Business Institut – je důležité si správně vybrat!

PR článek | rubrika: Publicistika | 8. 9. 2015 | 2 komentáře
V dnešní době, pro niž je příznačná přítomnost konkurence snad v každé myslitelné oblasti podnikání či obchodu, se i jednotlivé formy studia navenek profilují podobně – každá jako ta nejlepší. Magisterské, inženýrské a další studijní programy se mezi sebou předhánějí o zájem studentů, v případě MBA studia tomu není jinak. A proto neslibujeme, nýbrž nabádáme: čtěte dál, zjistěte si fakta.
Business Institut – je důležité si správně vybrat!

Je vhodné studium MBA právě pro vás?

Business Institut je jednou z největších škol v ČR specializujících se na profesní vzdělávací programy MBA – tedy Master of Business Administration, dále BBA a LLM a mnoho dalších výukových aktivit. MBA studium ocení všichni podnikatelé, manažeři, členové managementu i zaměstnanci státní správy a neziskového sektoru. Často se ale pro MBA rozhodnou i čerství vysokoškolští absolventi, aby si zde doplnili praktické znalosti, které jim klasické studium na vysoké škole bohužel neposkytlo.

Workshopy s profesionálními lektory táhnou

Business Institut si zakládá na tom, aby byl pro studenty čas strávený studiem beze zbytku účelný a přínosný. Výuka je soustředěná do malých studijních skupin, podpořena péčí špičkových odborníků a profesionálních lektorů. Kapacita programů je omezena na 15 míst, tak aby mohla být každému studentovi věnována maximální pozornost. Navíc je prezenční studium doplněno moderním e-learningem.

V současnosti spolupracuje Business Institut se 170 profesionály z různých oblastí, nad rámec výuky mohou studenti využívat lektorských konzultací, a dokonce navštěvovat i kurzy mimo svůj studijní program. Škola dále pořádá bezplatné semináře na zajímavá témata. Studentům a absolventům přednášel například herec a rétor Jan Přeučil, psycholog a psychiatr Jan Cimický, dále Tomáš Čupr, Jan Pirk, Zbyněk Frolík, Roman Vaněk nebo Dalibor Dědek.

Učíte se praxí a v praxi se také uplatníte

Význam lektorů je skutečně zásadní. Přítomnost odborníků z konkrétních oblastí a podnikatelských pozic umožňuje učit a vzdělávat skutečnými příklady z praxe, ne jenom učebnicovými teoriemi. Interaktivní workshopy v úzkých skupinách diskutujících vám přinesou poznatky, které z žádné literatury nevyčtete, a pomohou vám zformovat vaše osobní know-how v dané problematice. Zajímavou možností v rámci studia jsou navíc blokové moduly a coffee breaky se zajímavými osobnostmi. 

Váš čas je důležitý

Na Business Institutu dobře vědí, že čas je jednou z nejdůležitějších komodit dneška. Váží si času svých studentů a zakládají si na schopnosti pružně reagovat na jejich požadavky. Kombinované studium v sobě sdružuje distanční formu metodou e-learningu s přínosnými lektorskými setkáními. Jejich návštěva je doporučována, povinné ale nejsou. Začít studovat můžete navíc prakticky kdykoliv. Výukový cyklus sice začíná vždy počátkem února, května a listopadu, ale na základě individuální žádosti můžete začít i mimo vyhrazený plán.

Literatura, společenský život a dárky navíc

V rámci e-learningového systému disponuje každý student vlastní webovou sekcí, v níž najde všechny studijní informace a materiály – přehledně a na jediném místě. K tomu může používat bezmála tisícisvazkovou knihovnu, získá přístup do online právní knihovny Beck-online PRO nebo slevy na nákup knih u vybraných nakladatelství i bonusovou kartu nabízející slevy od více než 2000 partnerských společností. Mimo oficiální akademické prostředí je zvláštní prostor věnován i neformálním společenským setkáním a networkingovým aktivitám.

Zvýšení ceny na trhu práce

Naprostá většina absolventů doporučuje studium na Business Institutu a celých 85 % potvrzuje i návratnost investice, kterou do studia MBA vložili, a to do dvou let od jeho ukončení. Jak ve zkratce vystihnout tuto prestižní školu? Zvýšení ceny na trhu práce. Členství v asociaci zaměřené na zvyšování kvality škol a vzdělání Accreditation Council for Business Schools and Programs. To jsou fakta. To je Business Institut.

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+28
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 2 komentářů

A tohle už jste četli?

Externí vedení účetnictví se finančně vyplatí

14. 7. 2024 | PR text

Externí vedení účetnictví se finančně vyplatí

Stojíte před otázkou, zda mít vlastní účetní oddělení nebo se spolehnout na externí firmu? Účetnictví stojípřed výzvou neustálých legislativních změn a je mnohdy obtížné držet krok.... celý článek

Rychlejší výpovědi, kratší zkušebka. Co říká expert změnám zákoníku práce

12. 7. 2024 | Kateřina Hovorková

Rychlejší výpovědi, kratší zkušebka. Co říká expert změnám zákoníku práce

Novela zákoníku práce má podle ministra práce Mariana Jurečky zajistit, aby Česko kvůli nepružnému trhu v Evropě „nehrálo druhé housle“. Jaké novinky tedy čekají firmy a jejich zaměstnance... celý článek

Minimální srážka u exekucí je zas ve hře. Odnesou to důchodci, varují neziskovky

9. 7. 2024 | Kateřina Hovorková | 3 komentáře

Minimální srážka u exekucí je zas ve hře. Odnesou to důchodci, varují neziskovky

Senátoři budou zítra hlasovat o novele insolvenčního zákona, která zásadně mění způsob oddlužení. Více jsme o novele psali zde: Oddlužení se zkrátí. Změny v osobním bankrotu schválili... celý článek

Nástěnka hanby. Inspektoři zveřejní firmy, které zaměstnávají na černo

4. 7. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Nástěnka hanby. Inspektoři zveřejní firmy, které zaměstnávají na černo

Vláda schválila novelu zákona o zaměstnanosti, která mimo jiné počítá se zavedením takzvaného blacklistu firem, u kterých inspektoři práce odhalili nelegální zaměstnávání. Zaměstnance... celý článek

Změny od července: čekají v práci, spoření i v jednání s úřady

28. 6. 2024 | Kateřina Hovorková

Změny od července: čekají v práci, spoření i v jednání s úřady

Novinky v benefitech, penzijním spoření nebo příspěvku na péči. Ale i digitální plná moc, občanka v mobilu a odpouštění dluhů. Polovina roku přináší v osobních financích hodně změn.... celý článek

Partners Financial Services