvukové profily jakémukoli typu obsahu.

Zmíněné partnerství je prvním krokem v dlouhodobé spolupráci, jejímž cílem je změnit zvukové zážitky v celém portfoliu společnosti TCL.

Flexibilní nastavení, perfektní umístění

Televizor TCL NXTFRAME se na zeď přichycuje jako běžný televizor, jen si nemusíte vybírat držák. Součástí balení je držák pro zapuštěnou montáž na stěnu, díky němuž lze televizor přímo na stěnu umístit stejně jako obraz.

Mezi jeho klíčové vlastnosti patří také všestrannost. Lze k němu pořídit i pohyblivý podlahový stojan TCL, který je k dispozici výhradně pro použití s televizory řady TCL NXTFRAME. Elegantní design stojanu zahrnuje odnímatelná kolečka pro snadné umístění kdekoli ve vaší domácnosti. Volitelný stojan je také vybaven praktickou přihrádkou pro ukládání, prostorem pro vedení kabelů a ozdobným zadním krytem, aby televizor vypadal krásně zepředu i zezadu.

Elegantní design se setkává s vynikajícím výkonem

Když chcete skvělý televizor a k tomu krásné umělecké dílo, nemusíte dělat kompromisy.

Televizor TCL NXTFRAME je pečlivě navržen tak, aby nabízel optimální rovnováhu mezi estetikou a výkonem. Splnění všech potřeb i vysokých nároků hráčů počítačových her, sportovních nadšenců nebo milovníků akčních filmů zajišťuje obnovovací frekvence panelu VRR 120 Hz / 144 Hz a systém MEMC kombinující několik technologií pro vylepšení pohybu, které přinášejí ten nejčistší obraz ve své třídě.

240Hz Game Accelerator s automatickým herním režimem a AMD FreeSync Premium navíc zajišťují svižnější odezvu při hraní a ultra rychlé hraní s 240 VRR, které hráče udrží na vrcholu jakéhokoli žebříčku.

Společnost TCL spojila svou úžasnou obrazovku s působivým zvukem a přidala technologie Dolby Atmos, DTS a DTS Virtual spolu s režimem Enhanced Dialogue Mode, které poskytují komplexní zážitek ze strhujícího a čistého zvuku.

Verze „PRO" televizoru TCL NXTFRAME je vybavena bezdrátovým soundbarem 3.1.2 a subwooferem s maximálním zvukovým výkonem 230 W.

TCL NXTFRAME TV A300W (bez bezdrátového soundbaru a bez bezdrátového subwooferu) je kompatibilní s Dolby Atmos 2.0 a DTS.

Televizor TCL NXTFRAME ztělesňuje neutuchající snahu společnosti TCL tvořit stále nové inovace. Design dálkového ovládače vyrobeného z recyklovaného čaje odráží ekologické využití udržitelných materiálů pro snížení množství odpadu a minimalizaci ekologické stopy, aniž by jakkoliv utrpěl jeho vzhled nebo funkčnost. Tento model představuje stylové a funkční řešení pro moderní domácnosti. Není pouhým televizorem, ale nedílnou součástí domácího interiéru a nabízí kombinaci pokročilé technologie a estetického vzhledu.

Objevte další produkty na https://www.tcl.com/eu/en 

O společnosti TCL Electronics

Společnost TCL Electronics (1070.HK) je rychle rostoucí společností v oblasti spotřební elektroniky a předním hráčem v celosvětovém televizním průmyslu. Byla založena v roce 1981 a nyní působí na více než 160 trzích po celém světě. Společnost TCL se specializuje na výzkum, vývoj a výrobu produktů spotřební elektroniky, od televizorů přes audio zařízení až po chytré domácí spotřebiče. Navštivte webové stránky společnosti TCL na adrese https://www.tcl.com.

O společnosti Bang & Olufsen

Bang & Olufsen je luxusní audio značka založená v roce 1925 ve městě Struer v Dánsku Peterem Bangem a Svendem Olufsenem, jejichž oddanost a vize dodnes tvoří základ společnosti. Společnost Bang & Olufsen již téměř sto let posouvá hranice zvukové technologie a stále stojí v čele akustických inovací.

Každý výrobek značky Bang & Olufsen se dodnes vyznačuje jedinečnou kombinací úžasného zvuku, nadčasového designu a bezkonkurenčního řemeslného zpracování. Inovativní a progresivní produkty této společnosti se prodávají po celém světě v prodejnách Bang & Olufsen, na bang-olufsen.com a u vybraných prodejců. Tato společnost zaměstnává přibližně 1100 lidí a působí na více než 70 trzích. Akcie společnosti Bang & Olufsen jsou kótovány na burze NASDAQ Copenhagen A/S.

KONTAKT: Mason Zhong, mason.zhong@tcl.com

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Další tiskové zprávy

Acquisition of I.D.C. Holding Accelerates Valeo Foods Group’s Ambition to Be the Major Sweet Treats Player of Europe

Acquisition of I.D.C. Holding Accelerates Valeo Foods Group’s Ambition to Be the Major Sweet Treats Player of Europe

London September 7th 2024 (PROTEXT/BusinessWire) - Valeo Foods Group, one of Europe’s leading producers of quality sweets, treats and snacks, has agreed to acquire I.D.C. Holding, a... celý článek

Společnost TCL Europe představila na veletrhu IFA 2024 vlajkovou loď řady X11H – první televizor TCL QD-Mini LED se zvukovou technologií společnosti Bang & Olufsen

Berlín 6. září 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Když se krásný obraz spojí s krásným zvukem, posouvá společnost TCL laťku prémiového domácího kina na dosud nepoznanou úroveň.

W Prague představí svůj fantastický a avantgardní design v hlavním městě České republiky již tento podzim

W Prague představí svůj fantastický a avantgardní design v hlavním městě České republiky již tento podzim

Praha 6. září 2024 (PROTEXT) - Majestátní architektura a fascinující interiéry hotelu odrážejí pestrou historii a kulturní život Prahy. W Prague obnovuje jednu z nejikoničtějších památek... celý článek

Společnost EcoFlow představila na veletrhu IFA 2024 čtyři nové řady přenosných napájecích stanic, zlatým hřebem byl solární bateriový systém pro domácnosti EcoFlow DELTA Pro 3

Společnost EcoFlow představila na veletrhu IFA 2024 čtyři nové řady přenosných napájecích stanic, zlatým hřebem byl solární bateriový systém pro domácnosti EcoFlow DELTA Pro 3

Düsseldorf (Německo) 6. září 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - • S unikátním systémem X-Core 3.0 a první pětihvězdičkovou certifikací rychlého a bezpečného nabíjení od společnosti SGS

Nový průzkum společnosti GSK ukázal, že povědomí o respiračním syncytiálním viru (RSV) je navzdory zdravotním rizikům hrozícím starší populaci velmi nízké

Nový průzkum společnosti GSK ukázal, že povědomí o respiračním syncytiálním viru (RSV) je navzdory zdravotním rizikům hrozícím starší populaci velmi nízké

Praha 6. září 2024 (PROTEXT) - V rámci mezinárodního online průzkumu byli dotazováni respondenti ve Francii, Kanadě, Austrálii a Brazílii.1

Partners Financial Services