Hledáte kvalitní životní pojištění: VISION slaví třetí výročí. A v novém kabátě!

redakce Peníze.CZ | rubrika: PR Článek | 11. 6. 2012
V minulých dnech byla na trh uvedena nová verze pojištění Vision od Aviva životní pojišťovny. Produkt, který se může pochlubit vysokými průměrnými pojistnými částkami, tak oslavil své třetí výročí. Zároveň se dočkal několika zásadních inovací.
Hledáte kvalitní životní pojištění: VISION slaví třetí výročí. A v novém kabátě!

Nový VISION posiluje koncept nízkonákladového produktu a přináší novinky jak v rizikové složce, tak i v té investiční. Zůstává také u prověřené kombinace pevných a klesajících pojistných částek pro většinu rizikových krytí, díky níž umožňuje klientům dosáhnout vysoké pojistné ochrany za velmi přijatelné pojistné. Historicky přinesl VISION – jako první investiční životní pojištění – na český trh životního pojištění produkt s lineárně klesající pojistnou částkou pro připojištění.

Výraznou inovací je možnost výplaty pojistného plnění prostřednictvím pravidelných penzí u krytí rizika invalidity nebo smrti. V případě, že klienti preferují místo jednorázové výplaty pravidelný příjem, mají možnost si zvolit výplatu na předem danou fixní pojistnou dobu po úmrtí (například po dobu deseti let po smrti pojištěného) nebo výplatu penze do konce sjednané pojistné doby (například do osmnácti let dítěte).

Také v případě krytí rizika invalidity nabízí VISION volbu pojistného plnění mezi jednorázovou výplatou a měsíční penzí do konce sjednané pojistné doby u všech tří úrovní invalidity. Ty u VISION vycházejí z definice invalidity používané státem. U krytí invalidity 1. úrovně zůstává VISION jediným pojištěním na trhu, které nabízí výplatu formou měsíční penze.

Produktové novinky nezapomínají ani na aktivní a rekreační sportovce. Nový VISION pokračuje v posilování krytí rizikových a adrenalinových sportů, kterým se v posledních letech věnuje stále více lidí. V současné verzi je tak pojištění schopno nabídnout komplexní krytí takových sportů prostřednictvím standardního nebo individuálně stanoveného pojistného. Klienti se tedy mohou pojistit i na skutečně rizikové aktivity, jimž se věnují a které často bývají ve výlukách běžných produktů životního pojištění.

Pro případy opravdu dlouhodobé pracovní neschopnosti přichází VISION s možností zvýšené odkladné doby – 56 dní za výrazně nižší ceny pojistného. Tato varianta je připravena především pro klienty, kteří by rádi platili nižší pojistné, ale zároveň mají zájem o kvalitní pojistnou ochranu pro skutečně závažné stavy.

Za zmínku stojí úprava progrese u nejzávažnějších úrazů při zachování stejné ceny. V těchto případech může pojistné plnění dosáhnout výše až 15 milionů korun.

Smyslem životního pojištění je zabezpečení pojištěného, případně jeho blízkých v průběhu života pojištěného. Proto bývá životní pojištění představováno jako dlouhodobý finanční produkt. Nový VISION podporuje tento dlouhodobý vztah s klienty různými bonusovými programy v průběhu trvání pojištění. Dobrým příkladem může být vracení administrativních a inkasních poplatků (po deseti letech trvání pojištění 50 procent administrativních a inkasních poplatků, po uplynutí pojistné doby zbytek) nebo sleva na úrazová krytí dospělých při bezeškodním průběhu pojištění.

Výraznou úpravu zaznamenala také investiční složka, kde se může VISION mimo jiné pochlubit nejnižší hodnotou ukazatele TANK.

Více informací na: http://www.avivavision.cz

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Stáří je byznys. Proč pojišťovna Simplea postaví důchoďák, vysvětluje její šéf

8. 7. 2024 | redakce Peníze.CZ, Martin Vlnas

Stáří je byznys. Proč pojišťovna Simplea postaví důchoďák, vysvětluje její šéf

Pojištění dlouhodobé péče není v Česku úplnou novinkou, ale Simplea přichází s důvtipnou inovací. Zákazníkům nabízí v případě potřeby buď peníze, nebo záruku místa v zařízení pro dlouhodobou... celý článek

Připravte se, že budete závislí na pomoci druhých. Pojištění s daňovou úlevou přibývá

19. 6. 2024 | Kateřina Hovorková

Připravte se, že budete závislí na pomoci druhých. Pojištění s daňovou úlevou přibývá

Pojištění dlouhodobé péče od letoška dostalo daňové zvýhodnění. Pojišťovny přicházejí s prvními nabídkami – kromě pravidelné renty třeba i s garancí místa v takzvaném pobytovém zařízení.... celý článek

Vyléčené z rakoviny začnou považovat za zdravé. Po kolika letech a u jakých pojišťoven?

22. 5. 2024 | Kateřina Hovorková

Vyléčené z rakoviny začnou považovat za zdravé. Po kolika letech a u jakých pojišťoven?

Pojišťovny zveřejnily tabulku, od kdy budou onkologické pacienty po úspěšné léčbě považovat za zdravé. Lidé pak získají nárok na rovné podmínky při uzavírání životních pojistek a dalších... celý článek

Češi se ochudili o miliardy. Neměli životní pojištění

19. 4. 2024 | Radim Zelený | 3 komentáře

Češi se ochudili o miliardy. Neměli životní pojištění

Úrazy, onemocnění, invalidita či úmrtí – pojistné události, za které loni Češi od pojišťoven dostali bezmála deset miliard korun. Mohlo to ale být mnohem víc. O miliardy Češi přišli,... celý článek

Stárneme. Pojišťovny proto ročně vyplácejí stamiliony navíc

11. 3. 2024 | Radim Zelený

Stárneme. Pojišťovny proto ročně vyplácejí stamiliony navíc

Pojišťovny loni na životním pojištění vyplatily téměř 10 miliard korun. Každý rok se částka vypláceného plnění zvyšuje. „Největší nárůst evidujeme u plnění za vážná onemocnění, invaliditu... celý článek

Partners Financial Services